Benim zamanımda da öyleydi Kübb, anadolu meslek lisesine dahi giden olsa insanlar aman canııım meslek işte, anadoluyu kazanamamış ona gitmiş diyorlardı

Şimdi meslek liseleri baya avantajlı hale geldi ne yalan söyleyeyim, hele ki sağlık meslek lisesi falansa.
Ben bölüm değiştirdim Küb, malum İngilizce Ekonomiyi sevmiyordum. Şuan için banka kadrosu falan pek olası ihtimaller arasında değil yani. Açıktan alım olursa onları da yazıcam tabi ben makul olanlarını, malum 85-90 bile çok garanti puanlar değiller

Evet yüksek şehir değiştirme olasılığım, 2012 de ki kpss de 94 puanla Aydın'a yerleşebilmiş kuzenim var İZmir olmadı yani o puanla sen düşün

Şehir konusunda hiç bir fikrim yok inan her sene hatta her atama döneminde bariz farklılıklar olabiliyor.
Değecek gibi duruyor, Aytaç da çok destek açıkçası onun da işine geliyor. Yani her durumda son karar benim ama o iyi kötü bugün veya yarın bir işe girecek, geriye de benim okulum ve iş hayatına atılmam kalacak beklememiz gereken. Bu atamadan bir şey gelirse sadece bekleyeceğimiz memurluğumun onaylanması gereken 1 sene. O bir seneden sonra eş durumundan tayin isteyebilmek için nikah gerekiyor zaten