• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Oo iyi almissin Çaglacım.umarim yeterli olr.pek anlamiyormm kpss puan sistemini

Meslek lisesi çıkışlı falan olsam her türlü atanırdım Kübi de düz - anadolu lisesi ayrımı olmadığından ben de düz lise statüsündeyim şuanda anadolu lisesi çıkışlı olmama rağmen. O yüzden net konuşamıyorum. 17-26 Kasım tarihleri arasında tercihler var bakalım hayırlısı artık :KK53::KK53:

Umarım artık herkesin şafaklar bitmek üzere ya da bitmiştir.
Bizim 3 ayı geçti artık
2 ay kpss çalışması ile geçti
Çok şükür ki 90 gibi bi puan aldı amaaaa yetmiyor atanmaya :) ne güzel di mi :)
Şu an için iş sıkıntımız devam ediyor
Bwn işe gdip geliyorum işte böyle her şey.. arada askerlik günlerini konuşuyoruz sizi anlatıyorum falan. ..
90 puan ve yetmiyormu.byle duzenin icine
YAni.tam puan alcaksin torpilin olck bumu durum.bn pek blmiyorm kpss islerini ama cok adil gozukmuyo sistem

Meslek lisesi çıkışlı falan olsam her türlü atanırdım Kübi de düz - anadolu lisesi ayrımı olmadığından ben de düz lise statüsündeyim şuanda anadolu lisesi çıkışlı olmama rağmen. O yüzden net konuşamıyorum. 17-26 Kasım tarihleri arasında tercihler var bakalım hayırlısı artık :KK53::KK53:
Bnm zamanimda meslek lisesi cikisli
Olmak her konuda bi eksi durum yaratirdi.
Yani sistem oldukca gozle gorulur sekilde sacma.geriye donemycegine gore lise konumunu degistiremiycegine gore ndn hala geriye donuk okul hayatiyla yola cikiliyoki.bnm arkadasim senelerce hazirlandi kpss ye .smdi 2 yildir iskenderunda artk yerlesti oraya.5 yil zorunlu.5yildan snrada insan duzenine hayatina alisir ztn.
Kpss istemeyen bankalarin departmanlari ile ilgili bi basvuru dusundunmu hic? Yada belediyeler falan.
Yani bu tercihlerde sehir degistirme olasiligin yuksek saniyorm.deegermi bu degisiklige.sehirlere gore puanlar galiba.yani tahminin varmi suralar olr diye

Bnm zamanimda meslek lisesi cikisli
Olmak her konuda bi eksi durum yaratirdi.
Yani sistem oldukca gozle gorulur sekilde sacma.geriye donemycegine gore lise konumunu degistiremiycegine gore ndn hala geriye donuk okul hayatiyla yola cikiliyoki.bnm arkadasim senelerce hazirlandi kpss ye .smdi 2 yildir iskenderunda artk yerlesti oraya.5 yil zorunlu.5yildan snrada insan duzenine hayatina alisir ztn.
Kpss istemeyen bankalarin departmanlari ile ilgili bi basvuru dusundunmu hic? Yada belediyeler falan.
Yani bu tercihlerde sehir degistirme olasiligin yuksek saniyorm.deegermi bu degisiklige.sehirlere gore puanlar galiba.yani tahminin varmi suralar olr diye

Benim zamanımda da öyleydi Kübb, anadolu meslek lisesine dahi giden olsa insanlar aman canııım meslek işte, anadoluyu kazanamamış ona gitmiş diyorlardı o_O Şimdi meslek liseleri baya avantajlı hale geldi ne yalan söyleyeyim, hele ki sağlık meslek lisesi falansa.
Ben bölüm değiştirdim Küb, malum İngilizce Ekonomiyi sevmiyordum. Şuan için banka kadrosu falan pek olası ihtimaller arasında değil yani. Açıktan alım olursa onları da yazıcam tabi ben makul olanlarını, malum 85-90 bile çok garanti puanlar değiller :KK12: Evet yüksek şehir değiştirme olasılığım, 2012 de ki kpss de 94 puanla Aydın'a yerleşebilmiş kuzenim var İZmir olmadı yani o puanla sen düşün :mad: Şehir konusunda hiç bir fikrim yok inan her sene hatta her atama döneminde bariz farklılıklar olabiliyor.
Değecek gibi duruyor, Aytaç da çok destek açıkçası onun da işine geliyor. Yani her durumda son karar benim ama o iyi kötü bugün veya yarın bir işe girecek, geriye de benim okulum ve iş hayatına atılmam kalacak beklememiz gereken. Bu atamadan bir şey gelirse sadece bekleyeceğimiz memurluğumun onaylanması gereken 1 sene. O bir seneden sonra eş durumundan tayin isteyebilmek için nikah gerekiyor zaten :rolleyes::rolleyes:

En Büyük TÜRKİYEHUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSUEn Büyük TÜRKİYE

:KK66: 26.EKİM.2014 :KK66:

:KK73:TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER:KK73:

En Büyük TÜRKİYE... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

En Büyük TÜRKİYE... Snt55 ... ->>> BURDUR(MERKEZ) / AĞRI(MERKEZ)

En Büyük TÜRKİYE... seymasklgn ... ->>> KÜTAHYA(MERKEZ) / İZMİR(GÜZELYALI)

En Büyük TÜRKİYE... zeytinagaci ... ->>> HATAY(SERİNYOL) / DENİZLİ(ÇAMELİ)

En Büyük TÜRKİYE... ARAZIM ... ->>> İZMİR(SEFERİHİSAR) / GİRESUN(MERKEZ)

En Büyük TÜRKİYE... KUBB88 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TUNCELİ(MAZGİRT)

En Büyük TÜRKİYE... apple2 ... ->>> ISPARTA(MERKEZ) / ŞIRNAK(SESLİCE)

En Büyük TÜRKİYE... KorEc ... ->>> ISPARTA(MERKEZ) / BAYBURT(MERKEZ)

En Büyük TÜRKİYE... Kanaryam35 ... ->>> MANİSA(ALAŞEHİR) / ANKARA(POLATLI)

En Büyük TÜRKİYE... meritoo ... ->>> MANİSA(KIRKAĞAÇ) / SİİRT(DODAN)

En Büyük TÜRKİYE... sweet71 ... ->>> ISPARTA(MERKEZ) / TUNCELİ(PERTEK)

En Büyük TÜRKİYE... blss ... ->>> KÜTAHYA(MERKEZ) / İZMİR(GÜZELYALI)

En Büyük TÜRKİYE...NeLs ... ->>>

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

:KK36:PLAKALARA DÜŞEN HUNİLİLER :KK36:
ADANA'YA SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

... TuqbaCadi ... 1 ->>> ADANA'YA SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

... Barney_Stinson ... 5 ->>> AMASYA'YA SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

... AskerYariyim ... 11->>> BİLECİK'E SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

... dilanumut ... 13->>> BİTLİS'E SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

... prety54 ... 49 ->>> MUŞ'A SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

:DPLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER:D

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER

:KK55:İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :KK55:

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

:KK46:HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER:KK46:

Tuqbacadi herkese hayırlı tezkerelerrrr dileeeeeeerrrrr :KK66: :KK66:

Selam
Kizlarrr:) ne guldum aksam aksamm burda eskilerden bi arkadas 3 ay yazdigm yorumu kydugm resmi hafizasina atmis aynisini yapmak icn beklemis gordugmde bayag bi guldum:))bzm kizlar km oldugunu az cok tahmin eder:)

Benim zamanımda da öyleydi Kübb, anadolu meslek lisesine dahi giden olsa insanlar aman canııım meslek işte, anadoluyu kazanamamış ona gitmiş diyorlardı o_O Şimdi meslek liseleri baya avantajlı hale geldi ne yalan söyleyeyim, hele ki sağlık meslek lisesi falansa.
Ben bölüm değiştirdim Küb, malum İngilizce Ekonomiyi sevmiyordum. Şuan için banka kadrosu falan pek olası ihtimaller arasında değil yani. Açıktan alım olursa onları da yazıcam tabi ben makul olanlarını, malum 85-90 bile çok garanti puanlar değiller :KK12: Evet yüksek şehir değiştirme olasılığım, 2012 de ki kpss de 94 puanla Aydın'a yerleşebilmiş kuzenim var İZmir olmadı yani o puanla sen düşün :mad: Şehir konusunda hiç bir fikrim yok inan her sene hatta her atama döneminde bariz farklılıklar olabiliyor.
Değecek gibi duruyor, Aytaç da çok destek açıkçası onun da işine geliyor. Yani her durumda son karar benim ama o iyi kötü bugün veya yarın bir işe girecek, geriye de benim okulum ve iş hayatına atılmam kalacak beklememiz gereken. Bu atamadan bir şey gelirse sadece bekleyeceğimiz memurluğumun onaylanması gereken 1 sene. O bir seneden sonra eş durumundan tayin isteyebilmek için nikah gerekiyor zaten :rolleyes::rolleyes:
Kardesim gecen sene liseye grdi ogretmeni tercih yaptirirken saglik meslek lisesi yaz işsiz kalmazsn diye cok baski kurdu ama kardesm bn saglikta yapamam ddi.smdi anadolu teknik lisesinde mimarlik okuyo istedigide oydu.gelecegi acik bi bolum.smdiki aklim
Olsa daha farkli tercih yapardm bnde.
Bolum degistirmen senin icin iyi olmus sende oyle istiyodun zaten.okumus olmak icn okumaktansa meslegini yapabilcegin bi bolum okumak daha mantikli.insallah snn icn en hayirli ve mtlu olcagin bi sonuc cikar.Aytaçında iş durumu netlessin en azindan moraller yukselir brz.
SiZin bnce evlilik durumlari beklentiden daha once olacak gbi geliyo sanki bana:))

Selam
Kizlarrr:) ne guldum aksam aksamm burda eskilerden bi arkadas 3 ay yazdigm yorumu kydugm resmi hafizasina atmis aynisini yapmak icn beklemis gordugmde bayag bi guldum:))bzm kizlar km oldugunu az cok tahmin eder:)

Ayy Kübb ergenuslardan o kadar insan vardı ki hangisi bilemedim. ya buradan ya da face den özel mesaj olarak bekliyorum kim olduğunu ve ne olduğunu :KK70::KK70:

Kardesim gecen sene liseye grdi ogretmeni tercih yaptirirken saglik meslek lisesi yaz işsiz kalmazsn diye cok baski kurdu ama kardesm bn saglikta yapamam ddi.smdi anadolu teknik lisesinde mimarlik okuyo istedigide oydu.gelecegi acik bi bolum.smdiki aklim
Olsa daha farkli tercih yapardm bnde.
Bolum degistirmen senin icin iyi olmus sende oyle istiyodun zaten.okumus olmak icn okumaktansa meslegini yapabilcegin bi bolum okumak daha mantikli.insallah snn icn en hayirli ve mtlu olcagin bi sonuc cikar.Aytaçında iş durumu netlessin en azindan moraller yukselir brz.
SiZin bnce evlilik durumlari beklentiden daha once olacak gbi geliyo sanki bana:))

Öyle yazdığıma bakma Küb, ben de belki daha iyi tercihler yapardım ama ben de sağlık meslek lisesine gidemezdim yani. Kan tutuyor beni, iğne fobim var mümkün değil yapamazdım :KK53: Kendisi neyi istiyorsa ona yönelmesi bence gayet güzel. Bak bana işte 2 seneyi tamamlamışken yeniden sınava girip bölüm değiştirdim şimdi mutluyum çok şükür :D
Aynen canım Aytaç ona çok sıkılıyor. Hazır değil ki bizimkinin işi, bugün haber beklediği yeri kendi aradı artık alım var 1 Kasımdan sonra görüşmeler hızlandırılacak aranırsınız demişler son olarak burayı 1 hafta daha bekleyecekmiş daha da beklemem diyor :KK12::KK12:
Vallahi herkes öyle diyor Kübb, bakalım hayırlısı. Aytaç başımın etini yemeye işi bekliyormuş zaten öyle duyumlar alıyorum :rolleyes::rolleyes:

Başımıza geleni anlatsam bu kadar mı olur dersiniz.Volkanımın gelmesine 2 gün kala Babasının kalbi dayanamadı kızlar içim yanıyo Volkanım tezkere sevincini yaşayamadı babası ona hasret gitti vefat etmeden 2 saat öncve konustum onunla"kızım Allah sağlık versin geliyo bak" dedi evet baba dedim ama olmadı gözleri açık gitti babamın O kadar kötüyüz ki heycanla saydığımız gün babamız son günleri olcakmış Nolur dua edin dualara o kdar ihtiycımız varki yazamyrum daha fzla :KK42::KK42::KK42:

Başımıza geleni anlatsam bu kadar mı olur dersiniz.Volkanımın gelmesine 2 gün kala Babasının kalbi dayanamadı kızlar içim yanıyo Volkanım tezkere sevincini yaşayamadı babası ona hasret gitti vefat etmeden 2 saat öncve konustum onunla"kızım Allah sağlık versin geliyo bak" dedi evet baba dedim ama olmadı gözleri açık gitti babamın O kadar kötüyüz ki heycanla saydığımız gün babamız son günleri olcakmış Nolur dua edin dualara o kdar ihtiycımız varki yazamyrum daha fzla :KK42::KK42::KK42:

Okuyunca yok artık ya dedim. Bu kadar da olmaz inan olmaz canım :KK57:
Başınız sağ olsun, Allah öncelikle Volkan'a sonra da tüm sevenlerine sabırlar versin. Ne kadar üzülsen de sen güçlü dur ki Volkan da kendini salmasın. Maalesef ki hayat tüm kayıplara rağmen devam ediyor canım o_O

Okuyunca yok artık ya dedim. Bu kadar da olmaz inan olmaz canım :KK57:
Başınız sağ olsun, Allah öncelikle Volkan'a sonra da tüm sevenlerine sabırlar versin. Ne kadar üzülsen de sen güçlü dur ki Volkan da kendini salmasın. Maalesef ki hayat tüm kayıplara rağmen devam ediyor canım o_O

Sağol Çağla aynen öyle inanabilr gibi değil kabus mu diye kolumu bacağımı sıktım ama gerçek işte :KK42:Allah güç verdi bilmiyorum o izmire gelene kadar herşey bendeydi vefat ettiğini söyleyemdk ağır dedik o kdar zordu ki ağlamdn onunla konuşup teselli vermek ama o kalablğın içinde eve girip annesine sarlp bağrması gözmn önnden gitmiyo Allahım yardmcımz olsn kimseye böyle bişey yaşatmasın amin :KK42: :KK42:

:( canım çok üzüldüm ya oğlunu göremeden çok zor sevgilin için Allah sabır versin sametin babası vefat ettiğindeki o kötü günler aklıma geldi bi an :(sevdiğinin üzülmesi elinden hiçbirsey gelmemesi çok zor ama Allah sabrını veriyo bi şekilde

:KK43: canım çok üzüldüm ya oğlunu göremeden çok zor sevgilin için Allah sabır versin sametin babası vefat ettiğindeki o kötü günler aklıma geldi bi an :KK43:sevdiğinin üzülmesi elinden hiçbirsey gelmemesi çok zor ama Allah sabrını veriyo bi şekilde

Sizinde mi başınıza geldi ne zmn oldu canım.. Rabbim tüm yaknlarımızn mekanını cennet etsn inşallah :KK42:

İşte göremdi göremedn gitti diye zaten içim yanıyo o kdar hayal kurdk hep gülen birisydi inan günlerdir kabusa uyuyp kabusa uyanıyorum :KK42::KK42:

Canım başınız sağolsun çok üzüldüm.. Allah sabır versin hepinize.

Back
X