- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.881
banada öyle geliyodu hatta evlerınde mevlüt öncesi kendı kendıme ağlamıştım bikere ama bu okumaklar bitince hayat normale dönunce Allh öyle bi yardım ediyoki geçiyo.samet bi boşluğa düşmüştü eve kedi alıcam köpek alıcam papağan alıcam filan hergun farklı bi fikir söylüyodu ama atlattık o günleride ben ona hep şükretki annen seninle babnlada bu yaşına kadar birlikteydin ya hiç babasını göremeyenler annesinide kaybeden çocuklar ne yapsın şükredelim diyerek teselli ettim ama lafla değil sadece zamanla geçiyo bence
sözünde babası yanında olmıcak onunda eksikliği olucak samet ilk bayramda çok hissetmişti eksikliğini 5 sene geçmesine rağmen hala eksikliğini hissettiği anları var ama alışıyo insaan bi zaman sonra hergün babasından bahsederken bi süre sonra hiç bahsetmediği günler geliyo inşallah söz işinizde olurda kafası dagılır tabi yardımcı olur atlatmasına.işe ne zaman başlıycak ?Haklısın kuzum bana "bidaha baba diye sarlamcam yanmda yok artık "dedi senn dediğinn aynısını bende dün akşam defalarca söyledim ya hiç göremseydin hiç yaşamışlığınız olmasydı dedim şmdi düşünemyrum içim yanıyo diyo inşallah zamanla bizde normale döneriz işe falan başlasa biraz kafası dağılır gibi sonra bizim söz işi daha bi yakınnda olursam belki atlatmasına daha çok yardımcı olablirim
canım ya senin içinde çok üzüldüm şuan en mutlu günlerini yaşıyo olman lazımdı sevinçle güne başlaman gereken günlerde bunları yaşıyosun teskere aldıgna sevinemedin bile :/ ama Allah büyük herşeyde bi hayır vardır böyle olması lazımmış demekki olsunHaklısın kuzum bana "bidaha baba diye sarlamcam yanmda yok artık "dedi senn dediğinn aynısını bende dün akşam defalarca söyledim ya hiç göremseydin hiç yaşamışlığınız olmasydı dedim şmdi düşünemyrum içim yanıyo diyo inşallah zamanla bizde normale döneriz işe falan başlasa biraz kafası dağılır gibi sonra bizim söz işi daha bi yakınnda olursam belki atlatmasına daha çok yardımcı olablirim
sözünde babası yanında olmıcak onunda eksikliği olucak samet ilk bayramda çok hissetmişti eksikliğini 5 sene geçmesine rağmen hala eksikliğini hissettiği anları var ama alışıyo insaan bi zaman sonra hergün babasından bahsederken bi süre sonra hiç bahsetmediği günler geliyo inşallah söz işinizde olurda kafası dagılır tabi yardımcı olur atlatmasına.işe ne zaman başlıycak ?
canım ya senin içinde çok üzüldüm şuan en mutlu günlerini yaşıyo olman lazımdı sevinçle güne başlaman gereken günlerde bunları yaşıyosun teskere aldıgna sevinemedin bile :/ ama Allah büyük herşeyde bi hayır vardır böyle olması lazımmış demekki olsun
90 puan ve yetmiyormu.byle duzenin icine
YAni.tam puan alcaksin torpilin olck bumu durum.bn pek blmiyorm kpss islerini ama cok adil gozukmuyo sistem
Selam
Kizlarrr:) ne guldum aksam aksamm burda eskilerden bi arkadas 3 ay yazdigm yorumu kydugm resmi hafizasina atmis aynisini yapmak icn beklemis gordugmde bayag bi guldum:))bzm kizlar km oldugunu az cok tahmin eder:)
Başımıza geleni anlatsam bu kadar mı olur dersiniz.Volkanımın gelmesine 2 gün kala Babasının kalbi dayanamadı kızlar içim yanıyo Volkanım tezkere sevincini yaşayamadı babası ona hasret gitti vefat etmeden 2 saat öncve konustum onunla"kızım Allah sağlık versin geliyo bak" dedi evet baba dedim ama olmadı gözleri açık gitti babamın O kadar kötüyüz ki heycanla saydığımız gün babamız son günleri olcakmış Nolur dua edin dualara o kdar ihtiycımız varki yazamyrum daha fzla
Bilmrum ki canım şimdi halletmesi gerekn işler var sgk faln onlara koştryo işide sormadm iş hazr isterse gidp başlar .
Eksikliği tabi olur canım hayatmz boyu hşssedrz sonuçta bana bile ne hayallernden bahsedyodu kızm sen bana kahve yapcan bi sürü şey
İnan sevinemdm canm hergün yazdığım günlük vardı askerlik boyu yazdm o okucak diye taki babasınn ölümünü duydm geçen pazar bıraktm yazmayı ne yazcam ki oraya en son şafak 1de kaldı günlük
ölümüne şafak sayar gibi ya Allah yardımcınız olsun elden hiçbirsey gelmiyo malesef sözün bittiği tek yer ölümBilmrum ki canım şimdi halletmesi gerekn işler var sgk faln onlara koştryo işide sormadm iş hazr isterse gidp başlar .
Eksikliği tabi olur canım hayatmz boyu hşssedrz sonuçta bana bile ne hayallernden bahsedyodu kızm sen bana kahve yapcan bi sürü şey
İnan sevinemdm canm hergün yazdığım günlük vardı askerlik boyu yazdm o okucak diye taki babasınn ölümünü duydm geçen pazar bıraktm yazmayı ne yazcam ki oraya en son şafak 1de kaldı günlük
canım bişey sorucam daimi işci ilanına başvurduk demişsin teiaşda şuan işci alımı yapıyo ama son başvuru tarihi 12kasım samet 15 aralıkta geliyor askerdeyken başvuru yapılabiliyormu acaba biliyomusun?ya kübi sorma işte. 90 alıyosun atanamıyorsun. düz lise çıkışlı çünkü raşit
işte şimdi balıkesirde hava kuv. komutanlığı daimi işçi alıyormuş. 1 kişi. o da puan üstünlüğüne göre alınacak. bakalım başvurduk. mülakata çağırırlar inşallah ilk 3 e girmesi lazım başvuranlar arasında.
çağla aracılığı ile gördüm o fotoğrafı.
böyle bir kopyalama olamaz ya. birebir yapmış resmen. çok komedi.
ya inanamıyorum. çok çok üzüldüm. başınız sağolsun allah sabırlar versin. bu nasıl bir kader..
raşitin de dedesi vefat etmişti 6 aylık askerken. ama bu baba. bambaşka bişey
ya inanamıyorum. çok çok üzüldüm. başınız sağolsun allah sabırlar versin. bu nasıl bir kader..
raşitin de dedesi vefat etmişti 6 aylık askerken. ama bu baba. bambaşka bişey
ölümüne şafak sayar gibi ya Allah yardımcınız olsun elden hiçbirsey gelmiyo malesef sözün bittiği tek yer ölüm
Başınız sağolsun çok üzüldüm Allah sabır versin size, erkek arkadaşınıza ve ailesine.. Çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun inşAllah...Sağol Çağla aynen öyle inanabilr gibi değil kabus mu diye kolumu bacağımı sıktım ama gerçek işteAllah güç verdi bilmiyorum o izmire gelene kadar herşey bendeydi vefat ettiğini söyleyemdk ağır dedik o kdar zordu ki ağlamdn onunla konuşup teselli vermek ama o kalablğın içinde eve girip annesine sarlp bağrması gözmn önnden gitmiyo Allahım yardmcımz olsn kimseye böyle bişey yaşatmasın amin
Başınız sağolsun çok üzüldüm Allah sabır versin size, erkek arkadaşınıza ve ailesine.. Çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun inşAllah...
Manisa alasehırde askerı olan varmı ?
Canım kısa donem acemı ıcın alasehıre gıttı sevgılım rahatmı bılgılerını paylasırmısınBenim vardı. Acemilik yerimiz orasıydı.
Canım kısa donem acemı ıcın alasehıre gıttı sevgılım rahatmı bılgılerını paylasırmısın
Anladım canım cok tesekkur ederım:)Kısa dönem çoğu yerde rahattır zaten o konuda aklın kalmasın. Yazın gitseydi sıcağı sorun olabilirdi de kışın çok soğuk yapar mı bilemiyorum. Yemeklerde bir problem yoktu diye hatırlıyorum, ankesörlü kullanıyorsanız hala sıradan dolayı o biraz zor oluyordu. Bir de hatırladığım kadarıyla rütbeli çoktu sanırım. Bu kadarını hatırlayabildim ben ancak, bizim alaşehir biteli 1 seneden fazla oluyor çünkü. Hayırlı tezkereler dilerim
HEMEN YOLLADIM FACE TEN:)
Ee tabi çocuk işe girdikten sonra para kazanıp birde birikim yapmaya başladktan sonra engel kalmıyor hadi demeye başlar:)
şu hayatlarımızı bir düzene soksak bazen çok karamsarlığa kapılıyorum emreyede belli etmemeye çalışıyorm ama isyan moduna bağlar gibi oluyor ara ara.
Hayrdır kızlar ne oldu ne kacırdık :)Haha aldım aldım. Hande ve Eceyle kritiğini bile yaptık hatta
Biz de çok karamsarız Küb.
Pazartesi günü biriyle görüşüp deneme süresi olarak işe başladı Aytaç. Ne gecesi var ne gündüzü çocuğun her gün en geç 8 de gidip şimdiye dek en erken akşam 9,5 ta döndü. Bir kere gece 12 de geldi eve. Bugün de hala işte mesela 11 de eve dönebilirse öpüp de başımıza koyacağızBuradan çıkacak en geç çarşamba günü. İşverene bilgi verdi yerine eleman bulsun diye de sunduğu şartlarla çok çok zor. Bugün babam bir arkadaşıyla görüşecekti Aytaç için, merakla ondan gelecek haberi bekliyorum ben de bir umut. Tüm aile seferber olduk resmen ama yok çıkmıyor bir türlü
Buraya yazmış mıydım bilmiyorum Aytaç jandarma ve deniz kuvvetleri için uzmanlık ön başvurusu yapmıştı. Deniz açıklanmış bugün yazılı sınava çağırıyorlar, elim kolum bağlı izliyorum öylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?