93/3 asker yolu bekleyenler

Haklısın kuzum bana "bidaha baba diye sarlamcam yanmda yok artık "dedi senn dediğinn aynısını bende dün akşam defalarca söyledim ya hiç göremseydin hiç yaşamışlığınız olmasydı dedim şmdi düşünemyrum içim yanıyo diyo inşallah zamanla bizde normale döneriz işe falan başlasa biraz kafası dağılır gibi sonra bizim söz işi daha bi yakınnda olursam belki atlatmasına daha çok yardımcı olablirim

sözünde babası yanında olmıcak onunda eksikliği olucak samet ilk bayramda çok hissetmişti eksikliğini 5 sene geçmesine rağmen hala eksikliğini hissettiği anları var ama alışıyo insaan bi zaman sonra hergün babasından bahsederken bi süre sonra hiç bahsetmediği günler geliyo inşallah söz işinizde olurda kafası dagılır tabi yardımcı olur atlatmasına.işe ne zaman başlıycak ?

canım ya senin içinde çok üzüldüm şuan en mutlu günlerini yaşıyo olman lazımdı sevinçle güne başlaman gereken günlerde bunları yaşıyosun teskere aldıgna sevinemedin bile :/ ama Allah büyük herşeyde bi hayır vardır böyle olması lazımmış demekki olsun

Bilmrum ki canım şimdi halletmesi gerekn işler var sgk faln onlara koştryo işide sormadm iş hazr isterse gidp başlar .
Eksikliği tabi olur canım hayatmz boyu hşssedrz sonuçta bana bile ne hayallernden bahsedyodu kızm sen bana kahve yapcan bi sürü şey

İnan sevinemdm canm hergün yazdığım günlük vardı askerlik boyu yazdm o okucak diye taki babasınn ölümünü duydm geçen pazar bıraktm yazmayı ne yazcam ki oraya en son şafak 1de kaldı günlük

90 puan ve yetmiyormu.byle duzenin icine
YAni.tam puan alcaksin torpilin olck bumu durum.bn pek blmiyorm kpss islerini ama cok adil gozukmuyo sistem

ya kübi sorma işte. 90 alıyosun atanamıyorsun. düz lise çıkışlı çünkü raşit
işte şimdi balıkesirde hava kuv. komutanlığı daimi işçi alıyormuş. 1 kişi. o da puan üstünlüğüne göre alınacak. bakalım başvurduk. mülakata çağırırlar inşallah ilk 3 e girmesi lazım başvuranlar arasında.

Selam
Kizlarrr:) ne guldum aksam aksamm burda eskilerden bi arkadas 3 ay yazdigm yorumu kydugm resmi hafizasina atmis aynisini yapmak icn beklemis gordugmde bayag bi guldum:))bzm kizlar km oldugunu az cok tahmin eder:)

çağla aracılığı ile gördüm o fotoğrafı.
böyle bir kopyalama olamaz ya. birebir yapmış resmen. çok komedi.

ya inanamıyorum. çok çok üzüldüm. başınız sağolsun allah sabırlar versin. bu nasıl bir kader..
raşitin de dedesi vefat etmişti 6 aylık askerken. ama bu baba. bambaşka bişey

ölümüne şafak sayar gibi ya Allah yardımcınız olsun elden hiçbirsey gelmiyo malesef sözün bittiği tek yer ölüm

canım bişey sorucam daimi işci ilanına başvurduk demişsin teiaşda şuan işci alımı yapıyo ama son başvuru tarihi 12kasım samet 15 aralıkta geliyor askerdeyken başvuru yapılabiliyormu acaba biliyomusun?

ya inanamıyorum. çok çok üzüldüm. başınız sağolsun allah sabırlar versin. bu nasıl bir kader..
raşitin de dedesi vefat etmişti 6 aylık askerken. ama bu baba. bambaşka bişey

Aynen öyle çok farklı Sağol Allah razı olsun Handecim
ölümüne şafak sayar gibi ya Allah yardımcınız olsun elden hiçbirsey gelmiyo malesef sözün bittiği tek yer ölüm

Malesef öyle ölümüne şafak saymışız

Başınız sağolsun çok üzüldüm Allah sabır versin size, erkek arkadaşınıza ve ailesine.. Çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun inşAllah...

Canım kısa donem acemı ıcın alasehıre gıttı sevgılım rahatmı bılgılerını paylasırmısın

Kısa dönem çoğu yerde rahattır zaten o konuda aklın kalmasın. Yazın gitseydi sıcağı sorun olabilirdi de kışın çok soğuk yapar mı bilemiyorum. Yemeklerde bir problem yoktu diye hatırlıyorum, ankesörlü kullanıyorsanız hala sıradan dolayı o biraz zor oluyordu. Bir de hatırladığım kadarıyla rütbeli çoktu sanırım. Bu kadarını hatırlayabildim ben ancak, bizim alaşehir biteli 1 seneden fazla oluyor çünkü. Hayırlı tezkereler dilerim

Anladım canım cok tesekkur ederım:)

Biz de çok karamsarız Küb.
Pazartesi günü biriyle görüşüp deneme süresi olarak işe başladı Aytaç. Ne gecesi var ne gündüzü çocuğun her gün en geç 8 de gidip şimdiye dek en erken akşam 9,5 ta döndü. Bir kere gece 12 de geldi eve. Bugün de hala işte mesela 11 de eve dönebilirse öpüp de başımıza koyacağız Buradan çıkacak en geç çarşamba günü. İşverene bilgi verdi yerine eleman bulsun diye de sunduğu şartlarla çok çok zor. Bugün babam bir arkadaşıyla görüşecekti Aytaç için, merakla ondan gelecek haberi bekliyorum ben de bir umut. Tüm aile seferber olduk resmen ama yok çıkmıyor bir türlü
Buraya yazmış mıydım bilmiyorum Aytaç jandarma ve deniz kuvvetleri için uzmanlık ön başvurusu yapmıştı. Deniz açıklanmış bugün yazılı sınava çağırıyorlar, elim kolum bağlı izliyorum öylece

Kızlar çok şükür bugün sevdiceğimi biraz daha iyi gördüm sarıldık konuştuk..
Hatta havaalında hep kucağına atlıcam diye hayal kurmuştuk yapamadık diye beni kucağına aldı :)
Birazda olsa gülümsemesini gördüm ya içim rahatladı..
Hala üzgün tabi kolay değil babam sanki bi yerden çıkcak karşıma diyo
Allahım dayanma gücünü arttırsın ONU ÇOOOOOK SEVİYORUMM

Canım ya Üzülme vardır bi yerde nasibi ama nerde işte zmn göstercek. İnşallah istediğinz gibi rahat bi yer bulursnz bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…