- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.801
Hoşbuldummm canımm nasılsın görüşmeyeliii ne yapıyorsunn
İyi diyelim iyi olsun canım, sıkıntıdan çatlamakla meşgulüm
Sen nasılsın, nasıl geçti mehtap
Nedenn sıkıldınn kızz hayırdır ? bizde bi laf vardır sıkıldım diyen genc kız evlenmek istediği anlamına gelir evlendirelim derler
İyiyim bende iğrenc derslere dönüş yaptım maaleseff
Mehtap çok güzeldi ama 8 gün 5 dakikada bitmiş gibi hissediyorum yaa ne zaman bitcek hasret sonsuza kadar beraber olalım istiyorum artık hep benimle olsunnn her dakika her saniye
Ohhh izinden sonra az bi zamaniniz kalmis cok zorlamaz.bitiriyosunuz sZde artkkk cok sukur:)Bende çok iyiyim canım erkutu gördüm 8 gün izin kullandı bugun gönderdim şafak 17 o yuzden çok iyiyimmm :) Sizde işler nasıl iş kurmuş sanırım seninkisi hayırlı olsun :) Bizde iş stresini hemen atabiliriz inşallah :)
Hersey cok pahali.dugun mekani fiyatlarina baktimm fiyat teklifi aldmm uçuk hepp fiyatlar.valla Allah yardimcimiz olan.evlenene kdr stresimiz btmycek belliki.çok masraflı değil mi Kübb, insan araştırdıkça daha da ürküyor
Aradı Aytaç orayı, gezici olduğu için Aytaçın oturduğu semt yakınlarına geldiğinde yüz yüze görüşeceklerdi ama henüz ses seda çıkmadı oradan dayarın bir daha arayacak bakalım eğer olumsuzsa da bildirsinler diye, yoksa böyle elimiz kolumuz bağlı kalmış oluyoruz.
İnşallah Kübb inşallah
Tek yol evlilik canım onun için
Valla iyi demişler eve dönünce yeter artık ya aynı eve dönelim diye isyana geçtim
Ohhh izinden sonra az bi zamaniniz kalmis cok zorlamaz.bitiriyosunuz sZde artkkk cok sukur:)
İş kurdu kurmasinada yoluna oturtana kdr stresimiz devam ediyo.bz evlenene kdr stresimiz btmycek gbi gozukuyo:)
SZde insallah gelince iş konusunda zorlanmazsiniz
Hersey cok pahali.dugun mekani fiyatlarina baktimm fiyat teklifi aldmm uçuk hepp fiyatlar.valla Allah yardimcimiz olan.evlenene kdr stresimiz btmycek belliki.
Arasin bncede bosuna beklememis olrsunuz szde.cok sinir bi durum ha aradilar ha olcak diye beklemek.
Evlenelim o zaman bohçası ile beraber kaçırcam sonunda çocuğuu hee
Off çok sıkıştırdı sanki şafak
Aynene devrem sonlar hiç geçmiyo yaaa
Diyorlardı da hadi canım diyodumm ama doğruymuş neyse yarın çarşı iznimiz var
Tek yol evlilik canım onun için
Valla iyi demişler eve dönünce yeter artık ya aynı eve dönelim diye isyana geçtim
Cağlaaa kpss sonuçlarınızı naptınız canımm?
Benimki 72 almış ama tercihler nasıl olacak hiç bi bilgim yok umudum da yok açıkçası
Sevdiceğimin 65 canım, bizim de ondan yana pek umudumuz yok açıkçası
Ben de 85 almışım, tercih yapacağım ama bakalım
Sen çok iyi almışsın canım tebrik ederim inşallah atanırsın
Gardiyan alımı olcakmış ocakta ona basvur istersenn :)
Sevdiceğin için de hayırlısı olsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?