- 19 Mart 2013
- 679
- 43
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #30.641
sanırım 80:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bizim çıkış tarihimiz belli oldu 15 aralık:)bu durumda ben şimdi plakalara düşmüşmü oldum kafam karıştı şuan ben kaçım?
Ay insallahh hersey istedigimiz gbi giderse baslycaz:))Meraba cnm işleriniz yoluna girmeye başlamış hayırlısı olsun yakında düğün şafağına başlarsınız siz :)
Ben iyiyim hala sıkıntılar konusamamalar devam işte ama 10 gün sonra yanıma geliyor kavusuyorum çok şükür ve yurt dışı maceramız bitti bu arada![]()
Bnde ozledimm askeremi gitse bnlar yine acaba yaa:))Kübb merhaba, ben de sevemedim şu hali de muhabbetlerimizi özledim yahu o sebepten giriyorum ara ara bakıyorum yazan varsa yazıyorum ben de.
Biz de koşuşturmaca içindeyiz işte sınava hazırlanıyoruz Aytaç geldi geleli bir iki yere de cv bırakmıştı maalesef onlardan olumlu veya olumsuz yanıt gelmedi, biraz canımız sıkıldı bizim de haliyleSınav geçsin bayram var tabi bir de ondan sonra tam gaz iş meselelerine yüklenecek işte Aytaç. Artık bunalmaya başladı fazlasıyla. Ben de okula başladım pazartesi günü koşuşturup duruyorum işte. Sizde ne var ne yok ?
amiin canım bugünleride gördük çok şükür Allaha :)Canım 15 aralık çıkış tarihinse bugün şafağın 80hadi hayrlı olsun
![]()
Şükür canım bi bakmışsın tezkere gelmiş bunları gördüysek oda yakındaamiin canım bugünleride gördük çok şükür Allaha :)
Bnde ozledimm askeremi gitse bnlar yine acaba yaa:))
Ahh ahhh bilirim o bunalmalarii bizde yasiyoruzz.ikimiZde bi ara fena bagladik bunalimaa.maleseff hersey ha diyince olmuyoo emre kosturmaca icinde valla gecen haftadan beri gorusmuyoruzz telefonda bile zor konusuyoruz desem yeridir.emrede bayramdan snra baslar hersey moduna grdide bakalim
Nolck.bu ara fazlasiyla motive etmeye calisiyormm ins sag salim iş surecini atlatiriz.
Hcbisi kolay olmuyokii maleseff sabır sabırrr daha sabır islerimiz bitemedii:)
aynen bencede 1hafta çabucak geeeeç bu bayram bize bayram :)mehtapa son 1 haftaHadiii geç bir hafta çabucaakkk lütfeeennn, çok özledim ki ben sevgilimii![]()
aynen bencede 1hafta çabucak geeeeç bu bayram bize bayram :)mehtapa son 1 hafta
İkinizede başarılar canımm inşallah çok güzel geçer sınavlarınızKızlaaaar yarın sınava giriyorum hatta giriyoruz sevdiceğimle birlikte. Dualarınızı eksik etmeyin ... Sizleri seviyorum
İkinizede başarılar canımm inşallah çok güzel geçer sınavlarınız
Erkutta girecek inş onunki de güzel geçer![]()
benimki cuma gününden gelicek aileside sakaryada olucak zaten bayram dolayısıyla sonra malesef salı gunu istanbula gidicekler:/cuma günü teslim olcak tekrar bütün günlerini benimle olamıcak malesef ben bu yüzden biraz üzgünün :/Ayy sizde mi mehtap yapıyosunuz bayramda çok sevindimm :)
Benimki pazartesi çıkıyor izne 1 hafta ailesi ile gececek sonra ki 1 haftayı da benim yanımda geçirecek çok heycanlıyımm![]()
canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız ikinizde samette yarın giriyo hepinizin güzel geçsin:)Kızlaaaar yarın sınava giriyorum hatta giriyoruz sevdiceğimle birlikte. Dualarınızı eksik etmeyin ... Sizleri seviyorum