- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #30.621
ayy aynen yaa iyim bebeğim yurttayım oturuyorum öyle boş boşdevrem napıyosun yine forumda tek kaldık buranın daimi müdavinleri gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy aynen yaa iyim bebeğim yurttayım oturuyorum öyle boş boşdevrem napıyosun yine forumda tek kaldık buranın daimi müdavinleri gibi![]()
Kizlarrrr selammm nasilsiniz ne var ne yokk ozledimmm.
Kk'nın yeni haliylede pek anlasamadik yahuuu
Bende aynen dediğin gibiyim kuzum ya sklyrum Volkanda kötü bi haber verdi Komutnlardn biri intihar etmiş çok kafama takldıayy aynen yaa iyim bebeğim yurttayım oturuyorum öyle boş boşsen napıyosun nasılsınn
![]()
aaa nedenn intihar etmiş askeriyede mi yapmışşBende aynen dediğin gibiyim kuzum ya sklyrum Volkanda kötü bi haber verdi Komutnlardn biri intihar etmiş çok kafama takldı![]()
Kübb merhaba, ben de sevemedim şu hali de muhabbetlerimizi özledim yahu o sebepten giriyorum ara ara bakıyorum yazan varsa yazıyorum ben de.
Biz de koşuşturmaca içindeyiz işte sınava hazırlanıyoruz Aytaç geldi geleli bir iki yere de cv bırakmıştı maalesef onlardan olumlu veya olumsuz yanıt gelmedi, biraz canımız sıkıldı bizim de haliyleSınav geçsin bayram var tabi bir de ondan sonra tam gaz iş meselelerine yüklenecek işte Aytaç. Artık bunalmaya başladı fazlasıyla. Ben de okula başladım pazartesi günü koşuşturup duruyorum işte. Sizde ne var ne yok ?
aaa nedenn intihar etmiş askeriyede mi yapmışş
volkanda etkilenmiştir yazık askerlerede çok üzüldümm
Valla ya dün den beri hç haber alamamıştım bnde meraklndm bu aksm msj attı bi sürü rütbeli doldu komutanlar evlerine bile gitmiyo sıkıyolar bizi karışıyolar dedi
Kim bilir neden olmuş son ay kala bunuda görcekmişiz![]()
Yok canım inthar etmş ölmüş ben ısrar etttm dye ucundan anlattı zaten yoksa korkrm üzülrm dye anltmzdı ayrıtılı sylemdi zaten .Hyatta mıymıs peki komutan ?
Kötü olmuş ya![]()
neyse geçti bitti artık canım evet havalar erzurumda da felaket karsta soğuktur bilet falan aldınız mı canım sizYok canım inthar etmş ölmüş ben ısrar etttm dye ucundan anlattı zaten yoksa korkrm üzülrm dye anltmzdı ayrıtılı sylemdi zaten .
zaten Volkanda hasta oluyo sanrm Kars bi anda soğumuş burdan hiç bişe yapamyrum ne kadr zor yaa şartlar çok kötü![]()
Yok tatlm askeriye vercekmiş ya daha ses seda yok bakalm ne zmn olcakneyse geçti bitti artık canım evet havalar erzurumda da felaket karsta soğuktur bilet falan aldınız mı canım siz
evet son bilet bunlar tabiki çok heycanlııııYok tatlm askeriye vercekmiş ya daha ses seda yok bakalm ne zmn olcakAlınsa güzl moral olcak tekrar gidişi olmayan biletimiz süper
![]()
evet son bilet bunlar tabiki çok heycanlıııı
ben hala bitebileceğine inanamıyorum sanki hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum artık![]()
hahah :) şafak galiba beni yeni sıkıştırmaya başladı sende de basladı mı devremmAynen bnde yaa bide ben izinler dağıtım hava değişimi falan 4 kere gönderdim ya şimdi gene gitçekmiş gibi geliyo bi daha yok dönüş bileti yok diye kendi kendime konuşyrum![]()
hahah :) şafak galiba beni yeni sıkıştırmaya başladı sende de basladı mı devremm
kalan günü değilde geçen günleri söylesek bi nebze rahatlarmıyız acepDevrem sorma İzmir büyük hedefimdi ona geldim diye biraz iyi gidiyo du ama bgn bi türlü bitmedi yaa nasıl geççek 1 ay blmyrum![]()
kalan günü değilde geçen günleri söylesek bi nebze rahatlarmıyız acep![]()
325 yedik bizde afiyetleOlablr oda güzelTaaam 332 günü yediiiik
![]()
Ayenn bnde çıkıyrum canım iyi geceler325 yedik bizde afiyetle
Canım ben çıkıyorum çok uykum geldi öpüyorum seni iyi geceler![]()
canım bizim çıkış tarihimiz belli oldu 15 aralık:)bu durumda ben şimdi plakalara düşmüşmü oldum kafam karıştı şuan ben kaçım?Evet canım gördüm sende bir hafta sonra plakalra başlysun![]()