- 2 Ağustos 2013
- 36.372
- 115.066
- 798
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.541
Yapma yaa ndn atıştınız cnm noldu
Neden 1 hafta konuşamıcaksınız
sağol canım
senin kaptan döndü mü türkiye ye?
Uzun zaman giremedimm kusura bakmayın kızlar abimin yanına istanbula gittim net yoktu. Atışmıştık bebeğim ama düzeldi ve 1 hafta hiç konusamadık evde olmadığım için ama çok şükür salı günü Türkiye'ye döndü artık cep telefonumdan arayabiliyor günde 1 saat konusuyoruz :) şimdi 29 eylülü bekliyoruz mehtap için 10 gün kaldıı çok heycanlıyımm
Sende ne var ne yok devrem ?
Salı günü döndü canım yurt dışı bitti artık kurtuldukk
Oh çok şükür cnm benim bitti artık yaa bizim işler tmmdır kara görndü bizim 93/4 e de
mehtap süper şafak süper daha ne olsun devrem
Mehtap bitsin şafak artacak benimm
Bugunleride gördük artık bitiyor bu günlerimiz
Selam kizlar şafaklar şahane olmus masaallahforum degistigi icin girmek istemiyorum artik bazi skintilarda yasiyoruz su ara opuyorum hepinizi :)
evet ben suan 88ım :)plakalara yaklasıyorum ınsallahBen bu halinide sevdim alıştım artık düzene eskisini unuttum bile
Ama burdan kmse olmadan şafak attrmak bi süre sonra sıkıcı oldu baksana 2 gün önce attrmışım en son
Evet canım gördüm sende bir hafta sonra plakalra başlysunevet ben suan 88ım :)plakalara yaklasıyorum ınsallah
Mehtap yaklaşıyooorr
Canım çıkış tarihiniz net belli oldumu yoksa mehtap var diye daha hesaplanmadılar mı
Yok canım henüz belli değil izin kesinleşti şuan 29 eylülde çıkıyor ama tamamen ne zaman çıkacak bilmiyorum 1 kasım olur heralde sizin belli mi
Çok sıkıcı burası ya kimse yok
Hm anladım cnm izin bitip döndüğünde kesin belli olur o ozmn çnkü geç gider mi falan komutanlar onu düşünüydur
Bizim belli oldu cnm 28 Ekim inşallah tezkeremizi veriyolar elimize bu sefer şafağım gerçek çok şürür
Aynen herkes çekldi kendi köşesine burası ıssız kaldı
21 gün iznini kullanmış olacak döndüğünde ve evci izni de bitti büyük ihtimal 1 kasımda biter :) Ben gerçek şafağımı yazamıyorum haha
aynen çok ıssız ya bizimkiler gelince bizde pek girmeyiz heralde
Evet canım en azndan topiklerimiz farklı olcak herlde buraya ugramayız bzde ben söz nişan topiklerine kaydım bile
Canım izindeyken yaz gerçek şafağını ozmn insana koymuyor şimdi zor gelir ben hep öyle yaptım
tamam hayatım gelsin bende öyle yaparım :)) bugun yine 3 günlük seyire çıktılar 3 gün yine konuşamıcaz bıktımmm yoruldum artıkk ya
Çeyiz topiği aç sendee
Yusuf ufak bi kaza gecirdi hastanede 1 haftadir ole isteNoldu canm kötü bişey yoktr inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?