- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #30.521
Hayırlısı olsun canım![]()
Sağol canm Volkanda sklmş 1 gün fazla olmasına ama ben bozulmadm çok . hala 7 haftamız var onda artış yok bizi 1 gün etkilemez dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım![]()
Sağol canm Volkanda sklmş 1 gün fazla olmasına ama ben bozulmadm çok . hala 7 haftamız var onda artış yok bizi 1 gün etkilemez dedim![]()
Aynen tatlm sağ salim bizde bi bitirelimde kasım 4 derken ekim 28 de bitrcez bunada şükürAynen öyle bebeğim 1 sene koskoca, 3-5 in hesabını geçiyorsun ister istemez![]()
Aynen tatlm sağ salim bizde bi bitirelimde kasım 4 derken ekim 28 de bitrcez bunada şükür![]()
İnşallah canmmÖyle canım, gelsin de bi önce izinmiş gibi gelecek sonra alışacaksın geldiğine![]()
Kızlar arada bir selam verin be![]()
Ne selam veren var ne bi giyeim noluyo diyen
Kendi kendime paoyu yazıp duruyom Çağla .. Bizde tezkereyi alınca kmse grmcek artık![]()
sagolun kızlar safakları attırıyosunuz yine :) 93
ya evet sen teskereyi alınca atmaz heralde:/bende klübün düzeni değiştiğinden beri girmek istemiyo canım hiç alışmadımCanım kimse olmaynca bunun bile tadı olmuyoSanrm bi süre sonra artık panomuzda atmıycak
![]()
Ben bu halinide sevdim alıştım artık düzene eskisini unuttum bileya evet sen teskereyi alınca atmaz heralde:/bende klübün düzeni değiştiğinden beri girmek istemiyo canım hiç alışmadım