- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.561
Ay çok geçmiş olsun canımm neyi varYusuf ufak bi kaza gecirdi hastanede 1 haftadir ole iste
Yaaa yine mi yaa hiç rahat yok valla.. Artık bitiyo diye rahtlatrlar sanmıştık bizde hava değişimnden önceki durumdan daha sıkışık Volkanlarda hiç çarşıya çıkmıyolar. Sürekli nöbet mesai bnde yoruldum
Çeyiz topiği değlde sözüm olunca inşallah resmleri atıcağım söz topiği açıcam inşallah devrem
Bekliyorum o zaman topiğini tatlım :)
Sizde de mi yok bide en üst devre biz olcaz hee
Aynen valla kuzu yaa ayıp ediyolar Koğuşta 3 şöfr varmış onbaşı olark o yuzdn çok sık devriyeye çıkıyo Volkan komutanla beraber sinir oluyrum
Senin şafağı donrdum cnm çok fzla inmedn durumu kurtaralım diye
Kuzum ya tmm öyle yaplm ama bak az kaldı hem mehtap yaparken şafağı unutcaksın sonrası hıphızlı geçicek inşallahAskerlik bitene kadar rahatlayamıcaz gari napalımm
İstersen artık normal halini yazalım hayatım izin falan kesinleşti nasılsa , bugun 38 di yarın 37 olacak tekrar çıksın şafağımm
Nasılsınız kızçeler ?
Oooo Çağla biz iyiyiz Selin devremle takılıyoruz buralar da bi başımıza
Sen nasılsın
Askerlik bitene kadar rahatlayamıcaz gari napalımm
İstersen artık normal halini yazalım hayatım izin falan kesinleşti nasılsa , bugun 38 di yarın 37 olacak tekrar çıksın şafağımm
Ben de buralardayım da hiç sizin mesaj yazdığınız saatlere gelemiyorum ya ondan yazmıyorum
İyiyim ben de ne olsun, dün okulum başladı haliyle koşuşturmaca da başladı. Bir yandan da hafta sonundaki sınav.Siz de ne var ne yok ?
Seliiiiin ben uçup giden şu daispath i yerine koyamıyorum ya bana bi tarif eder misin
İnşallahh canım benim yarın da çarşı izni kullandırcaklar sözde onu bekliyorum meraklaKuzum ya tmm öyle yaplm ama bak az kaldı hem mehtap yaparken şafağı unutcaksın sonrası hıphızlı geçicek inşallah
Ben de buralardayım da hiç sizin mesaj yazdığınız saatlere gelemiyorum ya ondan yazmıyorum
İyiyim ben de ne olsun, dün okulum başladı haliyle koşuşturmaca da başladı. Bir yandan da hafta sonundaki sınav.Siz de ne var ne yok ?
Bizde iyiyiz Çağlacımm hoşgeldinn benimde okul açıldı yine sıkıcı şeyler yani bıktım artık sınavında şimdiden başarılar bidaha denk gelemezsek :)Seliiiiin ben uçup giden şu daispath i yerine koyamıyorum ya bana bi tarif eder misin
Canım kodunu imzaya koyunca oluyo ama atmıyo ki günler bende o yüzden kaldırdım kendim yazdım
İnşallahh canım benim yarın da çarşı izni kullandırcaklar sözde onu bekliyorum merakla
Bizde iyiyiz Çağlacımm hoşgeldinn benimde okul açıldı yine sıkıcı şeyler yani bıktım artık sınavında şimdiden başarılar bidaha denk gelemezsek :)
Formatı değişmiş canım o çizelgenin yine aynı siteden yapıyorsun ama forum sitesi için formatını değiştiriyorsun şuan adı aklıma gelmedi bakıyorum hemen
Ya bn yaptım atmadı ki kaç gün geçiyo tıkandı 5 yılda kalmıştı snra sildim koduKıızz nasıl atmıyor atıyor işte benim ki bak bugun tam 1 yıl 11 ay oldu
Forum signatures kısmından şunu seçcen bebişim PseudoHTML, UBBCode and BB CodeSeliiiiin ben uçup giden şu daispath i yerine koyamıyorum ya bana bi tarif eder misin
atıyor artık atıyorrYa bn yaptım atmadı ki kaç gün geçiyo tıkandı 5 yılda kalmıştı snra sildim kodu
daisypath ten şimdi yaptım çizelgeyi tarihi ayarlyrum 2 hafta bilmem ne çıkıyoForum signatures kısmından şunu seçcen bebişim PseudoHTML, UBBCode and BB Code
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?