93/3 asker yolu bekleyenler

Sabahtan beri bir huysuzum bir suratsızım daha gülmedim desemmm doğru olur. Bitsede gitsemm kendimi dışarı atsam nefes alsam. Emre arasın kendime gelicem biliyorm.Sonrada rahatlamış bir şekilde iftara kadar uyumak istiyorumm

Emreeee aradiiii sesini duydumm aglamaya basladmm.sanki yeni askere yolladimm o ilk hallere dondum bgn.sag salim varmis ktm ye cok sukur

Emreeee aradiiii sesini duydumm aglamaya basladmm.sanki yeni askere yolladimm o ilk hallere dondum bgn.sag salim varmis ktm ye cok sukur

Ya Küb cok normal telaşlı bekliyosun kendini tutmşsn o saate kadar bi sesi yetiyo yani aglamaya baglamana ama olsn bak sag saglim gitmş

Aman bosver sabaha ne kaldii:)Bu gece uyuyamazsn heyecandan:)ailesiylede uyusada vakit gecirmis oldu sayilir artik snn vaktinn:)

Dedign gibi gece bitmedi canim ama onu karsmda gorunce nasil agladim gormelisin insan cok tuhaf oluyo yaa (( Oyle boyle degil cok ozlemisim ne guzel siz tamamen kavuscaksinuz bi dha gondercem diye hep aklimin kosesinde uzuntu var ya tamamen kavusana kadar tam mutluluk yok

Hii hande kavustu muu hadi gozun aydin Handecim darisi basimiza insallah...

Cagla safagim konstgumz gibi pzrtesi gunu 98 e incek (

Canm merhaba hadi gozun aydin benmkide bugun indi ktmye ayni daha sesini duymadim indim diye mesaj atti sadece allahim sag saglim donmelerini nasip eder insallah
butun kizlar hepinize bol selam artik sonlara yaklastik herkesin sevdigi hayirlisiyla gelir ins i

Ya Küb cok normal telaşlı bekliyosun kendini tutmşsn o saate kadar bi sesi yetiyo yani aglamaya baglamana ama olsn bak sag saglim gitmş

Ece canm benm senin safak niye boyle uzun yanlislikmi var yoksa uzadimi

Ohhh kavustunuzz:)Hic dusunme izinlerin tadini cikarinn.Geri gttignde artk donmek icn gelicek bi daha.
Biz hic izin zamani mehtap falan yasamadikk.2gun sonra gormeyeli 9.ay oluyoo.insan zorunlu oldugunu bilince mecbur katlaniyoo.

Merhaba canimm:)Seninde gozun aydinn artik son duraktalar hersey bitiyo cok sukur:)

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
​

:92: 18.TEMMUZ.2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

... Snt55 ... ->>> BURDUR(MERKEZ) / AĞRI(MERKEZ)

... seymasklgn ... ->>> KÜTAHYA(MERKEZ) / İZMİR(GÜZELYALI)

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... zeytinagaci ... 3 ->>> AFYON'A SELAM YOLA DEVAM

... ARAZIM ... 5 ->>> AMASYA'YA SELAM YOLA DEVAM

... KUBB88 ... 5 ->>> AMASYA'YA SELAM YOLA DEVAM

... apple2 ... 7 ->>> ANTALYA'YA SELAM YOLA DEVAM

... Kanaryam35 ... 20 ->>> DENİZLİ'YE SELAM YOLA DEVAM

... meritoo ... 23 ->>> ELAZIĞ'A SELAM YOLA DEVAM

... blss ... 27 ->>> GAZİANTEP'E SELAM YOLA DEVAM

... sweet71 ... 27 ->>> GAZİANTEP'E SELAM YOLA DEVAM

... KorEc ... 39 ->>> KIRKLARELİ'YE SELAM YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Barney_Stinson ... 87

...NeLs ... 98

... tuqbaCadi ... 99

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER

... AskerYariyim ... 111

... dilanumut ... 113

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... prety54 ... 152

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Bella9292... 200

... wishw ... 200

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 herkese hayırlı tezkerelerrrr dileeeeeeerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…