- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #29.681
Saol:)
Evet bitiyo neredeyseee artık sıktıı bunalttııı.
Darısı sizlere
Emreeee aradiiii sesini duydumm aglamaya basladmm.sanki yeni askere yolladimm o ilk hallere dondum bgn.sag salim varmis ktm ye cok sukur
Ohh Kübb hadi çok şükür. Darısı uçaktan sağ salim indiği zamanlara olsun inşallahh
Emreeee aradiiii sesini duydumm aglamaya basladmm.sanki yeni askere yolladimm o ilk hallere dondum bgn.sag salim varmis ktm ye cok sukur
Aman bosver sabaha ne kaldii:)Bu gece uyuyamazsn heyecandan:)ailesiylede uyusada vakit gecirmis oldu sayilir artik snn vaktinn:)
Yeni görüyorum teşekkür ediyorum Devrem, al da gel artık sevdiceğini
Bu arada merak eden kızçelere, Hande & Raşit ikilisi buluştu arkadaşlar
Odaya da çıktılar, ameliyatı bekliyorlar diye tahmin ediyoruz. Duyumlar şimdilik bu kadar
Ya Küb cok normal telaşlı bekliyosun kendini tutmşsn o saate kadar bi sesi yetiyo yani aglamaya baglamana ama olsn bak sag saglim gitmş
Ece canm benm senin safak niye boyle uzun yanlislikmi var yoksa uzadimi
Güliciğim bana acemilik ve ustalık yerlerinizi yazar mısın hayatım. ( örneğin ankara merkez gibi ilçe ismi vererek )
Ya Küb cok normal telaşlı bekliyosun kendini tutmşsn o saate kadar bi sesi yetiyo yani aglamaya baglamana ama olsn bak sag saglim gitmş
İnşallah ama ben bunalımlardayım şuan sizin şafaklara göre kendimce sürekli şafak hesaplıyorum sizinkiler bitince benim bu kadar kalcak diye
Dedign gibi gece bitmedi canim ama onu karsmda gorunce nasil agladim gormelisin insan cok tuhaf oluyo yaa(( Oyle boyle degil cok ozlemisim ne guzel siz tamamen kavuscaksinuz bi dha gondercem diye hep aklimin kosesinde uzuntu var ya tamamen kavusana kadar tam mutluluk yok
Canm merhaba hadi gozun aydin benmkide bugun indi ktmye ayni daha sesini duymadim indim diye mesaj atti sadece allahim sag saglim donmelerini nasip eder insallah
butun kizlar hepinize bol selam artik sonlara yaklastik herkesin sevdigi hayirlisiyla gelir ins i
Ece canm benm senin safak niye boyle uzun yanlislikmi var yoksa uzadimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?