93/3 asker yolu bekleyenler

Büyük buluşmaya 1 ay kala şafak HATAY..
11 ay önce sevdiceğimi ellerimle gönderdim Hatay-Serinyol'a.
Ben öğrenmiştim ilk internetten acemilik yerini.
Telefon edip söylemiştim.
Bi sessizlik olmuştu.
Üzülmüştü o kadar uzağa gittiğine.
Gün saydık sonra ayrılığa.
Ama bu defa kavuşmaya sayıyoruz.
HATAY önce aldın benden sevgilimi, ama şimdi ben senden geri alıyorum!

$hatay-resimleri.webp

Şuan sayacıma bakınca farkettim yaaa, 8 yazacak yarından itibaren yaşasıııııın :32:

Sonunda 7 yii gördüüüüüüüm :32: :65:

Sonunda 6 yı gördüümm :32: :65:

Sonunda 5 i gördüümm :32: :65:

Sonunda 3 ü gördüümm :32: :65:

Sonunda 2 yi gördümmm :21::21::65:

Sonunda 1 i gördüm :65::65::62:

Sonunda AYSIZ bir pano gördümmmmm :21::64::62::66::65::65::65::65::65:

Günaydın kızlar :16:

Çağlacım artık aysız kaldın ohh beeee kendim kadar sevindim sonunda azaldıgını anlicaz sanırm :32::21:

Bende sonunda 50 den düşebildim :37::1:

Günaydın kızlar :16:

Çağlacım artık aysız kaldın ohh beeee kendim kadar sevindim sonunda azaldıgını anlicaz sanırm :32::21:

Bende sonunda 50 den düşebildim :37::1:

seninki çok maceralı oldu malesef ece ama olsun geçiyo işte günler hep beraber geçiriyoruz..
az kaldı be :34:

Ne guzel kizlar ya herkesn morali cok guzl bn bunalmlrdym ama dun gece cok kotu oldum:(
izne gelcek 30 gun alistircak beni sonra hadi bi daha gidyrum 70 gun diycek :( biter mi o 70 agladim agladim sahurda gozlerim aciyodu :(
Simdide yattigim yerden kalkasim yok hic :(

Ne guzel kizlar ya herkesn morali cok guzl bn bunalmlrdym ama dun gece cok kotu oldum:(
izne gelcek 30 gun alistircak beni sonra hadi bi daha gidyrum 70 gun diycek :( biter mi o 70 agladim agladim sahurda gozlerim aciyodu :(

evet 30 gün beraber olucaksınız ama şimdi bi de şöyle düşün, hiç gelmeseydi birbirinizi hiç görmemiş olacaktınız bu kadar uzun süre. :34:

asker yolu beklerim de,
günleri saya saya... :52::52::52:

Benden size gelsin kızlarr hahahhahaha :37:
[video=youtube;1C_TKUxjxso]http://www.youtube.com/watch?v=1C_TKUxjxso&feature=kp[/video]

Hayatım sevin 30 güne. Hem şafağınızdan düşecek hem sen de şafak attırmak durumunda kalmayacaksın sen izninizi kullanmak için. En son mehtaptan sonra ben de 60 günle döndüm Sevdiceğimin yanından. Bir gün dersin ama onda bile alışıyorsun ama bak geçiyor. Yarısı gitti bi bu kadar daha var şimdi o da geçince hep birlikteyiz :16::16:

Back
X