- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #28.981
Hafta olarak kulağıma güzel geliyooo şafaklarımız:)
ay bn memnuniyetsiz uyuz bişi oldum çktm bu şafaklarda:))
Demek ki neymiş biz de 30-40 şafağı kalıp da üff geçmiyo diyenlere kızmayacakmışızzz
Küb ya sen anadolu yakasında oturuyosun bağdat caddesi cok uzun ama özellikle neresinde dolaşmamızı önerirsin kardesimle gidicez bu haftasonuda
Demek ki neymiş biz de 30-40 şafağı kalıp da üff geçmiyo diyenlere kızmayacakmışızzz
yaaa ben özür diliyorum kendilerinden..
benim şafak daha karanlıkken diyodum 40 günü kalmış hala üzülüyo ben olsam kalkar oynarım diyordum
hiç de öyle olmadı henüz
1 aydan düşünce olurum diye kandırıyorum kendimi...
Aa bzm ofis bagdat caddesinde:)caddebostan migrosta inin sahilde turlayabilirsiniz.sahil havasi alarak oturalim derseniz sahilde cafeler var çimlerde bile oturuyolar.beltur var fiyatlari uygun.caddeye cikalim derseniz sahilden karsiya gecip herhangi bir sokaga girin yukari dogru cikin btn sokaklar caddeye cikar.cafede oturalim yemek yiyelim falan derseniz happy moons cok guzeldir.diger yerlere gorede fiyatlari uygundur ve yemekleri bol bol gelir :)
Küb ya şuan cidden çok güzel açıklamalarda bulundunPeki hem güzel hemde uygun kıyafet ayakkabı fln bakabilceğimiz yerler var mıdır :44:
Küb ya şuan cidden çok güzel açıklamalarda bulundunPeki hem güzel hemde uygun kıyafet ayakkabı fln bakabilceğimiz yerler var mıdır :44:
Hatta shoe tek in internet sitesine bakip fiyatlar ve modellerle ilgili fikir edinebilirsin:)
Kardesim şuan oley oley diyo bn senn yazdıklarını okudukcaÇok teşekkr ederm detaylı bilgiler için bakalm canımız cıkcak yarın
Peros diye magaza var bide fiyatlar ck uygun.caddede yuruyunce gorursunuz yolun sag tarafinda.camiye gelmeden sanirim hatirlayamadm etrafinda ne oldugunu smdi.
Rica ederim İyi gezmeler size:))
Gezerken görrz sanırm ama tğm bağdat caddesini yürümicez cok uzun çünkü :18: Ordan fenerbahçe tarafına geçerz orayada güzel diyolar kardesimde gitmeden görmk istiyo bakalm dedigin yerlere mutlaka bakıcam ama gezerken
Caddebostan migrostan basliyo bagdat cad suadiyeye dgru islek bi sekilde devam ediyo snra ztn bosaldigini farkedersiniz.hello kity world cafe var icerisi magaza ayni zmnda.belki dikkatinizi ceker gezebilirsiniz.yannda pinkberry var.bn ck severm.dondurmaci ama yogurttan yapilio ustune yaz meyveleri koyulur.severseniz yiyebilirsiniz:)
Fenerbahcede sadece cafeler var cok guzeldir ama.fb parkinida turlayabilirsiniz.deniz kenarinda cafelerden birinde oturabilirsiniz.kalamisada ugrayabilirsiniz yakin fb ye.kalamis sahilde yuruyebilirsiniz.fb ve kalamista ikisindede khalkedon cafe var.belediyenin yeri oldugu icn fiyatlari uygundur
Hepsini bi günde yapabilr miyiz bilmiyorm cünkü eve dönmemizde baya sürüyo en gec 4-5 gibi metrobüse binmemz lazm :18:
bakalm artk yapabildigimiz şeyleri yapcaz ama şu son söyledigin yogurttan dondurma baya ilgimi çekti cünkü tam bi dondurmacıyım ben
Caddebostan migrostan basliyo bagdat cad suadiyeye dgru islek bi sekilde devam ediyo snra ztn bosaldigini farkedersiniz.hello kity world cafe var icerisi magaza ayni zmnda.belki dikkatinizi ceker gezebilirsiniz.yannda pinkberry var.bn ck severm.dondurmaci ama yogurttan yapilio ustune yaz meyveleri koyulur.severseniz yiyebilirsiniz:)
Fenerbahcede sadece cafeler var cok guzeldir ama.fb parkinida turlayabilirsiniz.deniz kenarinda cafelerden birinde oturabilirsiniz.kalamisada ugrayabilirsiniz yakin fb ye.kalamis sahilde yuruyebilirsiniz.fb ve kalamista ikisindede khalkedon cafe var.belediyenin yeri oldugu icn fiyatlari uygundur
yaaa ben özür diliyorum kendilerinden..
benim şafak daha karanlıkken diyodum 40 günü kalmış hala üzülüyo ben olsam kalkar oynarım diyordum
hiç de öyle olmadı henüz
1 aydan düşünce olurum diye kandırıyorum kendimi...
kübra benim istanbula gelesim geldi
yok yokmuş yahu orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?