93/3 asker yolu bekleyenler

Anladı ztn tuğbacım üzüldü morali flnda bozuldu bide bn soguk konusuyorm diyede sıkıldı canı telafi edicem fln diyo ama bnm bu durumu sindirmem lazm oda zamanla olck bşy bakalm artk

Ben de simdi sevdicegimle konustum Izmir yaniyo dedi bana duramiyoruz sicaktan dedi Ankara'da öyle cok fena Cagla bi de Izmir de cok mu sivrisinek var

Eveeeet hem de çok. Geçen gece benim üstümden ziyafet yaptılar valla, dalmaçyalı gibi benek benek kırmızı kırmızı dolandım bi süre

Anladı ztn tuğbacım üzüldü morali flnda bozuldu bide bn soguk konusuyorm diyede sıkıldı canı telafi edicem fln diyo ama bnm bu durumu sindirmem lazm oda zamanla olck bşy bakalm artk

Ozmn sana şunu söyleyim Ececim Geçen yıl doğum günümde kavgalydık benim doğum günüme denk gelmişti oda. Bende beklyrum ki bişeyler yapar gönlümü alır dye . Normalde gece 00:00 da uzun uzun mesaj atıp hediye pasta faln olurdu yani Ama geçen yıl gece msj yok baktm sabah işe giderken şu ' doğum günün kutlu olsun işe gdyrum çıktım ' ölürmüsün öldürürmüsün . başkada hiç bişey yapmadı. tabi onun üstne kutladğımz başka şeyler oldu ama onu unutamyrum. Hala söylenirim

Eveeeet hem de çok. Geçen gece benim üstümden ziyafet yaptılar valla, dalmaçyalı gibi benek benek kırmızı kırmızı dolandım bi tsüre

sevdicegim dedi de sprey falan al diyordum daha oncesinden de almis ama ise yaramamis çok fena diyor yemisler secdicegimi de gece kogusta sivrisinek avi yapıyoruz diyor

Aynen işte bnde bunu hiç unutmicam Oda farkında diyo telime alrm kurmştm hatrlatma yapmştm ama oda çalmadı hatrlayamadmda haklısın ne desen diyoda olan oldu bi kere

Unutmasi kotu olmus.İlk sene daha bi ozeldir.asker olmasi tabiki bahane deil.
Anliyorm sni bnmde kirildigmda icimden gelmez.
Telafi eder diye dusunuyorm.mutlaka gonlunu alacaktir

Aynen işte bnde bunu hiç unutmicam Oda farkında diyo telime alrm kurmştm hatrlatma yapmştm ama oda çalmadı hatrlayamadmda haklısın ne desen diyoda olan oldu bi kere

İste artik yapsin bisiler alsin gônlunu yapcak bsey yok tatlim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…