- 24 Aralık 2010
- 827
- 36
- 323
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #28.941
İzmir yanıyooo![]()
Ben de simdi sevdicegimle konustum Izmir yaniyo dedi bana duramiyoruz sicaktan dedi Ankara'da öyle cok fena Cagla bi de Izmir de cok mu sivrisinek var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmir yanıyooo![]()
Aynen çok acayip sanki bi anda bastrdı bu sıcak yaa. Ne güzel yağmur falan serin gidiyoduk :26: :26: :26:
Ececim büyük ölçüde sen haklısın okudaklarıma göre sonuçta bu çok özel bi gün tmm onlrıda anlamamız lazım çok sıkışktrlar falan filan ama ne bileym çok özel bi gün bu sonuçta bunun gibi kaç gün var ki koca yılda ... iyi yapmışsın hatasını anlasın zatn bu yıl ki herşeyi telafi etmek lazım ama bunun için uğraşsın biraz![]()
Biz de nankörüz yalnız yağmur yağınca da niye yağdı diyoruz bu sefer![]()
Ben de simdi sevdicegimle konustum Izmir yaniyo dedi bana duramiyoruz sicaktan dedi Ankara'da öyle cok fena Cagla bi de Izmir de cok mu sivrisinek var![]()
Teşekkr ederm
Sennde geçmş dogum günün kutlu olsn![]()
Anladı ztn tuğbacım üzüldü morali flnda bozuldu bide bn soguk konusuyorm diyede sıkıldı canı telafi edicem fln diyo ama bnm bu durumu sindirmem lazm oda zamanla olck bşy bakalm artk![]()
Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım şimdi gördüm kusura bakma
Askerin ve sevdiklerinle kocaman mutlu bi ömür yaşa![]()
benim sevgilimde acemiliği burdurda yapmıştı ama aileleri kabul etmişlerdi acaba ramazan diye mi öyle dediler ki:44:
Eveeeet hem de çok. Geçen gece benim üstümden ziyafet yaptılar valla, dalmaçyalı gibi benek benek kırmızı kırmızı dolandım bi tsüre![]()
Ozmn sana şunu söyleyim Ececim Geçen yıl doğum günümde kavgalydık benim doğum günüme denk gelmişti oda. Bende beklyrum ki bişeyler yapar gönlümü alır dye . Normalde gece 00:00 da uzun uzun mesaj atıp hediye pasta faln olurdu yani Ama geçen yıl gece msj yok baktm sabah işe giderken şu ' doğum günün kutlu olsun işe gdyrum çıktım ' ölürmüsün öldürürmüsün . başkada hiç bişey yapmadı. tabi onun üstne kutladğımz başka şeyler oldu ama onu unutamyrum. Hala söylenirim![]()
Ya aradı 1 saat önce fln.Trip deglde açık açık söledm kırıldm diye ve soğudum içimden gelmiyo sıcak davranmk dedm.Ciddende gelmiyo.Seneye telafi edicem özr dilerm fln filan dedide dedm sildm bn o tarihi istemiyorm sende sil dedm.Seni çok seviyorm dedi kapatırkende.Bn sadce görüşrz diyebildim![]()
Aynen işte bnde bunu hiç unutmicamOda farkında diyo telime alrm kurmştm hatrlatma yapmştm ama oda çalmadı hatrlayamadmda haklısın ne desen diyoda olan oldu bi kere
![]()
Vee artık sinirler iyice bozulmaya başlar. Gülerken bir anda ağlarken bulursun kendini ...![]()
Ankara çankaya cumhurbaşkanlığında şuan canım teşekkür ederim:)allah kavuştursun canım ustalığı nereye verdiler
Bgn bnde aynaya bakarken kendimi birden aglarken buldum
Anlamsız bir şekilde dolu dolu gözlerim![]()
Bitmiyoooo yeaaaa bu safakkkkk
Ay sonu bunalımındayızzzz
sen napıyosun nasılsın