93/3 asker yolu bekleyenler

ah be koray asker, neden böyle yaptın..
peki sen kutladın mı?

1.yılımız kutlu olsun unuttuysan sorun degl daha nice senelerimizin olması dilegiyle ama unutmicagını düşünmştm fln filan dedm soguk bi şekilde :) teli kapalıydı sabh günaydın msjı attı o arada iletildi.kahvaltıdan dönüştede gercekten hiç aklıma gelmedi bitanem buaralar biliyosn denetim fln var yogunluktan unutmşm dedi bnde kırıldıgımı söyledm bidahada asla kutlamam yıldönümü dedm teli yine kapalı sanırm baya sıkı bi denetim var ama bu bi bahane degl tabikide

Yıllarca içinden geçtiğim ama gündüz gözüyle görmenin nasip olmadığı soğuk Ege şehri Kütahya'ya selam olsun!!
Şafak 43 !!

İyi demişsin.Bence brz burnundan getirip trip yapmalısın.:)

Son zamanlarda fena halde daralıp bunalıyorum.Sığamıyorum yerime duramıyorum fenalık geliyor. Çıkıp gidesim falan geliyor. Böyle bir hallerdeyim. Ay onu + şafak sıkıştırması sabırsızlık heyecanlı bekleyişş birleşimi bir durumdayım sanırsammm

İyi demişsin.Bence brz burnundan getirip trip yapmalısın.:)

Ya aradı 1 saat önce fln.Trip deglde açık açık söledm kırıldm diye ve soğudum içimden gelmiyo sıcak davranmk dedm.Ciddende gelmiyo.Seneye telafi edicem özr dilerm fln filan dedide dedm sildm bn o tarihi istemiyorm sende sil dedm.Seni çok seviyorm dedi kapatırkende.Bn sadce görüşrz diyebildim

Ececim büyük ölçüde sen haklısın okudaklarıma göre sonuçta bu çok özel bi gün tmm onlrıda anlamamız lazım çok sıkışktrlar falan filan ama ne bileym çok özel bi gün bu sonuçta bunun gibi kaç gün var ki koca yılda ... iyi yapmışsın hatasını anlasın zatn bu yıl ki herşeyi telafi etmek lazım ama bunun için uğraşsın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…