93/3 asker yolu bekleyenler

Aman eve gidince de pinekleyeceğim Yozgatlıyım :)

Benimkiyle rahatca konusabilmeyi özledim gecen 8 gün konusamadık haber alamadık o yuzden cok seviniyorum eve gitmeme :)

Niye ki evle yurdun telefon açısından pek bi farkı olmaması lazm sabit teli arıyodu sanırm :44:
Oda arkadasın mı rahatsz oluyo yoksa başka bi problem mi

Niye ki evle yurdun telefon açısından pek bi farkı olmaması lazm sabit teli arıyodu sanırm :44:
Oda arkadasın mı rahatsz oluyo yoksa başka bi problem mi

Aradığı tl yani yurdun teli aşağı güvenliğin orda güvenlik sorun cıkarttı maalesef

Cumartesi gidicem eve o zaman ara dedim dün carsı iznine çıkarttılar nette görüşebildik bidaha cumartesinden sonra evi ara dedim mecbur :26:

Hadi ya ne kadar gıcıklarmş Eee okul başladıgında napcksnz peki bi çözüm bulmk lazm dicem ama ne olabilr ki :44:

Hadi ya ne kadar gıcıklarmş Eee okul başladıgında napcksnz peki bi çözüm bulmk lazm dicem ama ne olabilr ki :44:

Çok sıkıntılı oluyor askerlikleri ama ne telefona izin veriyorlar ne bişeye benim yurdum da sıkıntı cıkardı böyle

Okulum 20 eylülde acılacak o zamana kadar evdeyim rahat konusabiliriz 26 eylülde de onlar dönecek zaten sıkıntı kalmaz o zaman 14 ekimde de askerlik bitiyor yanlış saymadıysam :)

Hmmm ozamn cokta bi sıkıtı cıkmaz az kaldı sizinde yahu

Sizin şafaklara bakınca kendiminki hala karanlık geliyor bana

Senin askerin nasıl kesin cıkıs tarihi belli oldu muu

Biz gitcez siz teskereci olcaksnz ya ama teskereci olnca daha bi beter oluyo bil
Daha resmiyete dökülmedi bakalm artk bekliyorz

Aynen canm ya baksana daha 300lerde şafaklar baya karanlık yani biz son düzlüğe girmek üzereyiz çok şükür

Hedefim 99

Biz gitcez siz teskereci olcaksnz ya ama teskereci olnca daha bi beter oluyo bil
Daha resmiyete dökülmedi bakalm artk bekliyorz

Eve gideyim de zaman her türlü geçer diyorum ama bakalımm görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…