- 2 Ağustos 2013
- 37.036
- 119.669
- 798
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #28.801
Şafak az kaldığı için alışmışsındır canm bizde kalan izni plakalrda yapçaz inşallah bnde senn gibi alışmş olarak gönderirim
Bide 20 gün arayla geldi ya alıştım gibi :) ama yarin dogum gunum yanimda olmuycaak
Veeee çıkış tarihi belli olduuuu:) 24 Temmuz kavuşma günümüzzz. Emrenin hesaplaması doğru çıktı:) Çağlacım bni bugün yerimde saydır:)Atarsa 29.
1gün arttı şafak olsun 1 günden bişi olmaz
Dönüş bileti bakıyorum şaka gibiii
Ya bilmiyorm şuan eklemek istemiyorm belki eklerim bi iki hafta sonra
Veeee çıkış tarihi belli olduuuu:) 24 Temmuz kavuşma günümüzzz. Emrenin hesaplaması doğru çıktı:) Çağlacım bni bugün yerimde saydır:)Atarsa 29.
Ayy Kübb ne güzel yaa darısı başıma diyim Hayırlı olsun tatlım
Kübiciiiiiiiim yaşasın
emrenin hesap doğru desene
yaaa valla inanamıyorum bn kendi kendime dönüş bileti bakıyodum gerçi şu saat emreye uyar falan diyodum ve hala aynı sefer devam ediyo heralde hayal ettğim saatte kavuşucazz:) Bi alınsın bilet dahada rahat etcem:)
İnşallah cnmmm tez zamanda
Aynen bileti alnca tam rahat edersin yüzüp kuyruğuna geldiniz resmen
Kübbbbbb sonunda bekledigin tarih geldi 1 gün artmş ama olsun en azından emrede öle dedigi için aşinasındır o tarihe
Bence hemen bileti alın garanti gibi olsun insan kendisini öle daha rahat hisseder bnce
Gözün aydın canım :)
Hadi yaa şansa bakOlsun canım ya üzülme ne kaldı şunun şurasında acısını çıkartırsınız
Evett surpriz bi tarih olmadii.Emrenin dedigi oldu:)Aldimm smdi biletii 24 Temmuz prs gunu 15:30 sularinda kavusmus olcaz insallah:)
Ay süper yaaaHemen geçsin günler inşallahh
biz daha temmuz 20 gibi alacakmışız bileti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?