93/3 asker yolu bekleyenler

Veeee çıkış tarihi belli olduuuu:) 24 Temmuz kavuşma günümüzzz. Emrenin hesaplaması doğru çıktı:) Çağlacım bni bugün yerimde saydır:)Atarsa 29.
1gün arttı şafak olsun 1 günden bişi olmaz
Dönüş bileti bakıyorum şaka gibiii

Ayy Kübb ne güzel yaa darısı başıma diyim Hayırlı olsun tatlım

Kübiciiiiiiiim yaşasın
emrenin hesap doğru desene

Ayy Kübb ne güzel yaa darısı başıma diyim Hayırlı olsun tatlım

yaaa valla inanamıyorum bn kendi kendime dönüş bileti bakıyodum gerçi şu saat emreye uyar falan diyodum ve hala aynı sefer devam ediyo heralde hayal ettğim saatte kavuşucazz:) Bi alınsın bilet dahada rahat etcem:)
İnşallah cnmmm tez zamanda

Aynen bileti alnca tam rahat edersin yüzüp kuyruğuna geldiniz resmen

Kübbbbbb sonunda bekledigin tarih geldi 1 gün artmş ama olsun en azından emrede öle dedigi için aşinasındır o tarihe
Bence hemen bileti alın garanti gibi olsun insan kendisini öle daha rahat hisseder bnce

Gözün aydın canım :)

Kübbbbbb sonunda bekledigin tarih geldi 1 gün artmş ama olsun en azından emrede öle dedigi için aşinasındır o tarihe
Bence hemen bileti alın garanti gibi olsun insan kendisini öle daha rahat hisseder bnce

Evett surpriz bi tarih olmadii.Emrenin dedigi oldu:)Aldimm smdi biletii 24 Temmuz prs gunu 15:30 sularinda kavusmus olcaz insallah:)

Smdi dusunuyorm:))havaalanindan snra emre dogal olarak izmite gecer.Ee bende eve gecerm tabi.ertesi gun cuma ise gtcem.cmt gorusurz.yani bni bol bolll triplerde gorebilirsiniz.ndnsiz ve ne istedigimi bilmedigm triplerim baslar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…