• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Aman eve gidince de pinekleyeceğim Yozgatlıyım :)

Benimkiyle rahatca konusabilmeyi özledim gecen 8 gün konusamadık haber alamadık o yuzden cok seviniyorum eve gitmeme :)

Niye ki evle yurdun telefon açısından pek bi farkı olmaması lazm sabit teli arıyodu sanırm :44:
Oda arkadasın mı rahatsz oluyo yoksa başka bi problem mi

Niye ki evle yurdun telefon açısından pek bi farkı olmaması lazm sabit teli arıyodu sanırm :44:
Oda arkadasın mı rahatsz oluyo yoksa başka bi problem mi

Aradığı tl yani yurdun teli aşağı güvenliğin orda güvenlik sorun cıkarttı maalesef :50:

Cumartesi gidicem eve o zaman ara dedim dün carsı iznine çıkarttılar nette görüşebildik bidaha cumartesinden sonra evi ara dedim mecbur :26:

Aradığı tl yani yurdun teli aşağı güvenliğin orda güvenlik sorun cıkarttı maalesef :50:

Cumartesi gidicem eve o zaman ara dedim dün carsı iznine çıkarttılar nette görüşebildik bidaha cumartesinden sonra evi ara dedim mecbur :26:

Hadi ya ne kadar gıcıklarmş :19: Eee okul başladıgında napcksnz peki bi çözüm bulmk lazm dicem ama ne olabilr ki :44:

Hadi ya ne kadar gıcıklarmş :19: Eee okul başladıgında napcksnz peki bi çözüm bulmk lazm dicem ama ne olabilr ki :44:

Çok sıkıntılı oluyor askerlikleri ama ne telefona izin veriyorlar ne bişeye benim yurdum da sıkıntı cıkardı böyle :50:

Okulum 20 eylülde acılacak o zamana kadar evdeyim rahat konusabiliriz 26 eylülde de onlar dönecek zaten sıkıntı kalmaz o zaman 14 ekimde de askerlik bitiyor yanlış saymadıysam :)

Çok sıkıntılı oluyor askerlikleri ama ne telefona izin veriyorlar ne bişeye benim yurdum da sıkıntı cıkardı böyle :50:

Okulum 20 eylülde acılacak o zamana kadar evdeyim rahat konusabiliriz 26 eylülde de onlar dönecek zaten sıkıntı kalmaz o zaman 14 ekimde de askerlik bitiyor yanlış saymadıysam :)

Hmmm ozamn cokta bi sıkıtı cıkmaz az kaldı sizinde yahu :52:

Aynen canm ya baksana daha 300lerde şafaklar baya karanlık yani biz son düzlüğe girmek üzereyiz çok şükür :16: :16:

Hedefim 99 :52:

Biz gitcez siz teskereci olcaksnz ya ama teskereci olnca daha bi beter oluyo bil :55:
Daha resmiyete dökülmedi bakalm artk bekliyorz :52:

Eve gideyim de zaman her türlü geçer diyorum ama bakalımm görücez :27:

Back
X