- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #28.841
Herkesin şafağı ne kadar güzellll :)
Merhaba kızlarr nasılsınız napıyosunuz ?
Merhaba kızlarr nasılsınız napıyosunuz ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin şafağı ne kadar güzellll :)
Merhaba kızlarr nasılsınız napıyosunuz ?![]()
Senn şafağında bi ilginc olmş yanlz 111![]()
İyi diyelm iyi olsn sıcaklar iş güç idare ediyorm ben
Sen nasılsın ?
Üç haneli son zamanlarımın keyfini çıkarıyorumm :)
İyiyim bende erzulüm de son 3 günüm eşyalarımı topluyorum bi taraftan evime gideceğim :)
Hadi gözün aydın ozamn azcık tatil yapmak lazm
Nereliydin aslen yani evin nerde![]()
Aman eve gidince de pinekleyeceğim Yozgatlıyım :)
Benimkiyle rahatca konusabilmeyi özledim gecen 8 gün konusamadık haber alamadık o yuzden cok seviniyorum eve gitmeme :)
Niye ki evle yurdun telefon açısından pek bi farkı olmaması lazm sabit teli arıyodu sanırm :44:
Oda arkadasın mı rahatsz oluyo yoksa başka bi problem mi
Aradığı tl yani yurdun teli aşağı güvenliğin orda güvenlik sorun cıkarttı maalesef
Cumartesi gidicem eve o zaman ara dedim dün carsı iznine çıkarttılar nette görüşebildik bidaha cumartesinden sonra evi ara dedim mecbur :26:
Hadi ya ne kadar gıcıklarmşEee okul başladıgında napcksnz peki bi çözüm bulmk lazm dicem ama ne olabilr ki :44:
Çok sıkıntılı oluyor askerlikleri ama ne telefona izin veriyorlar ne bişeye benim yurdum da sıkıntı cıkardı böyle
Okulum 20 eylülde acılacak o zamana kadar evdeyim rahat konusabiliriz 26 eylülde de onlar dönecek zaten sıkıntı kalmaz o zaman 14 ekimde de askerlik bitiyor yanlış saymadıysam :)
Hmmm ozamn cokta bi sıkıtı cıkmaz az kaldı sizinde yahu![]()
Bana göre az![]()
![]()
Sizin şafaklara bakınca kendiminki hala karanlık geliyor bana
Senin askerin nasıl kesin cıkıs tarihi belli oldu muu
Yav devrem karanlık deme allasen tmm geçmiyo ama yaklaşıyoz artık bzde![]()
![]()
Dimii yaklaşıyoruz artık bizde yeni gelenlere daha gitmeyenlere gerçekten çok üzülüyorumm valla nerelerden gelmişizz :)
Sizin şafaklara bakınca kendiminki hala karanlık geliyor bana
Senin askerin nasıl kesin cıkıs tarihi belli oldu muu
Aynen canm ya baksana daha 300lerde şafaklar baya karanlık yani biz son düzlüğe girmek üzereyiz çok şükür![]()
![]()
Biz gitcez siz teskereci olcaksnz ya ama teskereci olnca daha bi beter oluyo bil
Daha resmiyete dökülmedi bakalm artk bekliyorz![]()
Bu iş hep böyle sanırım herkes altlarnı az görüyo ama kmseye kendi şafağı az görünmüyor![]()
![]()
Hedefim 99
: