- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #28.621
Saka gibi yaa bitiriyoruzHic gecmicek sanarken
Merhaba kizlar dün mulakati basariyla gecmisim aradilar lcw den kabul edildigimi söylediler fakat ceyrek time diye bir uygulama varmis, okudugum için haftasonu iki gün olabilir dediler gidecegim yer evime vok uzak hem iki vesait gidecegim hem de part time parasinin yarisini alacakmisim vazgeçtim bende sans yok zaten.
Handecim cok gecmis olsun dikkat et kendine.
Caglacim hadi hayirli olsun insallah senden 1 hafta sonra da ben sevdicegimi Izmirden alacagim
Selam kizlaaar :) benim şafak yine degistiii :) ama bu sefer dusuyoor :) walla nasil oluo anlamadim ama 10 agustosta cikcakmis yusuf aciklamislar :) yani 4 gun dusuo benim safak
Selam kizlaaar :) benim şafak yine degistiii :) ama bu sefer dusuyoor :) walla nasil oluo anlamadim ama 10 agustosta cikcakmis yusuf aciklamislar :) yani 4 gun dusuo benim safak
Yusuf Tuncelideydi dimi. ya bzde Tuncelideyiz bzm ndn açıklanmadı anlamadım yaaa
Hatta önce sizinki açıklanmalıydı küb :44: İnsanı çatlatmk için yapıyolar sanki
Aaaa valla sinir oldum Emreye soruyorum sürekli hafta içi açıklancakmış dedi.ee malum bugun son gün açıklanması gerekiyodu. Şimdide 25 inde açıklancakmış dedi. bakalım doğrumu
Böle öteleye öteleye teskereyi alcaksnz hrhlde
Utanmasalar hadi bugün bitti senn askerlik gidiyosn diyip gününde haber vercekler
İyi hadi gözün aydın ozamn 4 gün 4 gündür
Yusuf Tuncelideydi dimi. ya bzde Tuncelideyiz bzm ndn açıklanmadı anlamadım yaaa
Ewet canim Tunceli de :) bide sizin karakolda kisi sayisi azdir bize gore neden aciklamiolar acaba :)
Hadi gecmis olsn Handecim zorlama kendini bak doktrnu dnle agrilarn da hemn gecer ins
Saka gibi yaa bitiriyoruzHic gecmicek sanarken
sağol canımcım :)sözünden çıkmıycam doktorun
eşim gelince beni sağlam bulsun..
iyi de senin zaten geçmedi ki şeyma, ameliyat muhabbetine kısaldı, normalde sen de bekliyor olacaktın
sağol canımcım :)sözünden çıkmıycam doktorun
eşim gelince beni sağlam bulsun..
benim şafak yine uzadı 1 gün.
raşit arabayı satmak için 1 gün geç gitmişti birliğe izin dönüşünde. komutan da tamam ayarlarız demişti, izinliydi yani
ama izin yalan olmuş, adam yamuk yaptı bize
sabah 7 de teslim olmasına rağmen o gün gelmemiş gibi göstermişler
kısacası şafak artı 1
benim şafak yine uzadı 1 gün.
raşit arabayı satmak için 1 gün geç gitmişti birliğe izin dönüşünde. komutan da tamam ayarlarız demişti, izinliydi yani
ama izin yalan olmuş, adam yamuk yaptı bize
sabah 7 de teslim olmasına rağmen o gün gelmemiş gibi göstermişler
kısacası şafak artı 1
Aaaa hadi ya.Bu komutanlarda ne dönek ya guven olmuyo bnlara.Neyse saglik olsun Handecim 1gun uzamis bunada sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?