93/3 asker yolu bekleyenler

kızlar şimdi yeni bişey öğrendim baba evindeyken yusuf süresini okursan ömür byu eşine güzel görünürmüşsün

Vuu ilk defa duyuyorum bunu güzlmiş Yusuf ismini çok severim zaten etrfmdaki bütün Yusuf isimli çocuklara ismin güzelliği yansıo

Bende burdayım Çağla aslnda arkdşlar güzl ve reddedilmiycek bi teklif yapıp havuza çağrdılar ama hiç bişey yapmk istemyrum kii

Üff ya beni de kuzenim Güzelbahçe'ye evine çağırıyor gel kal hatta diyor ama yok benim içimden de gelmiyor
Onlarda ilk kez Aytaçla birlikte kalmıştık çünkü, gitsem şimdi anılarım depreşecek

Ben de burdayım kızlar sıkıntıdan patlıyorum evde neyse ki çarşımız vardı bugun de bıraz kendıme geldim nasıl gececek şu iki ay ya gözümde nasıl büyüyor anlatamam

Üff ya beni de kuzenim Güzelbahçe'ye evine çağırıyor gel kal hatta diyor ama yok benim içimden de gelmiyor
Onlarda ilk kez Aytaçla birlikte kalmıştık çünkü, gitsem şimdi anılarım depreşecek

Ayy gitme ozmn canm depreşir anıların cidden Ama bitiyo bak kuzu ya sizi görnce mutlu oluyrum bu günlere nasl geldk bn geldğimde siz 270 lerdeydinz snrm

Ayyy ben geldiiimmmmmm

Hoşgeldin devremm

Son düzenleme:
Ben de burdayım kızlar sıkıntıdan patlıyorum evde neyse ki çarşımız vardı bugun de bıraz kendıme geldim nasıl gececek şu iki ay ya gözümde nasıl büyüyor anlatamam

Ayy bizde de vardı çarşı bugün. Yarım saat içinde küsüp barıştık, iyice dengesizleştik artık ya

Ayy gitme ozmn canm depreşir anıların cidden Ama bitiyo bak kuzu ya sizi görnce mutlu oluyrum bu günlere nasl geldk bn geldğimde siz 270 lerdeydinz snrm

Aman çok şükür ya. Ben bitiyo bitiyo diyorum da Aytaç çok umutsuz azıcık moralim varsa da o öyle deyince gidiyor

Aman çok şükür ya. Ben bitiyo bitiyo diyorum da Aytaç çok umutsuz azıcık moralim varsa da o öyle deyince gidiyor

Bizde de bn ağlyrum telefnlarda Volkan beni teselli ediyo nerelerdeydk bak şimdi az kaldı dye napalm bitene kadar byle teselli edip durcaz be Çağlam

Sorma sorma biz de öyle dün geceden beri dua ediyorum allahım nolur tartısma cıkmasın şu çarşı güzel geçsin diye sabahın köründe telefonda bi tartıstık sonra birlikten çıktı nete gecti hiçbi sey olmamıs gibi devam ettik valla dengesizleştik

Şu bitcek bitmicek meselesi bizde de var Çağla ya, ben diyorum ki az kaldı şurda bi şey kalmadı önce evet diyor sonra bi bakıyorum umutsuz bezgin bitkin bitmiyor bitmicek sabırrrr

Anaaam nerdesin kız sen

Ahh sorma canım bütlere giriyorum şuan nette pek çekmiyor zor bağlanıyorumn pek giremiyorum yurtta hırsızlık oldu bu arada benim odama girdi ama yiyecekleri çalmış ağda makinemi çalmış pcyi çalmamış :)

İyi tatlım senden naber

Bende iyiyim canım valla şuan erkutu bıraktım kendim için şafak sayıyorum eve gitmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…