- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #28.661
kızlar şimdi yeni bişey öğrendim baba evindeyken yusuf süresini okursan ömür byu eşine güzel görünürmüşsün
Herkes mi gezmelerde yahuu
Bn burdayimmm:)vakit gecsin diye evi silip supurcem utu yapcm:))
Senle beden başka da kimse yok yalnız Kübb
Ay evet yaa.Ee sen napiyosn ne var ne yk:))
Herkes mi gezmelerde yahuu
Bende burdayım Çağla aslnda arkdşlar güzl ve reddedilmiycek bi teklif yapıp havuza çağrdılar ama hiç bişey yapmk istemyrum kii
Üff ya beni de kuzenim Güzelbahçe'ye evine çağırıyor gel kal hatta diyor ama yok benim içimden de gelmiyor
Onlarda ilk kez Aytaçla birlikte kalmıştık çünkü, gitsem şimdi anılarım depreşecek
Ayyy ben geldiiimmmmmm
Hoşgeldin devremm
Ben de burdayım kızlar sıkıntıdan patlıyorum evdeneyse ki çarşımız vardı bugun de bıraz kendıme geldim nasıl gececek şu iki ay ya gözümde nasıl büyüyor anlatamam
Ayy gitme ozmn canm depreşir anıların ciddenAma bitiyo bak kuzu ya sizi görnce mutlu oluyrum bu günlere nasl geldk bn geldğimde siz 270 lerdeydinz snrm
Ayyy ben geldiiimmmmmm
Aman çok şükür ya. Ben bitiyo bitiyo diyorum da Aytaç çok umutsuz azıcık moralim varsa da o öyle deyince gidiyor
Ayy bizde de vardı çarşı bugün. Yarım saat içinde küsüp barıştık, iyice dengesizleştik artık ya
Aman çok şükür ya. Ben bitiyo bitiyo diyorum da Aytaç çok umutsuz azıcık moralim varsa da o öyle deyince gidiyor
Bizde de bn ağlyrum telefnlarda Volkan beni teselli ediyo nerelerdeydk bak şimdi az kaldı dye napalm bitene kadar byle teselli edip durcaz be Çağlam
Anaaam nerdesin kız sen
İyi tatlım senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?