- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #28.601
Belki yavaş yavaş o tarafada geliyodur yağmur soğuk
Dün tuzlada hortum çıkmş hatta
Fotograflarını gördüm face de hortumun. Çok korkunç!
Ee bu haftaiçini de bitiriyoruz :-D
Caglacim hadi hayirli olsun insallah senden 1 hafta sonra da ben sevdicegimi Izmirden alacagim
Kızlar teşekkür ediyorum.
Çok ciddi bir durumum yokmuş
Belimde (muhtemelen) ağırlık kaldırma ve zorlama nedeniyle ödem oluşmuş omurilik üzerinde.
2 hafta kadar sürecekmiş iyileşmesi.
Bu süre içinde ağrı kesici ve kas gevşetici ilaçlarım var.
Öne doğru eğilerek iş yapma ve ağırlık kaldırma dedi doktor.
Bunları yapabilirsem kurtulacağım bel ağrılarından
Hesap şaşmadı benim Kübicim. Aytaç'tan daha fazla askerim maşallah, ilk gün kaçı diye hesapladıysam o tarihte çıkıyor. 8 Ağustos
Oh ne guzl ya masallah Cagla darisi basimiza :)) Volkan bana diyo ynls hesaplysn faln dye komutnlr hesplnyncya kdar elleme bnm safagmi dyorum baklm gorces artik)
Ver bana onu da ben hesaplayayım. Yazıcı gibi oldum zaten mübarek
Bzm sevk tarihi 4 kasım yazyo bndeki kağıtta o da dyo bnde 5 kasım yazıyo dye işte bn çıkışını 3 kasım hesaplynca 1 gün için otrurp yenden hesplyoz
Şimdi Tubikkciim, sevk kağıdında sülüsü kaçsa ( 4 veya 5 ) o tarihte çıkar zaten. Sen şafak panonu yaparken sülüsünden bir gün önceki tarihi yazıyorsun çünkü çıkacağı günden bir gün evvel şafak 0, yani doğan güneş diyebilesin diye. Bence sizin şuanki sıkıntı 4 mü 5 mi
Aynen ttlm . Yav zaten kalan izni düşürdü snra gene gelcm dedi izinde bi dondrcaz şafağı eklemeylim dye yani bn şimdi kabataslk sayırum izinden bi gtsinde bi düznleme yapçam
Askerlerin sözüne inanıp da indirmeyin yahu o şafakları. Ben 100 den düşeceğimiz vakit indirmiştim ancak. Şimdi bile arada der gelsem mi ki diye de döverim diye tehdit ediyorum
En iyisi ya ama o kadar ciddiydiki Çağla ya düşürdüm ama çıkaramam ya bi daha saydığım günleri sayamam dondrmk en iyi gibi
Geçmiyo gbi geldi ama bu hafta çabk mu gitti ne
Şu 12 aya düşürülme muhabbetleri konuşulurken daha Aytaç 12 aya düşerse kullanmam yaa ben izin diyordu da ustaya gittikten 96 gün sonra çıktı geldi
Aynen bu hafta çabuk geçti. Kaldı 6 diyorum artık
Hahaha biz düştüğü kesnleşnce bnmkinin lafı '' izinleri kullanırız dimi bitanem bak 15 aydı artık 12 ay oldu ya her koşlda zatn erken gelcem kullanalm ya '''
Ne 6 bn anlamdım Çağla :26:
Kulağa az geliyo diye haftaya vurduk artık canım bizler olayı. Son 6 hafta onsuz geçen, yedinci hafta sonunda yanımda
Kulağa az geliyo diye haftaya vurduk artık canım bizler olayı. Son 6 hafta onsuz geçen, yedinci hafta sonunda yanımda
Hıı dgru bnde haftalrı sayıyorum bazen ne hallere düştk yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?