• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Selam kizlaaar :) benim şafak yine degistiii :) ama bu sefer dusuyoor :) walla nasil oluo anlamadim ama 10 agustosta cikcakmis yusuf aciklamislar :) yani 4 gun dusuo benim safak :D

Merhaba kizlar dün mulakati basariyla gecmisim aradilar lcw den kabul edildigimi söylediler fakat ceyrek time diye bir uygulama varmis, okudugum için haftasonu iki gün olabilir dediler gidecegim yer evime vok uzak hem iki vesait gidecegim hem de part time parasinin yarisini alacakmisim vazgeçtim bende sans yok zaten.:ssz:

Handecim cok gecmis olsun dikkat et kendine.
Caglacim hadi hayirli olsun insallah senden 1 hafta sonra da ben sevdicegimi Izmirden alacagim:10:

Vazgeçmen mantıklı olmuş cnm değmez çnkü. başka bir şans olr inşallah:)

Aaaa valla sinir oldum Emreye soruyorum sürekli hafta içi açıklancakmış dedi.ee malum bugun son gün açıklanması gerekiyodu. Şimdide 25 inde açıklancakmış dedi. bakalım doğrumu

Böle öteleye öteleye teskereyi alcaksnz hrhlde :27:
Utanmasalar hadi bugün bitti senn askerlik gidiyosn diyip gününde haber vercekler :37:

Böle öteleye öteleye teskereyi alcaksnz hrhlde :27:
Utanmasalar hadi bugün bitti senn askerlik gidiyosn diyip gününde haber vercekler :37:

Valla bu gidişle öyle olcak buda askeriyenin size mantık dışı ve saçma son şeyi falan diycekler:))
ay sonuna kdr sabretcem snra arycam karakolu açıklanmadımı diycem hala o olcak en sonnda :))

benim şafak yine uzadı 1 gün.
raşit arabayı satmak için 1 gün geç gitmişti birliğe izin dönüşünde. komutan da tamam ayarlarız demişti, izinliydi yani
ama izin yalan olmuş, adam yamuk yaptı bize
sabah 7 de teslim olmasına rağmen o gün gelmemiş gibi göstermişler
kısacası şafak artı 1 :52:

sağol canımcım :)sözünden çıkmıycam doktorun
eşim gelince beni sağlam bulsun..

iyi de senin zaten geçmedi ki şeyma, ameliyat muhabbetine kısaldı, normalde sen de bekliyor olacaktın :37:

Olsun sonuçta o kadar ay beklemisim 1ay beklememisim cok mu:34: Hem saglik bu durumuda baya kotuydu bizim elimizde olan bisey degil bazi durumlar mecburuz .. Bana sikinti degil ben beklerdim yani ki bekliyorum ama saglik beklemiyor doktor acil diyor kismet:49:

raşit arabayı satmak için 1 gün geç gitmişti birliğe izin dönüşünde. komutan da tamam ayarlarız demişti, izinliydi yani

:53: Cidden mi yaa Hande bzde izin dönüşü uçağı kaçrmştık ertesi gün sabh uçak bulmştuk 1 gün geckmeli gitti komutan bzede hallederz dedi ama ayy kesn bizede çıkar bu :37: :37:

Aaaa hadi ya.Bu komutanlarda ne dönek ya guven olmuyo bnlara.Neyse saglik olsun Handecim 1gun uzamis bunada sukur

Back
X