- 16 Ağustos 2013
- 322
- 6
- 318
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #28.561
Şehir resimleri hoşuma gitmedi, bende MUŞ denilince aklıma ilk geleni paylaşayım dedimm.
Şafak : 49 Muş'a selaaaaaaam !!!
Eki Görüntüle 1162033 Eki Görüntüle 1162034
Sizinkiler açıklansın artık ztn zaman azaldıkca heycan basıyodur ne zamn cıkcak diye
Ya bizim başımızda öle bi bela bölük komutanı var ki hani deseler bi yıl askerliği uzadı inancamAdam sadce koraya degl herkese sacma sapan dava açıyo Koray içinde diyomş ki bu adamın en az 25 gününü uzatcam uzatamazsam sivilde cezaevinde 15 gün yatrcam diyomş psikopat başka bşy degl
Şehir resimleri hoşuma gitmedi, bende MUŞ denilince aklıma ilk geleni paylaşayım dedimm.
Oha manyaga bak bi tarafini tatmin etcek diye insanlarn hayatini nasl byle zehir edebilir.kmse mudahale edemiyomu kmse grmuyomu bu olanlari
Hahaha bu cok iyidiii
Hahahha ya bomba bu ck iyi
Ehehe sağ olun kızlar. Ne yapayım Muş denilince kendime hakim olamıyorum
Bu arada Şeyma'cım bana acemilik ve ustalık yerinizi tam olarak yazar mısın, panoya öyle not düşüyorum da görmüşsündür zaten sende.
Merkez mi ya da ilçesi mi olduğunu belirtmen yeterli
Ayy Çağlaa bunu nerden buldun kız
Yaa bu Muş muhabbeti baya bi popülerdi bi ara , açıp açıp gülüyoduk biz
Hııı Bnm haberim yok ondn fransız kalmışım:)))
Görse müdahele etse kim etcek ki adam bölük komutanı kimsenn sesi çıkmıyo amaan saldm gitti bn şafağı
Seneye bile bni burda görebilrsnz
Son zamanlarda özlem,hasret,kokusu,gulusu herbiseyi ck fena basima vurmus durumda.
Dayan Kübii çok, çok az kaldı. 4 gün sonra aranızda ay diye bile bir şey kalmıyor. Ha gayret ...
Kalan gunleri aglayarak falan gecirmeyi dusunuyorm.sabır taşı olduk mubarek.Bu şafak sıkıştırması ckk kotu biseymis
Sanki onca günü geçiren bizler değilmişiz gibi geliyor değil mi şu 1-2 aylık şafaklarımız büyüdükçe büyüyor gözümüzde. Sanki 10 ayı geçiren biz değilmişiz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?