- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #28.601
Belki yavaş yavaş o tarafada geliyodur yağmur soğuk
Dün tuzlada hortum çıkmş hatta![]()
Fotograflarını gördüm face de hortumun. Çok korkunç!
Ee bu haftaiçini de bitiriyoruz :-D
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki yavaş yavaş o tarafada geliyodur yağmur soğuk
Dün tuzlada hortum çıkmş hatta![]()
Fotograflarını gördüm face de hortumun. Çok korkunç!
Ee bu haftaiçini de bitiriyoruz :-D
Caglacim hadi hayirli olsun insallah senden 1 hafta sonra da ben sevdicegimi Izmirden alacagim![]()
Kızlar teşekkür ediyorum.
Çok ciddi bir durumum yokmuş
Belimde (muhtemelen) ağırlık kaldırma ve zorlama nedeniyle ödem oluşmuş omurilik üzerinde.
2 hafta kadar sürecekmiş iyileşmesi.
Bu süre içinde ağrı kesici ve kas gevşetici ilaçlarım var.
Öne doğru eğilerek iş yapma ve ağırlık kaldırma dedi doktor.
Bunları yapabilirsem kurtulacağım bel ağrılarından![]()
Hesap şaşmadı benim Kübicim. Aytaç'tan daha fazla askerim maşallah, ilk gün kaçı diye hesapladıysam o tarihte çıkıyor. 8 Ağustos![]()
Oh ne guzl ya masallah Cagla darisi basimiza :)) Volkan bana diyo ynls hesaplysn faln dye komutnlr hesplnyncya kdar elleme bnm safagmi dyorum baklm gorces artik)
Ver bana onu da ben hesaplayayım. Yazıcı gibi oldum zaten mübarek![]()
Bzm sevk tarihi 4 kasım yazyo bndeki kağıtta o da dyo bnde 5 kasım yazıyo dye işte bn çıkışını 3 kasım hesaplynca 1 gün için otrurp yenden hesplyoz![]()
Şimdi Tubikkciim, sevk kağıdında sülüsü kaçsa ( 4 veya 5 ) o tarihte çıkar zaten. Sen şafak panonu yaparken sülüsünden bir gün önceki tarihi yazıyorsun çünkü çıkacağı günden bir gün evvel şafak 0, yani doğan güneş diyebilesin diye. Bence sizin şuanki sıkıntı 4 mü 5 mi![]()
Aynen ttlm . Yav zaten kalan izni düşürdü snra gene gelcm dedi izinde bi dondrcaz şafağı eklemeylim dye yani bn şimdi kabataslk sayırum izinden bi gtsinde bi düznleme yapçam![]()
![]()
Askerlerin sözüne inanıp da indirmeyin yahu o şafakları. Ben 100 den düşeceğimiz vakit indirmiştim ancak. Şimdi bile arada der gelsem mi ki diye de döverim diye tehdit ediyorum![]()
En iyisi ya ama o kadar ciddiydiki Çağla ya düşürdüm ama çıkaramam ya bi daha saydığım günleri sayamam dondrmk en iyi gibi
Geçmiyo gbi geldi ama bu hafta çabk mu gitti ne![]()
Şu 12 aya düşürülme muhabbetleri konuşulurken daha Aytaç 12 aya düşerse kullanmam yaa ben izin diyordu da ustaya gittikten 96 gün sonra çıktı geldi
Aynen bu hafta çabuk geçti. Kaldı 6 diyorum artık![]()
Hahaha biz düştüğü kesnleşnce bnmkinin lafı '' izinleri kullanırız dimi bitanem bak 15 aydı artık 12 ay oldu ya her koşlda zatn erken gelcem kullanalm ya '''![]()
Ne 6 bn anlamdım Çağla :26:
Kulağa az geliyo diye haftaya vurduk artık canım bizler olayı. Son 6 hafta onsuz geçen, yedinci hafta sonunda yanımda![]()
Kulağa az geliyo diye haftaya vurduk artık canım bizler olayı. Son 6 hafta onsuz geçen, yedinci hafta sonunda yanımda![]()
Hıı dgru bnde haftalrı sayıyorum bazen ne hallere düştk yaa![]()