- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
Aynen benimki de erteletti, 23 yaşında gitti işte, 3 sene kaybı var yani. Gündüzleri öğlene kadar dil kursum var, çıkıp evde olayım bir kendime geleyim derken akşamı kolay ediyorum da henüz geceye bir çare bulamadım. Arayamadığı günlerde de hiç bitmiyor gün. Benim daha yeni olduğundan mıdır nedir sıkıntılı yani. Uyku, yeme, içme problemleri de mevcut oldukça.
Sende durumlar nasıl ?
ben de bütün gün işteyim. akşama da buraya takılıyorum ama 22 den sonra saatler sanki geçmiyor. uyuyorum uyanıyorum yok yanımda
Allahtan her gün arıyor 1-2 defa da merakta kalmıyorum
ben de varım. Allah hepimize kolaylık versin hanımlar...
ben de bütün gün işteyim. akşama da buraya takılıyorum ama 22 den sonra saatler sanki geçmiyor. uyuyorum uyanıyorum yok yanımda
Allahtan her gün arıyor 1-2 defa da merakta kalmıyorum
kızlar sizler nasılsınız askerleriniz nasıl görusebılıomusunz
görüşüyoruz ilithya :)
sabahtan aradı yine.
eşim eskisi gibi konuşuyor benimle.
hani gidince soğuk konuşur falan diyorlardı ama bir değişiklik olmadı çok şükür.
görüşüyoruz ilithya :)
sabahtan aradı yine.
eşim eskisi gibi konuşuyor benimle.
hani gidince soğuk konuşur falan diyorlardı ama bir değişiklik olmadı çok şükür.
İyiyiz senacım sağolasın askerimde iyi çok şükürrr, belki eylülün 7-8 inde gidebilirim İzmire
Sen nasılsın askerin nasıl canım
banada öyle dıolardi cnm benımkinded deişklık olmadii
ama orda bunaldıgı zaman yansıtıo tabıı yansıtmaya calısmasada ses tonundan anlıyorum bişi olmş die
saol canım iyiz bizde cok sukur şafak atırıyoruz agstos bitsin die beklıyoruzz.. geldiler artık banaaaa
git tabi öyle bı ımkanın varsa kaçirma derim
Tam kesin değil yawrum babamdan henüz izin almadım, en yakın arkadaşımla birlikte gidicez onunda dedesi hastanede haftaya ameliyat olucak hayırlısıyla bir atlatsa ozaman netleşicek herşey bakalım artık kısmet
anladm cnm inş gidebilirsinn izmirde nerdeydı snnkı cnm bırlıgı yani
Buca Şirinyer Nato canım, benim karşıyakada üniversiteden ev arkadaşım var bi gece onda misafir olucam pazar gece dönücem yine istanbula pazartesi malum iş başı
Canım allah kavuştursun,manisaya düşmüş ulaştırmamı sevdiğin?? inşallah usta birliğinizde iyi bir yere düşer, Hayırlı tezkereler diliyorum
Teşekkür ediyorum canım seni de. Evet ulaştırmada erkek arkadaşım. İnşallah canım yaa onun gerginliği var zaten üzerimde çok uzak bir yer olur mu diye :26:
olsn canımm en azından görumus olursn umarm gidersn sorunsuz
Canım allah kavuştursun,manisaya düşmüş ulaştırmamı sevdiğin?? inşallah usta birliğinizde iyi bir yere düşer, Hayırlı tezkereler diliyorum
Teşekkür ediyorum canım seni de. Evet ulaştırmada erkek arkadaşım. İnşallah canım yaa onun gerginliği var zaten üzerimde çok uzak bir yer olur mu diye :26:
İçini ferah tut canım. Bu arada ben Nilay, senin ismin nedir? nerde yaşıyosun yine çok soru sordum :))
Manisa- Alaşehir
olsun tatlımm önemli deill
ayy 5 ay dıooocok sevındım görunceeee
100lere dusmussunn bende istiorm o şafaktaaaannn
Allah kavuştursun canım, hayırlı teskereler..
benim arkadaşımın erkek arkadaşıda orada yaptı hem acemiliğini hem ustalığını şanslıydı farklı yere gitmedi ustalık için ve çok rahat geçirdi. tel çok rahat kullanıyordu hep konuşuyorlardı telde bende bu nasıl askerlik kardeşim diye söylenip dururdum
snra bitirdi geldi askerliğini nişanlandılar. seneye ilkbahar gibide düğün :123: darısı başımıza hayırlısıyla..
yaaa 5 ay tabi kızııııım özenciiiikkk
darısı başına kuzum
ay bi bitsede kurtulsak ya olaylar yine varmış akşam sabahladılar
hadi yaaaönemli bişi varmı kusumm
benımkının ordada war bısıler ama anlatmıo cıldırıormtv e cıkarsa duyarsn dıo medya hıc bişei yansıtmazken onlari asla yansıtmazlar
saldırı olmuş cnm onlarda tetikte bekliyorlar. bişiler oldğnu nerden bilion o zmn? anlatamaz çok telleri dinlenio yasak bilgi vermek.
tv de hiiiç bişi çıkmıo hele bu geri çekilmeden snra hiçbişi çıkmıo artık.
Allah yardımcıları olsun canım çok meraklardaym ve bol bol dua ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?