- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
Bebiş varmıydı canım sizde? Ustalığa geçtiğinde daha rahat ediceksiniz merak etmeyin
Herkez bişeyler söylüyor zaten sakın takılma canım hiç kimseye kulak asma o konuda, eşin seni arar güzel güzel konuşurr hiç merak etme
banada öyle dıolardi cnm benımkinded deişklık olmadii
ama orda bunaldıgı zaman yansıtıo tabıı yansıtmaya calısmasada ses tonundan anlıyorum bişi olmş die
yaşlarınız kaç kızlar.
benim 23
Henüz yenisiniz...Hoşgeldiniz kızlar..Allah kavuştursun hepimizi
Bu dönemde tek gereken şey SABIR bunu unutmayın arayamadığı zamanlar olacaktır acemide baya yoğun ve zor oluyor ustada rahatlarsınız yerine göre...
Hayırlı teskereler hepinize sormk istediğiniz bişey varsa cevaplayabilirim
haklısın cnm artık hıc bısı cıkmıo gulluk gulustanlık gösterıyolar insanlara
cok zorluyorum telefonda benı böle merakta bırakmaya hakkn yok tv e cıkar madem söle fln dıorm
aslında yanlış yapıyrm ama duramıyorummmm(( cok az sadece onunla ılgılı oldgunu sölıo noldugunu sölemıo ızınde konusuruz dıo:14
dua etmekten baska caremız yok canım Allah korusun hepsınıAllaha emanetler
kaç gün izinleri var? kullanmazlarsa erken geliyor mu?
kaç gün izinleri var? kullanmazlarsa erken geliyor mu?
Henüz yenisiniz...Hoşgeldiniz kızlar..Allah kavuştursun hepimizi
Bu dönemde tek gereken şey SABIR bunu unutmayın arayamadığı zamanlar olacaktır acemide baya yoğun ve zor oluyor ustada rahatlarsınız yerine göre...
Hayırlı teskereler hepinize sormk istediğiniz bişey varsa cevaplayabilirim
Evet kesinlikle sorun durumunda şuan acemilikte aramak, teşekkürler bu arada :)
canm nerede yapıyor ?
bence sorun olmsın bundan 9 ay önce bendde sorun yapıyordum ama acemideki birlikler büyük yerler oluyor sıra bekleme,gece dersleri,vsvs çok zor oluyor biz gün aşırı konuşuyorduk bazen 2-3 günde bir acemide.. ustada çok ama çok raht olck[/B]
Sorun derken yani çok sık konuşamıyoruz anlamında dedim. Evet çok merak ediyorum arayamayınca, kafayı yiyecek gibi oluyorum hatta ama ona bir şey belli etmiyorum elinde değil sonuçta. Aynen herkes öyle diyor zaten ustaya geçsin rahatlarsınız diye. Manisa - Alaşehir' de canım.
anlayabiliyorum cnm sabır...
hım manisada demek.acemiliği 1 aymı 75 gün mü? benim sevglm jandarma olduğu için 75 gün yaptı baya zorlamıştı bizi fakat sonraki özlemler daha dayanılmaz izne kadar 5.6 ay beklemek falan...
Benim bildiğim 1 ay zaten yemin töreni de önümüzdeki ayın 13üyle 15i arası yapılacakmış. Özlem olayı çok fena zaten ya daha şimdiden bilemiyorum iyice zaman geçtikten sonra ne duruma gelecek :2:
1 aysa iyimiş ustadı iyi yere çıkar inş..yakın olur gidersin bxm 17 saat bn istnbl sevglm artvinde gidemiyorum maalesef iznimizi tek seferde kullandk 6 ay bekledik dağıtımdan sonra geldi 20 gün izin kullandı 2 gün önce gitti 6 ay kaldı zor yani inş yakın bir yer çıkar..
Şu anki en büyük sıkıntım uzak bir yere çıkacağı düşüncesi zaten. Yakın bir yer olursa kesinlikle gidip göreceğim zaten, kendisinin izin kullanması yerine benim gitmem daha karlı olur erken gelebilmesi açısından. Gerçekten uzakmış sizinkisi. Ben de şuan İzmir'deyim Manisa'ya gitmek çok problem değil ama çok yeni olduğu için daha yeni alışmış olan çocuğun dengesini bozmak istemiyorum gidipte.
Allah kavuştursun sizi de, son virajdasınız. Çok çabuk geçer inşallah
Bende cok dua ettim yakın bir yer çıksın hiç olmadı ankara falan diye ama türkiyenin diğer ucu çıktı e hayırlısı buymuş dedik yapcak bişey yokk .yakın olup mutsuz olmadı daha kötü olurdu bence .aynen son virajdayız sizinde çok çabk geçer inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?