• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen benimki de erteletti, 23 yaşında gitti işte, 3 sene kaybı var yani. Gündüzleri öğlene kadar dil kursum var, çıkıp evde olayım bir kendime geleyim derken akşamı kolay ediyorum da henüz geceye bir çare bulamadım. Arayamadığı günlerde de hiç bitmiyor gün. Benim daha yeni olduğundan mıdır nedir sıkıntılı yani. Uyku, yeme, içme problemleri de mevcut oldukça.

Sende durumlar nasıl ?

ben de bütün gün işteyim. akşama da buraya takılıyorum ama 22 den sonra saatler sanki geçmiyor. uyuyorum uyanıyorum yok yanımda :5:

Allahtan her gün arıyor 1-2 defa da merakta kalmıyorum

ben de bütün gün işteyim. akşama da buraya takılıyorum ama 22 den sonra saatler sanki geçmiyor. uyuyorum uyanıyorum yok yanımda :5:

O iyiymiş bak. Bizim aramalar henüz sıkıntılı, dün sabah aradı mesela ama bugün arayamadı. Gerçi acemilik ve haftasını yeni doldurmuş bir asker için herkes normal diyor bu duruma ama istediğin her an konuşmaya alışık olunca insan bir garipsiyor, çok da merak ediyor yani.

görüşüyoruz ilithya :)
sabahtan aradı yine.
eşim eskisi gibi konuşuyor benimle.
hani gidince soğuk konuşur falan diyorlardı ama bir değişiklik olmadı çok şükür. :1:

ben de varım. Allah hepimize kolaylık versin hanımlar...

Canım allah kavuştursun,manisaya düşmüş ulaştırmamı sevdiğin?? inşallah usta birliğinizde iyi bir yere düşer, Hayırlı tezkereler diliyorum:72:

Bebiş varmıydı canım sizde? Ustalığa geçtiğinde daha rahat ediceksiniz merak etmeyin:16:

kızlar sizler nasılsınız askerleriniz nasıl görusebılıomusunz

İyiyiz senacım sağolasın askerimde iyi çok şükürrr, belki eylülün 7-8 inde gidebilirim İzmire :1:
Sen nasılsın askerin nasıl canım

sabahtan aradı yine.
hani gidince soğuk konuşur falan diyorlardı ama bir değişiklik olmadı çok şükür. :1:

Herkez bişeyler söylüyor zaten sakın takılma canım hiç kimseye kulak asma o konuda, eşin seni arar güzel güzel konuşurr hiç merak etme :16:

sabahtan aradı yine.

banada öyle dıolardi cnm benımkinded deişklık olmadii:nazar:
ama orda bunaldıgı zaman yansıtıo tabıı yansıtmaya calısmasada ses tonundan anlıyorum bişi olmş die:ssz:

İyiyiz senacım sağolasın askerimde iyi çok şükürrr, belki eylülün 7-8 inde gidebilirim İzmire :1:
Sen nasılsın askerin nasıl canım

saol canım iyiz bizde cok sukur şafak atırıyoruz agstos bitsin die beklıyoruzz.. geldiler artık banaaaa:36:
git tabi öyle bı ımkanın varsa kaçirma derim:34:

banada öyle dıolardi cnm benımkinded deişklık olmadii:nazar:
ama orda bunaldıgı zaman yansıtıo tabıı yansıtmaya calısmasada ses tonundan anlıyorum bişi olmş die:ssz:

saol canım iyiz bizde cok sukur şafak atırıyoruz agstos bitsin die beklıyoruzz.. geldiler artık banaaaa:36:
git tabi öyle bı ımkanın varsa kaçirma derim:34:

Tam kesin değil yawrum babamdan henüz izin almadım, en yakın arkadaşımla birlikte gidicez onunda dedesi hastanede haftaya ameliyat olucak hayırlısıyla bir atlatsa ozaman netleşicek herşey bakalım artık kısmet:31:

Tam kesin değil yawrum babamdan henüz izin almadım, en yakın arkadaşımla birlikte gidicez onunda dedesi hastanede haftaya ameliyat olucak hayırlısıyla bir atlatsa ozaman netleşicek herşey bakalım artık kısmet:31:

anladm cnm inş gidebilirsinn izmirde nerdeydı snnkı cnm bırlıgı yani

Canım allah kavuştursun,manisaya düşmüş ulaştırmamı sevdiğin?? inşallah usta birliğinizde iyi bir yere düşer, Hayırlı tezkereler diliyorum:72:

Teşekkür ediyorum canım seni de. Evet ulaştırmada erkek arkadaşım. İnşallah canım yaa onun gerginliği var zaten üzerimde çok uzak bir yer olur mu diye :26:

olsn canımm en azından görumus olursn umarm gidersn sorunsuz:31:

İnşallahh Senacımm ya inşallah sağolasın :16:

Teşekkür ediyorum canım seni de. Evet ulaştırmada erkek arkadaşım. İnşallah canım yaa onun gerginliği var zaten üzerimde çok uzak bir yer olur mu diye :26:

İçini ferah tut canım. Bu arada ben Nilay, senin ismin nedir? nerde yaşıyosun yine çok soru sordum :))

İçini ferah tut canım. Bu arada ben Nilay, senin ismin nedir? nerde yaşıyosun yine çok soru sordum :))[/QUOTE]

Memnun oldum. Ben de Çağla. İzmir'de yaşıyorum :1:

Manisa- Alaşehir

Allah kavuştursun canım, hayırlı teskereler..
benim arkadaşımın erkek arkadaşıda orada yaptı hem acemiliğini hem ustalığını şanslıydı farklı yere gitmedi ustalık için ve çok rahat geçirdi. tel çok rahat kullanıyordu hep konuşuyorlardı telde bende bu nasıl askerlik kardeşim diye söylenip dururdum :1:
snra bitirdi geldi askerliğini nişanlandılar. seneye ilkbahar gibide düğün :123: darısı başımıza hayırlısıyla..:nazar:

Allah kavuştursun canım, hayırlı teskereler..
benim arkadaşımın erkek arkadaşıda orada yaptı hem acemiliğini hem ustalığını şanslıydı farklı yere gitmedi ustalık için ve çok rahat geçirdi. tel çok rahat kullanıyordu hep konuşuyorlardı telde bende bu nasıl askerlik kardeşim diye söylenip dururdum :1:
snra bitirdi geldi askerliğini nişanlandılar. seneye ilkbahar gibide düğün :123: darısı başımıza hayırlısıyla..:nazar:

Teşekkür ediyorum canım size de. İnşallah bizim de rahat geçecek bir yere çıkar yaa belirsizlik var şuanda ondan gerginiz hepten. Amin darısı herkesin başına :1:

yaaa 5 ay tabi kızııııım özenciiiikkk :33:
darısı başına kuzum :52:
ay bi bitsede kurtulsak ya olaylar yine varmış akşam sabahladılar :14:

hadi yaaa :ssz: önemli bişi varmı kusumm
benımkının ordada war bısıler ama anlatmıo cıldırıorm :14: tv e cıkarsa duyarsn dıo medya hıc bişei yansıtmazken onlari asla yansıtmazlar:ssz:

hadi yaaa :ssz: önemli bişi varmı kusumm
benımkının ordada war bısıler ama anlatmıo cıldırıorm :14: tv e cıkarsa duyarsn dıo medya hıc bişei yansıtmazken onlari asla yansıtmazlar:ssz:

saldırı olmuş cnm onlarda tetikte bekliyorlar. bişiler oldğnu nerden bilion o zmn? anlatamaz çok telleri dinlenio yasak bilgi vermek.
tv de hiiiç bişi çıkmıo hele bu geri çekilmeden snra hiçbişi çıkmıo artık.
Allah yardımcıları olsun canım çok meraklardaym ve bol bol dua ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor :14:

saldırı olmuş cnm onlarda tetikte bekliyorlar. bişiler oldğnu nerden bilion o zmn? anlatamaz çok telleri dinlenio yasak bilgi vermek.
tv de hiiiç bişi çıkmıo hele bu geri çekilmeden snra hiçbişi çıkmıo artık.
Allah yardımcıları olsun canım çok meraklardaym ve bol bol dua ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor :14:

haklısın cnm artık hıc bısı cıkmıo gulluk gulustanlık gösterıyolar insanlara
cok zorluyorum telefonda benı böle merakta bırakmaya hakkn yok tv e cıkar madem söle fln dıorm
aslında yanlış yapıyrm ama duramıyorummmm:((( cok az sadece onunla ılgılı oldgunu sölıo noldugunu sölemıo ızınde konusuruz dıo:14
dua etmekten baska caremız yok canım Allah korusun hepsını:( Allaha emanetler:14:

Back
X