• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

Valla benimki annesgln yanında olmasına rağmen 10 dakika boyunca öyle sarmaş dolaş kalıyoduk. Sonra toparlıyoduk tabi kendimizi:27: ama 1 saat filan onarla oturduktan sonra vııınn kayboluveriyoduk bol bol özlem gidreiyoduk :49:

Ailesinin yanında bizim öyle olmamız pek mümkün değil canım yaa, ona kalsa o tutar elimi kolumu da ben rahat edemem öyle :9:
Bizim bir günümüz tamamen kendimize aitti, o gün de aslında yeterince özlem giderdik görünüşe bakılırsa ama dedim ya bana yetmedi işte hayvan gibi özlediğimden :52:

Aynen sanırım bana yetmedi. Sanırım değil kesinlikle bana yetmedi yani. Alışmışız her gün görüşmeye bir kere.
Ben çabuk bırakıyorum zaten vedalaşırken, çünkü dayanıksız bir de benimki fazla sarılınca ağlıyor bu sefer ben dayanamıyorum öyle olunca da :43:

Bende fazla sarılamam, sonra ya o ya da ben ikimizden biri ağlama krizine giriyor muhakkak :18:

Küçücük çocuk gibi dudağını büzüşü hala gözümün önünde :43: Canını yediğim yaa çok özledim :48:

Ahh özlenmez mi canım özlenmez mi yaa :44: Ama napıyorduk, ağlamak yok ! :20: Sabırla onurla gururla bekleyeceğiz. Başımı dik olacak bu süreçte :31: Sonucu güzel olacaksa, çekilen çileye değerdir be :17:

ay ezgiye katılıyorum insan üzülüyo sonra keşke gitseydim zamanında diye. Bak ben acemiyken her hafta bazen 4günde gittim sürekli. şimdii gitmem imkansız :ssz: keşke her gün gideymiisim iyimş :27:

aynen dımı olsun bebegımmmmm gelcekler sonuctaaaa bız moralımızı duzgun tutalım :9:

Yaa bir de kızlar ne sorucam size. Daha tecrübelisiniz belki ilk görüşme zamanlarınızda başınıza gelmiştir. Benimki çok sarılmadı gibi geldi bana yaa görüştüğümüz sürede. Hakkını yiyemem şimdi yürürken falan hiç elimi bırakmadı da ne bileyim ya bana süremiz az olduğundan öyle geldi ya da gerçekten az sarıldı :37: Aslında ne yalan söyleyeyim ben de çok sarılmıyorum vedalaşma anlarında falan sonra bırakması zor oluyor diye ama bilemedim, bir size sorayım dedim :52:

cok fazla asker ortamı oldugundan cok ıcten davranamıyorlar bendede bı kere olmustu oyle cok asker vardı vedalasırken bıle cok sey yapamadık boyle ondan olabılıyor takma onları bebegımcım

ay ben hussisi nerde slov var nerde içinde özledim kelimesi geçen şarkı var bulup bulup saatlerce dinliyorum o da yetmiyo gece kulaklıkla uyuyorum :1: çok duygusal ve alıngan bi yapım var benim burcumdan kaynaklanıyo biraz. yani duygusal anıma denk geldimi isterseen en harektli parçayı dinliyim onda bile ağlancak bişi bulurum ah ilk onunla dinlemştik bu parçayı falan gibisnden. Anlıcağın hayat çok zor :9:

yapma oyle seyler ısteeeeee :D bende hepsınden uzak duruyorummmm

Daha cuma günü oldu canım yemin töreni. Bu hafta sonunu evde geçirdiğinden çarşısı falan yoktu haliyle. Bundan sonraki haftalarda başlarlar herhalde

aynen evcı cıktı dıyedır yaaa yoksa baslıyolardı canımcım aynen oyle yapın ogrenır hangı gun cıkcagını ona gore gıdersın dısarda aksama kadar vakıt gecırırsınız :):) hem askerıyede olmadıgından daha rahat olur askerıye ıcınde bıraz sıkıntılı oluyo ıstedıgın gıbı opup sarılıp koklayamıyorsun

Yapımız gereği biz bayanlar zaten erkeklere göre duygusalız. Bu özlem koca koca adamları bile böyle ağlatıyorsa daha ne diyeyim ben :95:

hahah benımkıde ya neden boyle oldu bılmıyorumda aglıyo sureklı olarak cok duygusal bırı zaten ıyıce koptu gıttı askerlıkte

Ahh özlenmez mi canım özlenmez mi yaa :44: Ama napıyorduk, ağlamak yok ! :20: Sabırla onurla gururla bekleyeceğiz. Başımı dik olacak bu süreçte :31: Sonucu güzel olacaksa, çekilen çileye değerdir be :17:

Sonucunda onlar gelecek temelli yanımıza, güzel olmaz mı sonuç, mükemmel olacak hem de :16:

Aynen canım yaa çok daha iyi tutardı eskiden kendini, hani ağlardı hissederdim ama görmezdim. Şimdi o da tutamıyor :53:

aynen aman olsun yaaa yerım onun aglamasını bıleee gozyaslarını gozlerını opmek cok zevklı oluyo boyle ayy bak aska geldım sımdı gene gıtcem yaaa hooho:16::16:

Bugün arayamadı benimki, bana uyku yok gibi buralardayım daha :85:

bebegımm arada olur oyle her aramadıgında kahretme kendını benımde oluyor bak mesela ben bugun 10 dk bıle konusmadık yanı dırek nobete gıttı yemekten cıkıp sabahta aradım tam geldı askm komutan cagırıyo dedı kapatmak zorunda kaldı sonrada yemekten cıkıp aradı askm haberın olsun nobete gıdıyom dedı sen ızmırdemısın naptın annendemısın tmm dedı kapattı yanı konusamıyosun konussanda sesını 2 dk duymak cok sey yapıyo ınsanı ama arada olucak bak ustada daha rahatlarsınız evet ama ustada bıle konusamadıgımız oluyo bız gecen haftadan berı boyle konusuyoruz dusun sureklı yogunlar ..

bebegımm arada olur oyle her aramadıgında kahretme kendını benımde oluyor bak mesela ben bugun 10 dk bıle konusmadık yanı dırek nobete gıttı yemekten cıkıp sabahta aradım tam geldı askm komutan cagırıyo dedı kapatmak zorunda kaldı sonrada yemekten cıkıp aradı askm haberın olsun nobete gıdıyom dedı sen ızmırdemısın naptın annendemısın tmm dedı kapattı yanı konusamıyosun konussanda sesını 2 dk duymak cok sey yapıyo ınsanı ama arada olucak bak ustada daha rahatlarsınız evet ama ustada bıle konusamadıgımız oluyo bız gecen haftadan berı boyle konusuyoruz dusun sureklı yogunlar ..

Bizim öyle 10 dakikalık falan durumumuz hiç olmadı zaten canım acemilikten dolayı. En fazla 4 dakika falan konuştuk o da bir kere. Napıyosun iyi misin işte hastalığın nasıl oldu gözün nasıl gibi klasik sorularla geçiyor bizim konuşmalar ki onda bile rahat rahat konuşamıyoruz. Sesini duymak yetiyo zaten iyiyim demesi yani ama bugün o da olmayınca zoruma gidiyo işte 1 ay önce sabahlara kadar konuştuğun adamın 10 saniye bile olsa sesini duyamamak :43:

Back