Günaydın devrelerimmm
Akşam 11de yolculuk var allahın izniyle bi aksilik çıkmadan gidip gelirim inşallah![]()
İnşşş kuzuumm çıkmaz hiç bişi hayırlııısyla gidip gelirsinn inşşş iyii yolculuklar :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın devrelerimmm
Akşam 11de yolculuk var allahın izniyle bi aksilik çıkmadan gidip gelirim inşallah![]()
İnşşş kuzuumm çıkmaz hiç bişi hayırlııısyla gidip gelirsinn inşşş iyii yolculuklar :)))
8de uyandırdı bebeğim o yuzden suan cok mutluuyum sesini duyamamıstımda :) Ama sesi gitmiş ya kısılmıs yazık kıyamamsen nasılsın napıyosun senınkınden haber varmı :) ??
Aynennn ne değişiyosa sankii amaannnnn askerdeyken katlaniyimde gelince acısını çıkarcam hepsninn![]()
oleyyyyyyyyyyyyy 11 gün sonra ay saycam![]()
Günaydın devrelerimmm
alaaaaaaaaaaaaaaaaaam hadı koş koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sevgilineee şimdi saat 11 e kadar hızlı geçsinde sonraki günler ağır ağır geçsin :):) yanında o kadar hızlı geçiyor ki ne yazık kiii doya doya kokla öp sarıl ayyy sonra sen gelcen haftayada benhayırlı yolculuklar bi an önce gel memleketimeee hehehe
![]()
Evett ezgicim yaa onunlayken çabuk geçmesin zaman
ohh sende gidiyon Ankaranın bağlarına![]()
gelip görcem bakalım memleketini, Denizlide okurken hiç kısmet olmadı İzmire gidip gezmek, askerimle birlikte orda dolaşmak kısmetmiş demkki![]()
hehe aman gozun izmiri görmücek ki ben ankarada daha öyle gezdiğimi hatırlamıyorumonu görmekten ama evet onla gelip gezmek kısmetmiş demek ki bak :)
![]()
Keyfin yerine gelmiş sevindim, geçenlerde okudum ama cvp atamadım moralin bozuktu iyisin dimi yawrum
evet bebeğimm arada yokluyorlar ben bi de 4 ay hiç öyle ağlayıp sızlanmadım bi ilk gün o kadar ağlaadım bi daha patlamadım hiç içime attım falan bi an hepsinin patlamasını yaşadım iyi ki de yaşamışım ama :) ağladım rhaatladım bayaaa![]()
İyi yapmışsın yawruBende senin gibiyim kolay kolay patlamam sabırlıyımdır atarım herşeyi içime, ama patladığımda kimse yanaşmasın yanıma
![]()
ne bu sessizlik yahuuu nerde bu kızlaaaar !!!!![]()
benn burdayıııımm bebeğiiiim nasılsııın bakiyiim
haha ıyıyımm 21 dıye bı kumar fılmı ızlıyorumm :):):)![]()
Hımm izlee bakalııımm
sen napıyosunn askerın nasılmısss bugunnn gerce 1 gun atladık artık safak dustu hehe
napiim canm ya telefoon bulmuş askercim onunla konuştuk biraz uyudu kaldı yazık benide uyku tutmadı oyun oynuyorum gündzler geçmiyodu şimdi gecede uzun geliyo nedense güzel bi film bulsam bende izlicemde film izleme modunda değilim sanırım bi beğenemedim.1 gün 1 gündürr valla düşüyoor şafaklar öylede böylede bitiyo işte
![]()