- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.201
Askerimi birliğine teslim etdik geldik 28 inde yemin töreni var kızlar :) Bitanecik nişanlımı gidinceye kadar kantin penceresinden izledim oda dönüp dönüp baktı haftaya salı izin günümde yanında olucam onsuz kalmak çok sıkıcı , ama binlerce kez şükürler olsun 20 dk mesafe var evimizle şafak 155 hadi bakalım Bismillahirrahmanirrahim
benim yarimde Bugün teslim oldu. Samsun cıktı. Sihiye eri. Ulaşamamak ne kö
ne yalan söyliyim bende alısamadım gelip gidip gözyası döküyorum gecer demislerdi gecmedi duruyor halahasreti canımı yakıyor duydugum her sese her sarkıya aglıyorum
bende öyle canımm. hiç alışamadım hiç hafiflemedi acım.. evlerine her gittiğimde gözlerimden süzülüyor yaşlar. odama her girdiğimde onu hatırlıyorum. duvarda resimler bana aldığı çiçekler.. gördükçe içim fena oluyo.
ne yalan söyliyim bende alısamadım gelip gidip gözyası döküyorum gecer demislerdi gecmedi duruyor halahasreti canımı yakıyor duydugum her sese her sarkıya aglıyorum
bende öyle canımm. hiç alışamadım hiç hafiflemedi acım.. evlerine her gittiğimde gözlerimden süzülüyor yaşlar. odama her girdiğimde onu hatırlıyorum. duvarda resimler bana aldığı çiçekler.. gördükçe içim fena oluyo.
ya ben evine gidemiyorum geçen gittim cok kötü oldum.. alısmak cok zorsanki artık hayal oldu görüsmemiz bulusmamız hayalmiş gibi gelmeye basladı bana cok tuhaf duygular içindeyim
ya ben evine gidemiyorum geçen gittim cok kötü oldum.. alısmak cok zorsanki artık hayal oldu görüsmemiz bulusmamız hayalmiş gibi gelmeye basladı bana cok tuhaf duygular içindeyim
Canım bak böyle yapma yemin törenine gideceksin az kaldı
Canım bak böyle yapma yemin törenine gideceksin az kaldı
tam 14 gün sonra yoldayımkaybolan umudum yeniden canlanmaya basladı içimde kıpırtılar basladı yavastan
Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var.sevgilim yanımdan gittiği günden beri günlük tutuyorum.askere gitmeden önce ailesinin yanına gitti yaklaşık 1,5 aydır yazıyorum.ama haberi yok oda bana yazıyormuş söyledi bitti neredeyse devamlı yazıyorum dağıtıma geldiğimde vericem dedi.benim karar veremediğim bende geldiğinde versem mi yoksa tamamen askerlik bittiğinde mi versem planladığım gibi.karar veremedim notlarda da geldiğinde vericeğimi belirtmiştim. :S :S ppooffff
Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var.sevgilim yanımdan gittiği günden beri günlük tutuyorum.askere gitmeden önce ailesinin yanına gitti yaklaşık 1,5 aydır yazıyorum.ama haberi yok oda bana yazıyormuş söyledi bitti neredeyse devamlı yazıyorum dağıtıma geldiğimde vericem dedi.benim karar veremediğim bende geldiğinde versem mi yoksa tamamen askerlik bittiğinde mi versem planladığım gibi.karar veremedim notlarda da geldiğinde vericeğimi belirtmiştim. :S :S ppooffff
ay haklısınız evet zaten ona vericek olduktan sonra yokluğundaki zorlukları,üzülmesin diye sadece deftere yazmanın ne anlamı kalırdı
sağolun kızlarr.
merhaba kızlar öncelkle hepinize bol sabır diliyorumerkek arkadaşım 28 aralıkta yemin töreninden gelicek hediye almak istiyorum yanında götürebileceği birşey olsun istiyorum ben kitap düşündüm ama kitap okumayı sevmez birde zaman bulmaz diyede düşündüm sonra jean yada çeketmi alsam dedim sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
merhaba canım hosgeldin aramıza.. bence ceket jean tarzı seyler almalısın, carsı iznine cıktıgında giyer atkıda olabilir canım..
hoşbuldum canım ilgin için teşekkür ederim atkı örmüştüm önceden ama jean çeketi düşüneyim
merhaba kızlar öncelkle hepinize bol sabır diliyorumerkek arkadaşım 28 aralıkta yemin töreninden gelicek hediye almak istiyorum yanında götürebileceği birşey olsun istiyorum ben kitap düşündüm ama kitap okumayı sevmez birde zaman bulmaz diyede düşündüm sonra jean yada çeketmi alsam dedim sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
merhaba canım hosgeldin aramıza.. bence ceket jean tarzı seyler almalısın, carsı iznine cıktıgında giyer atkıda olabilir canım..
Ceren ben sana nasıl yaptığını özel mesajla atıcam.
Canım bence kalın hırka mont tarzı şeyler al çünkü havalar soğuk en çok onlara ihtiyacı olacaktır
Ceren ben sana nasıl yaptığını özel mesajla atıcam.
Canım bence kalın hırka mont tarzı şeyler al çünkü havalar soğuk en çok onlara ihtiyacı olacaktır
mont almıştım onu götürmüştü yeni bir jean ona iyi gelicektir birde birlikte çekildiğimiz bir foto çıkartırmayı düşünüyorum yanına alabilirki izin verirlermi bilemedim doğrusu.
evet bende kalın biseyler düsünmüstüm ama suan degil ilerleyen zamanlarda alıcam ben hava durumuna göre karar veririm artık bekliyorum msjını gülsencim sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?