92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Askerimi birliğine teslim etdik geldik 28 inde yemin töreni var kızlar :) Bitanecik nişanlımı gidinceye kadar kantin penceresinden izledim oda dönüp dönüp baktı haftaya salı izin günümde yanında olucam onsuz kalmak çok sıkıcı , ama binlerce kez şükürler olsun 20 dk mesafe var evimizle şafak 155 hadi bakalım Bismillahirrahmanirrahim

az bakmadım o camlardaan..
o kışla yolunda çok gözyaşım vardır..

şafak 344 diyorum bak sana..:34:

ne yalan söyliyim bende alısamadım gelip gidip gözyası döküyorum gecer demislerdi gecmedi duruyor hala :50: hasreti canımı yakıyor :50: duydugum her sese her sarkıya aglıyorum

bende öyle canımm. hiç alışamadım hiç hafiflemedi acım.. evlerine her gittiğimde gözlerimden süzülüyor yaşlar. odama her girdiğimde onu hatırlıyorum. duvarda resimler bana aldığı çiçekler.. gördükçe içim fena oluyo.

ne yalan söyliyim bende alısamadım gelip gidip gözyası döküyorum gecer demislerdi gecmedi duruyor hala :50: hasreti canımı yakıyor :50: duydugum her sese her sarkıya aglıyorum

bende öyle canımm. hiç alışamadım hiç hafiflemedi acım.. evlerine her gittiğimde gözlerimden süzülüyor yaşlar. odama her girdiğimde onu hatırlıyorum. duvarda resimler bana aldığı çiçekler.. gördükçe içim fena oluyo.

ya ben evine gidemiyorum geçen gittim cok kötü oldum.. alısmak cok zor :50: sanki artık hayal oldu görüsmemiz bulusmamız hayalmiş gibi gelmeye basladı bana :50: cok tuhaf duygular içindeyim

Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var.sevgilim yanımdan gittiği günden beri günlük tutuyorum.askere gitmeden önce ailesinin yanına gitti yaklaşık 1,5 aydır yazıyorum.ama haberi yok oda bana yazıyormuş söyledi bitti neredeyse devamlı yazıyorum dağıtıma geldiğimde vericem dedi.benim karar veremediğim bende geldiğinde versem mi yoksa tamamen askerlik bittiğinde mi versem planladığım gibi.karar veremedim notlarda da geldiğinde vericeğimi belirtmiştim. :S :S ppooffff

Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var.sevgilim yanımdan gittiği günden beri günlük tutuyorum.askere gitmeden önce ailesinin yanına gitti yaklaşık 1,5 aydır yazıyorum.ama haberi yok oda bana yazıyormuş söyledi bitti neredeyse devamlı yazıyorum dağıtıma geldiğimde vericem dedi.benim karar veremediğim bende geldiğinde versem mi yoksa tamamen askerlik bittiğinde mi versem planladığım gibi.karar veremedim notlarda da geldiğinde vericeğimi belirtmiştim. :S :S ppooffff

Canım bence askerlik bitiminde ver.
Bu geldiğinde farklı bir hediye yapıp veya alıp verebilirsin.
Benim fikrim bu canım:31:

canım gitmeden bende vermistim suan yanında okuyor acemiliği onunla birlikte geciyor:16:
fakat gittikten sonra yine yazmaya devam ettim bakıyorum hep isyankar yazıyorum yani.. ben bu yazdıgım defteriii bikaç aya bitirip vericektim benimkine, suan vazgecmiş gibiyim gülşeninde dediği gibi askerlik bitiminde vermeyi düsünüyorum orda yazdıklarımı okuyup daha kötü olmasın kıyamam :50:

ay haklısınız evet zaten ona vericek olduktan sonra yokluğundaki zorlukları,üzülmesin diye sadece deftere yazmanın ne anlamı kalırdı
:1:
sağolun kızlarr.

merhaba kızlar öncelkle hepinize bol sabır diliyorum :72: erkek arkadaşım 28 aralıkta yemin töreninden gelicek hediye almak istiyorum yanında götürebileceği birşey olsun istiyorum ben kitap düşündüm ama kitap okumayı sevmez birde zaman bulmaz diyede düşündüm sonra jean yada çeketmi alsam dedim sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

merhaba kızlar öncelkle hepinize bol sabır diliyorum :72: erkek arkadaşım 28 aralıkta yemin töreninden gelicek hediye almak istiyorum yanında götürebileceği birşey olsun istiyorum ben kitap düşündüm ama kitap okumayı sevmez birde zaman bulmaz diyede düşündüm sonra jean yada çeketmi alsam dedim sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

merhaba canım hosgeldin aramıza.. bence ceket jean tarzı seyler almalısın, carsı iznine cıktıgında giyer atkıda olabilir canım..

merhaba canım hosgeldin aramıza.. bence ceket jean tarzı seyler almalısın, carsı iznine cıktıgında giyer atkıda olabilir canım..

Ceren ben sana nasıl yaptığını özel mesajla atıcam.
Canım bence kalın hırka mont tarzı şeyler al çünkü havalar soğuk en çok onlara ihtiyacı olacaktır

Canım bence kalın hırka mont tarzı şeyler al çünkü havalar soğuk en çok onlara ihtiyacı olacaktır

evet bende kalın biseyler düsünmüstüm ama suan degil ilerleyen zamanlarda alıcam ben hava durumuna göre karar veririm artık bekliyorum msjını gülsencim sagol :16:

mont almıştım onu götürmüştü yeni bir jean ona iyi gelicektir birde birlikte çekildiğimiz bir foto çıkartırmayı düşünüyorum yanına alabilirki izin verirlermi bilemedim doğrusu.

mont almıştım onu götürmüştü yeni bir jean ona iyi gelicektir birde birlikte çekildiğimiz bir foto çıkartırmayı düşünüyorum yanına alabilirki izin verirlermi bilemedim doğrusu.

Alabilir nerede askerlik yapıyor.
Yer değiştirme olayı var yani çalabiliyorlar ama bazı yerlerde olmuyor.
O sana der zaten sen götür istemezse çalınmasından korktuğu içindir aklında olsun

Back