- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.041
Ee nasıl gidiyor bakalım ?
gün sayıyoruz sabredip bekliyoruz canım nasıl olalım senin nasıl gidiyor :)
Ben burdayım canıımKızlarr kımse yok mu yaa bizim topicte boşş ses verin sees:)
Kk açık duruyo benim genelde canım ama pc başında değildim :))Mannaq burdamısın canım?
Kk açık duruyo benim genelde canım ama pc başında değildim :))
Nasılsın nasıl gidiyor canım :))bende buradayım yazınn konuşalmmm kızlar :)
Ben burdayım canıımNasılsın ne yapıyorsun görüşmeyeli?
bende buradayım yazınn konuşalmmm kızlar :)
Günleri geçirmeye çalışıyorum canım ama geçiyo yaa cidden:) siz napıyosnz iyice alışabıldinz mi bakalım:)
Selaaam biz senle tanışmadk sanırım ben Merve 92/3 yarenciğiym sevdiceğim şuan İslenderun'da.Senin askern nerde nasıl alışabildi mi?:)
Aynen canım ama özlemde ağır basıyor :)) Alıştım çok şükür bugün 21. günümüz :)Günleri geçirmeye çalışıyorum canım ama geçiyo yaa cidden:) siz napıyosnz iyice alışabıldinz mi bakalım:)
Selaaam biz senle tanışmadk sanırım ben Merve 92/3 yarenciğiym sevdiceğim şuan İslenderun'da.Senin askern nerde nasıl alışabildi mi?:)
Bende gün sayıyorum canım 12 gün sonra Ankaraya gelecekAhh ahh sorma bende çarşı izinlernde görüyorum işte netten,az da olsa iyi oluyo görmek biraz olsun insan özlem gideriyo:)
Bende gün sayıyorum canım 12 gün sonra Ankaraya gelecekYemin töreninden sonra görücem bende
Öyle yapıcaz canım :)) Ayy eveetçok iyi değerlendirin canım yemin töreninden sonraki bikaç günü,oo az kalmışş bak 12 gün sonra kavuşcaksınz:)
Şuna baksana 12 gün kaldı dayan diye kendimi parcalarken simdi 19 günle savasıyorum gercekten yeter alayına isyan ediyorum bendekide can kaldıramıyorum artık yazık degilmi bize neden güzel Allahım.. 1 hafta daha dayanıcak gücü kendimde bulamıyorum anlam veremiyorum hersey önümde olup bitiyo ben seyretmekle yetiniyorum
Şuna baksana 12 gün kaldı dayan diye kendimi parcalarken simdi 19 günle savasıyorum gercekten yeter alayına isyan ediyorum bendekide can kaldıramıyorum artık yazık degilmi bize neden güzel Allahım.. 1 hafta daha dayanıcak gücü kendimde bulamıyorum anlam veremiyorum hersey önümde olup bitiyo ben seyretmekle yetiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?