- Konu Sahibi yener_tugba
- #1.041
Ee nasıl gidiyor bakalım ?
gün sayıyoruz sabredip bekliyoruz canım nasıl olalım senin nasıl gidiyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee nasıl gidiyor bakalım ?
gün sayıyoruz sabredip bekliyoruz canım nasıl olalım senin nasıl gidiyor :)
Ben burdayım canıımKızlarr kımse yok mu yaa bizim topicte boşş ses verin sees:)
Kk açık duruyo benim genelde canım ama pc başında değildim :))Mannaq burdamısın canım?
Kk açık duruyo benim genelde canım ama pc başında değildim :))
Nasılsın nasıl gidiyor canım :))bende buradayım yazınn konuşalmmm kızlar :)
Ben burdayım canıımNasılsın ne yapıyorsun görüşmeyeli?
bende buradayım yazınn konuşalmmm kızlar :)
Günleri geçirmeye çalışıyorum canım ama geçiyo yaa cidden:) siz napıyosnz iyice alışabıldinz mi bakalım:)
Selaaam biz senle tanışmadk sanırım ben Merve 92/3 yarenciğiym sevdiceğim şuan İslenderun'da.Senin askern nerde nasıl alışabildi mi?:)
Aynen canım ama özlemde ağır basıyor :)) Alıştım çok şükür bugün 21. günümüz :)Günleri geçirmeye çalışıyorum canım ama geçiyo yaa cidden:) siz napıyosnz iyice alışabıldinz mi bakalım:)
Selaaam biz senle tanışmadk sanırım ben Merve 92/3 yarenciğiym sevdiceğim şuan İslenderun'da.Senin askern nerde nasıl alışabildi mi?:)
Bende gün sayıyorum canım 12 gün sonra Ankaraya gelecekAhh ahh sorma bende çarşı izinlernde görüyorum işte netten,az da olsa iyi oluyo görmek biraz olsun insan özlem gideriyo:)
Bende gün sayıyorum canım 12 gün sonra Ankaraya gelecekYemin töreninden sonra görücem bende
![]()
Öyle yapıcaz canım :)) Ayy eveetçok iyi değerlendirin canım yemin töreninden sonraki bikaç günü,oo az kalmışş bak 12 gün sonra kavuşcaksınz:)
Şuna baksana 12 gün kaldı dayan diye kendimi parcalarken simdi 19 günle savasıyorum gercekten yeter alayına isyan ediyorum bendekide can kaldıramıyorum artık yazık degilmi bize neden güzel Allahım.. 1 hafta daha dayanıcak gücü kendimde bulamıyorum anlam veremiyorum hersey önümde olup bitiyo ben seyretmekle yetiniyorum![]()
Şuna baksana 12 gün kaldı dayan diye kendimi parcalarken simdi 19 günle savasıyorum gercekten yeter alayına isyan ediyorum bendekide can kaldıramıyorum artık yazık degilmi bize neden güzel Allahım.. 1 hafta daha dayanıcak gücü kendimde bulamıyorum anlam veremiyorum hersey önümde olup bitiyo ben seyretmekle yetiniyorum![]()