- Konu Sahibi yener_tugba
-
canım peki safagınız kac :)
bende gülşah canım memnun oldum askerim girnede yazıcı seninki nerde :)
Bende yanlış hatırlamıyorsam 7. bölükte canım ama sevdiğimin 2. bölükte arkadaşı var .)
Yok canım seninki olması imkansız :)) Oğuz adı arkadaşının ve sevgilisi falan da yok :)yoksa benimki mi
gunaydın kızlarr herkess kendi şehrinden yarenler bulmuş bakıyorumda erzincanda bi benim mi sevdiğim yapıyo yahu
Tatlım işte şafak panosunada sormuştun acemiliğini erzincanda yapan varmı diye.
Arkadaşımız cevap verdi ama görmedin galiba.
Pamukşekerin sevgiliside acemiliğini erzincanda topçu olarak yapmış. Şuanda da ustasını benim askermile aynı yerde yapıyor.
ha yok cnm buldum buldum alya arkadasımız msj atms sagolsun ondan aldım bilgileri mrk ettiklerimi falan sordum.. ben onu demek istemedim 92/4 te suan benimle birlkte sevdiği erzincanda görev yapan yokmu dmk istemstim :) senin askerin nerede suan cnm
Hee doğrudur tatlım ben onu kastettin sandım.
Eski adı pamukşekerde ordan kaldı ya
Alya öyledir ya saolsun banada çok yardımcı olmuştu direk o msj attı ekledi falan Allah razı olsun
Benimki urfa-siverekte şuan tatlım.
erzincandan gidenleride hep doguya vermisler kime sorcam dogu cıkıyor yaa :/
Yok tatlım öyle şartlandırma kendini ya belli olmuyor nereye çıkacakları inan.
Ama Maşallah ibo çok rahat ankarada yaptı acemiliğini kaçtı resmen ordan ben burda duramam dedi.
Siverek MAşallah sakin ve rahat biyer yane
merhaba kızlarrr :) şöyyle bi eski yazıları okudum,mannaq nesli yazmış zaten evet 10 gün sonunda aradım taradım ulaştım bu arada GRGR sana özel msj yazamıyorum, senin verdiğin numaradan ulaşamadım. yazıhane mi ne varmış,ordaki adama baya yalvardım duygu sömürüsü yaptım. sağolsun neslihan da gitti bi de o bulamayınca iyice alevlendim kesin öldü dedim yani
neyse adam çağırdı onu,konuştum bi güzelhiç vakit yok wcye bile izinle gidiyoruz inan çok zor durumdayım dedi. burda kaldığımı falan nerden biliyosun nası öğrendin dedi,bilmiyo ki 10 günde kaç defa kaç numara aradım
ve bu sabah da bitanemin telefonuna uyandım,sabah 9.30da aradı, baya iyi geldi yani 10 günün acısını bi anda unuttum
bi an beni unuttun sandım soğudun sandım dedim,tabi canım o yüzden koşarak seni aramaya geldim ya,öyle şeyler düşünme inan aynaya bakmaya uyumaya wcye gitmeye vakit yok sakın yanlış anlama dedi e sevindim yani buna bile
yalnız sinirleri bozulmuş,hasta olmuş bi de. psikoloğa gidiyorum ilaç verdiler falan dedi. dayanamıyorum çok fena dedi bişi diyemedim. bir de onun arkadaşından duydum,bel fıtığı olmuş sanırım,o bana söylemedi ama çocuğa öyle söylemiş. bilemiyorum yani. bu durumlar kafa karıştırıcı biraz. neyse anlarız zamanla.
anlayacağınız şu an bi sıkıntımız yok ikimiz arasında. bayağı uzun yazdım ama k.bakmayın artık
sizden naber? bi problem yok anladığım kadarıyla
sıkıntı olmamasına sevındım canım :) ben daha ıyıyım ya onu cok ozlemek dısında bı sıkıntım yok en azından artık her gun aglama krızlerıne gırmıyorum ıkı gunde bır uc gunde bır falan oluyo :) demek ki toparlanıyorum artık çok şükür Allah sabrını verıyor yabi de sesini duyunca insan kendine geliyomuş
aynen canım aynen ben de öyleyim. arkadaşlarım sağolsunlar hep oyalıyorlar beni,o gittiğinden beri resmen eve gelmez oldum sürekli gezmeler tozmalar ama gel gör ki hiçbir şey ve hiçkimse onunla geçirdiğim 1 dk kadar değerli ve güzel değil. napalım alışıyoruz bundan 1 ay sonrasında çok daha iyi olucaz eminim. şafak da atıyo her gün,ve çabuk geçiyo sanki? sana da öyle mi geliyo?
evet günler cabuk geciyor gibi geliyor da suan rahat oldugum için günler cabuk geciyo sanki yemin töreninde görcem diye rahatım sonraki zamanlar napıcam hic bilmiyorum.. ben senin tersine hep evdeyim dısarı cıkamıyorum cok kötü oluyorum böyle daha mutlyum
bence cık canım ya kapama kendını eve. kafan dagılır yanı... ben yemın törenine gidemicem ama belki o gelir diye içimde bi umut var :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?