• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

ayy basın sagolsun canım nasıl üzüldüm yaaa Allah rahmet eylesin :( yenimi vefat etti
Canım yanlış anladın sanırım.Kimse vefat etmedi..Allah korusun yani.Kayınbabam da davet etti kızım gel biz götürürüz dedi ama o gün 2 tane vizem var ondan gidemiyorum..

Canım yanlış anladın sanırım.Kimse vefat etmedi..Allah korusun yani.Kayınbabam da davet etti kızım gel biz götürürüz dedi ama o gün 2 tane vizem var ondan gidemiyorum..

:1::1::1: sağır duymaz uydurur :1::1:
olsun cnm gidemiyosanda canın sagolsun yanii ben anlatırım sana ortamın nasıl oldugunu fln :)

gidicem ben balım Allaha cok sükür bizim mesafe yakın Tokat- Erzincan arası 4 saat 20sinde gece nisanlımın ailesiyle cıkıcaz yola ben yardımcı olurum sana gitmeye niyetin varsa cok fazla takma kafana canım ama imkanın varsa git cok gururlanıyormus insan öyle diyorlar her asker sevdiğinin yasaması lazım bence

kesinlikle yaaa öyle gitmek istiyorum kiii inşallah nasip eder allah benimde kayınpederim diyor beraber gideriz diye ama inşallah ayarlamaya çalışıcam offf nasıl korkuyorum gidemicem diyeeee :(((

Kız deme öyle birbirimize destek olmalıyız moral bozzmak yoook:)

Amin canım,demekki herkes bizim geçtiğimiz yollardan zor da olsa geçiyor.Ve alnının akıyla da bu testi bitiriyor.Üstlerden byle teselli almak ,günlerin eötiğini duymak güzel..

Valla benim askerim burdurda acemisini yaparken inan daha rahattık,en azından sesi daha neşeli geliyodu.Şimdi devrecilik olayı olduğu içn çok fazla üstlerine gidiyolarmış o bakımdan daha agrasif ve daha umutsuz.Daha sabah dedi geçmicek burdan çıkamıcam,sanki askerden önce benim bi hayatm yokmuş gibi diye.Yani kısaca o kişiden kişiye ve düştüğü yerin rahatlığna göre değişir.

Kızlar ben konuya Fransız kaldım euribia neden 190 gün ulaşamadı askerine?
Canım euribia yani Güzide'nin askeri acemi birliğine katılalı 10 gün oldu.Arayamamıştı askeri ondan merak ediyorduk.Bugün ulaşabildik.

Canım euribia yani Güzide'nin askeri acemi birliğine katılalı 10 gün oldu.Arayamamıştı askeri ondan merak ediyorduk.Bugün ulaşabildik.

ay mervecim yogunluktan dolayı arayamıyormus gittiği yer cok sıkı biryer demekki kız cok üzülüyordu yazık :/

Ayyy inanmıyorum öyle şey olur mu ya bu çocuk kzıın yüreğine mi indirecek ben varya delirrdim ya noldu naptı diye :(

:1::1::1: sağır duymaz uydurur :1::1:
olsun cnm gidemiyosanda canın sagolsun yanii ben anlatırım sana ortamın nasıl oldugunu fln :)

Çok sağol canım da bunun telafisini çok iyi yapıcam :) Dağıtım iznine geleceği gün ben alıcam onu ve hep gezicez :D Usta birliğine de ben ellerimle teslim edicem.Şimdi tek duam o gelmeden ameliyat olup ayaklanmış olmak :1:

kesinlikle yaaa öyle gitmek istiyorum kiii inşallah nasip eder allah benimde kayınpederim diyor beraber gideriz diye ama inşallah ayarlamaya çalışıcam offf nasıl korkuyorum gidemicem diyeeee :(((

inşalahh gidersinn cnm çünkü o duygu anlatılmaz yaşanırrr ben hiç okadar heycanlandığımı bilmem . tören oldu biti marşlarla oturduumz yerdn gitmeye başladılar. ben hemen indim aşağıya elimde fotoğraf makinesi kamerayı geçen askre tutyorum ama gözlerim aşkımı arıyoo.. ve sonunda gördüm bana bakıp gülerek geçti . onu beklerden heycandan ölecektimmm müthiş bi duygu fırsatı olan kesin gitsinnn

Ayyy inanmıyorum öyle şey olur mu ya bu çocuk kzıın yüreğine mi indirecek ben varya delirrdim ya noldu naptı diye :(

Canım o da çok merak ediyordu ben dün askeriyeye gittim anons ettirdim ulaşamadık bugünde gidecektim ama Güzide ulaşabildi :))

inşalahh gidersinn cnm çünkü o duygu anlatılmaz yaşanırrr ben hiç okadar heycanlandığımı bilmem . tören oldu biti marşlarla oturduumz yerdn gitmeye başladılar. ben hemen indim aşağıya elimde fotoğraf makinesi kamerayı geçen askre tutyorum ama gözlerim aşkımı arıyoo.. ve sonunda gördüm bana bakıp gülerek geçti . onu beklerden heycandan ölecektimmm müthiş bi duygu fırsatı olan kesin gitsinnn

ayy bende cekicem Askeriimii oğlumuzaa gösteririz ilerde kurban olurum yaa yasıycam ben o anı! sabırsızlıkla bekliyoruz gelse ya bi an önce

Canım o da çok merak ediyordu ben dün askeriyeye gittim anons ettirdim ulaşamadık bugünde gidecektim ama Güzide ulaşabildi :))

Canım ya kızın halını düşünemiyorum ne kötü olmuştur.İyi bi fırçayı hakeetti bence,söylesn en azndan bi 10 sn arayp iyiym desin yapmasn bidaha öyle şey.

Kızlae bende çakıyorum o ses türkiye izliciiim gece görüşürüzzz

inşallah canım yaaaa bütün fırsatları değerlendircemm bende çok istiyorum yaaaaa inşallah allahımmmmm :(

Canım ya kızın halını düşünemiyorum ne kötü olmuştur.İyi bi fırçayı hakeetti bence,söylesn en azndan bi 10 sn arayp iyiym desin yapmasn bidaha öyle şey.

Kızlae bende çakıyorum o ses türkiye izliciiim gece görüşürüzzz

Aynen canım söyledi zaten.Vee iyiki hatırladın kuzum ben de O Ses Türkiye izliceem görüşürüz :1:

Back