92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

ayy aynen benim minnakcıgımda hastalanmıs bende aglıyo sandım ilk basta kıyamam ya hava degisimi soguklar falan hasta olmus zavallılar
Öyle oluyor canım..Biz konuşurken hep arkadaşları Gökhan tamam ağlama kavuşacaksınız deyip duruyolar arkadan :) Birde canım sevdiğim komutanına nişanlım diye anlatmış beni araması için komutanı 15 dakika izin veriyormuş şanslıyım yine

Canım senin askerinin silüs tarihi neydi ?

11 gün geçti bizimde ama bana sorarsan gecmiyor hergünüm gözyası
az önce msj attım onun numarasna ama iletilmedi malesef:2:

ya bilmem mi benimde öyle diyorum geçermi bu günler yaaaaa ne kadar acı veriyor insana
benimkinin telefonu yok ordan aramaya çalışıyor yavrum neler çekiyormuş öyle üzülüyorum ki bende güçlü olmaya çalışıyorum
mutluluğu oynuyrum resmen üzülmesin diye
telefon götürebiliyor mu öyle bilmiyordum gerçekten ustalıkta oluyorda acemilikte oluyormu acaba

:) benimkide izin alabiliyor 20 dk falan konustugumuz oluyor ama sanırım bugün aramıycak sabah 2 3 dk konustukta morali bozktu noldu diyorum söylemiyor konuyu degistrdim yemek yedin mi fln dedim bu sefer bana patladı yok efendim neymis o morali düzelsin diye bni arıyormus bende fazla sorularımla bunaltıyomusum zor yaa vallahi alttan almak cok zor:)

Canım senin askerinin silüs tarihi neydi ?

ya şöyle diyeyim silüs falan biilmiyorum ama 26 kasımda teslim oldu ama 23unde almıştı o kağıdı ozamandan beri asker sayılıyormuş doğrumu biliyorum onuda bilmiyorum ondan 10 gün dedim yoksA 7 gündür orda

canım acemide olmuyor malesef cok riskli.. ama ustada kullanabiliyor gizliden..
biliyormusun bende yatagımın baş ucuna pano astım hergün bi çizik atıyorum mutlu oluyorum valla her attıgım ciziğe

Benim askerimin 21ide canım ondan sordum 2 gün daha geçti diyecektim ama farklıymış demek ki.Seni sevindirmek istedim ama maalesef olmadı.

canım acemide olmuyor malesef cok riskli.. ama ustada kullanabiliyor gizliden..
biliyormusun bende yatagımın baş ucuna pano astım hergün bi çizik atıyorum mutlu oluyorum valla her attıgım ciziğe

aynen ya bir de hergün yazıyorum ona neler yaşadıklarımı birnevi dertleşiyorum onunla gelsin ona vericem hem panoyu hem defteri

Ooo sevindim canım :) Alttan almak zor ama empati kurarsak onlar daha haklılar :)

aynen ya bir de hergün yazıyorum ona neler yaşadıklarımı birnevi dertleşiyorum onunla gelsin ona vericem hem panoyu hem defteri

bende bi yandan günlük tutyorum :) bide giderken verdim ona küçük içi dolu bi defter okuyor simdi orda yazdıklarımı
sende gidicekmisin cnm yemin törenine

benimkiside 20si :) gidicekmisin yemin törenine cnm
Maalesef canım gidemiyorum aynı gün 2 tane vizem var .Kayınbabam da davet etti biz götürürüz dedi ama şartlar uygun olmadı ..Bende çok istedim gitmeyi sanırım kısmet değilmiş.

bende bi yandan günlük tutyorum :) bide giderken verdim ona küçük içi dolu bi defter okuyor simdi orda yazdıklarımı
sende gidicekmisin cnm yemin törenine

inşallah yaaaaa çalışırsam gidemem gibi gidersem arada 12 saat var nasıl geli,icem çok takıyorum kafama inşallah gidebilirim yoksa taaa şubatta gelecek ne yaparım ben ozamana kadar ama çok gitmewk istiyorumm sen gidecekmisin canım uzak mı seninkide ? ya bir de ilk defa oldugu içiin ne yapacagımı bilemedim nasıl olcak ne bitecek hiçbişey bilmiyorum çok kafama takıyorum bu konuyu

bana hic bitmeyecek 76 gün hic gelmeyecek gibi geliyor gelmeyecek kızlar..

Kız deme öyle birbirimize destek olmalıyız moral bozzmak yoook:)

Amin canım,demekki herkes bizim geçtiğimiz yollardan zor da olsa geçiyor.Ve alnının akıyla da bu testi bitiriyor.Üstlerden byle teselli almak ,günlerin eötiğini duymak güzel..

canım bsy sorcam suan siz 100 günü bitirdiniz.. askerinizde bi degisme oldumu sinirli yada sakin hareketlerinde falan.

Valla benim askerim burdurda acemisini yaparken inan daha rahattık,en azından sesi daha neşeli geliyodu.Şimdi devrecilik olayı olduğu içn çok fazla üstlerine gidiyolarmış o bakımdan daha agrasif ve daha umutsuz.Daha sabah dedi geçmicek burdan çıkamıcam,sanki askerden önce benim bi hayatm yokmuş gibi diye.Yani kısaca o kişiden kişiye ve düştüğü yerin rahatlığna göre değişir.

Kızlae ben konuya Fransız kaldım euribia neden 190 gün ulaşamadı askerine?

gidicem ben balım Allaha cok sükür bizim mesafe yakın Tokat- Erzincan arası 4 saat 20sinde gece nisanlımın ailesiyle cıkıcaz yola ben yardımcı olurum sana gitmeye niyetin varsa cok fazla takma kafana canım ama imkanın varsa git cok gururlanıyormus insan öyle diyorlar her asker sevdiğinin yasaması lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…