92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

hosgeldin canım benimde sevdiğim askere gitti malesef 75 gün acemisi.. sabır dayanmaktan baska caremiz yok oturup bekliyoruz... canım söyle firar etmesin olmaz öyle 21 inde yemin töreni 2 gün haftasonu izni var yılbasına kadar kacak yasayamazki 1 hafta boyunca olmaz yani :/

cok zor cok seni cok iyi anlıyorum benimde askerimin sesi bugün cok kötü geliyordu neden bilmiyorum insallah birileriyle kavga etmemistir cok zor bi dönem onlar için bizim onlara destek olmamız gerekiyor

kızlar acemi birlikleriniz neresi tekrardan yazar mısınız benimçün, belki yardımcı olabilirim zira çok fazla sayfa var takip edemedim sizi
bi gaziemirde yaptık şu an kıprıstayız

kızlar acemi birlikleriniz neresi tekrardan yazar mısınız benimçün, belki yardımcı olabilirim zira çok fazla sayfa var takip edemedim sizi
bi gaziemirde yaptık şu an kıprıstayız
Canım benim sevdiğim İzmir Yenifoça da jandarma komanda euribia arkadaşımızın sevdiği Ankara Zırhlı Birliklerde zpt şoförü depresiffpolyanna arkadaşımızın sevdiği Erzincanda topçu Gaziemirde olan yok diye biliyorum

tatlım hoşgeldin..seni çokkk iyi anlıyorum benim eşim 91/4 gitti şuan şafak ..76.. insana okadar koyuyoki kendi ellerimle otubüse bindirdim ve koskoca bi 460 var o gün bitmez bu diyodum aslaaa ama gördüğün gibi azalıyor.zor yada kolay bu bişekilde bitecek burda iş sana çok düşüyo kendinden çok sevgiline destek çıkman lazım çünkü o orda emir altında sorunlar yaşıyacak seni özlüycek onun iin daha zor olacak destek çıkman gerekiyo.sende hiç kafana takmıyacaksın taktınmı zindan edersin hayatını gecen sene bu zmanlar birileri bana gecer diyodu şimdi benn..ve gün geleck sen diyeceksin yapman gereken tek şey SABIRRR..

Canım sakın geç gitmek gibi bi hata yapmasın,cezasını geçtim direkt göze batacak ve ne yaparsa yapsın hiçbi şekilde kimseye yaranamayacak. Zamanında gitsin ne kadar erken gidip bitirirse o kadar iyi bu 460 gün öyle veya böyle çekilecek zaten kaçış yok.Gerçekten benim askerim de diyo.Biz burda askerlik yapmıyoruz,vatanı korumuyoruz ki getir götür ayak işleri yapıyoruz diye.Bide bizimki gibi devrecilik olayı varsa ondan da bunalmış olabilir..Sevdiceğimde kimseye boyun eğmez o yüzden bikaç defa ufak cezalar aldı.Söyle sakin olsun.

Gerçekten bitecek dimi,bizimde 76 günümüz kalacak?

Gerçekten bitecek dimi,bizimde 76 günümüz kalacak?

merak etme bitecek elbette... 1 gün gelecek 1 gün kalacak... bunu unutmayın ve sabredin allahım yeterki can sağlıgı versin biter alahım bütün askerlerimizi korusun herkezi yuvasına sağ salim dönmesini nasıp etsinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…