- Konu Sahibi yener_tugba
-
canım burada acemlıgı kac gun
benımkinın acemılıgı burdur usatlıkta kıbrıs canım benımkıde yazıcı :)
Bugün gidicektim aşı varmış sıra yetişmedi gidemedim yarına kısmet oldu artık.Biz çocukluk arkadaşıyız ve 5 yıldır da çıkıyoruz ben onu tanıdıgımda 6 yaşındaydım kolum kanadım kırık gibi hissediyorum kabullenmeye çalışıyorum onun askerde olmasını en uzun ayrılıgımızı yaşıyoruz biz . Rabbim herkesin yardımcısı olsun nasıl alışılcak bilmiyorum.Firar etmesinden de korkuyorum ayın 21 inde yemin töreni var yılbaşını seninle geçiricem askere gitmem asla diyo gecikmeli gidicek hepiniz aynı sorunları yaşadınız mı ? askerlik psklojisi ile mi söylüyo yoksa geldiignde gitmemezlik yapmaz degil mi :s
Ceza olarak ne alıcagını biliyormusunuz öyle bir durumda her an korku içindeyim çünkü . sakinleştiriyorum elimden geldigince ama olmuyo yapamıyorum yeminler verdiriyorum.Orda askerlik yapmadıgını üstlerine hizmet ettigini sürekli küfür yedigini orda kalırsa başım derde giricek diyo.Cezaevinde yatmış birisi daha 20 yaşında olmasına ragmen kimseye boyun egemiyo.Cezası ne olur bilen birisi varsa söyleyebilir mi acaba
kızlar acemi birlikleriniz neresi tekrardan yazar mısınız benimçün, belki yardımcı olabilirimzira çok fazla sayfa var takip edemedim sizi
bi gaziemirde yaptık şu an kıprıstayız
Türkü gaziemir yok izmir foça vardı sanırım aralarında emin değilim ama
Canım benim sevdiğim İzmir Yenifoça da jandarma komanda euribia arkadaşımızın sevdiği Ankara Zırhlı Birliklerde zpt şoförü depresiffpolyanna arkadaşımızın sevdiği Erzincanda topçu Gaziemirde olan yok diye biliyorumkızlar acemi birlikleriniz neresi tekrardan yazar mısınız benimçün, belki yardımcı olabilirimzira çok fazla sayfa var takip edemedim sizi
bi gaziemirde yaptık şu an kıprıstayız
S.a yarenler.Bende 92/4 tertip asker yareniyim.İçim o kadar çok sıkılmıştı ki nette gezerken sizleri gördüm kayıt oldum.Hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.Benim askerimde Ankara-mamak'ta bizde ankaralıyız 2 günde bir yanına gidiyorum şanslıyım ama acemi birlik sonuçta usta birligi nereye çıkıcak çok merak ediyorum.Sevdigim beni günde 10 dan fazla arıyo fırsatını bulmak için çok ugraşıyo ilk 4 gün telefonda karşılıklı o kadar çok agladık ki ben hala aglıyorum ama askerime belli etmiyorum.Biz karı koca gibiydik her günümüz birlikteydi şimdi o gitti kolum kanadım kırıldı sanki.2 günde bir yanına gitmeme ragmen dayanamıyorum özlemine ama canı sagolsun sesini duymak bile yetiyo yarın sabah yine ilk işim yanına gitmek artık komutanlar tanıyo beni :) Şafak az sayanlar nasıl dayanmamız gerektigini söylesinler bize buna çok ihtiyacımız var zaman geçmek bilmiyo sanki nasıl başarıyorsunuz onsuz olmayı banada bir yolunu söyleyin ne olur her gece aglıyorum dayanamıyorum çok zor geliyo Allah hepimize sabır versin askerlerimizi korusun.
Bugün gidicektim aşı varmış sıra yetişmedi gidemedim yarına kısmet oldu artık.Biz çocukluk arkadaşıyız ve 5 yıldır da çıkıyoruz ben onu tanıdıgımda 6 yaşındaydım kolum kanadım kırık gibi hissediyorum kabullenmeye çalışıyorum onun askerde olmasını en uzun ayrılıgımızı yaşıyoruz biz . Rabbim herkesin yardımcısı olsun nasıl alışılcak bilmiyorum.Firar etmesinden de korkuyorum ayın 21 inde yemin töreni var yılbaşını seninle geçiricem askere gitmem asla diyo gecikmeli gidicek hepiniz aynı sorunları yaşadınız mı ? askerlik psklojisi ile mi söylüyo yoksa geldiignde gitmemezlik yapmaz degil mi :s
Ceza olarak ne alıcagını biliyormusunuz öyle bir durumda her an korku içindeyim çünkü . sakinleştiriyorum elimden geldigince ama olmuyo yapamıyorum yeminler verdiriyorum.Orda askerlik yapmadıgını üstlerine hizmet ettigini sürekli küfür yedigini orda kalırsa başım derde giricek diyo.Cezaevinde yatmış birisi daha 20 yaşında olmasına ragmen kimseye boyun egemiyo.Cezası ne olur bilen birisi varsa söyleyebilir mi acaba
Kıprıslı buldum vallaha da :) askerin nerde tatlım senin şu anda? adım türkü bu arada
tatlım hoşgeldin..seni çokkk iyi anlıyorum benim eşim 91/4 gitti şuan şafak ..76.. insana okadar koyuyoki kendi ellerimle otubüse bindirdim ve koskoca bi 460 var o gün bitmez bu diyodum aslaaa ama gördüğün gibi azalıyor.zor yada kolay bu bişekilde bitecek burda iş sana çok düşüyo kendinden çok sevgiline destek çıkman lazım çünkü o orda emir altında sorunlar yaşıyacak seni özlüycek onun iin daha zor olacak destek çıkman gerekiyo.sende hiç kafana takmıyacaksın taktınmı zindan edersin hayatını gecen sene bu zmanlar birileri bana gecer diyodu şimdi benn..ve gün geleck sen diyeceksin yapman gereken tek şey SABIRRR..
75 gün yapcak canım
Gerçekten bitecek dimi,bizimde 76 günümüz kalacak?
kalıcak ınsallah kalıcak canım benımm:)
Neyseki 400ler bitti sıra 300lerdeee:)
bana hic bitmeyecek 76 gün hic gelmeyecek gibi geliyor gelmeyecek kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?