92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

aynen canımm biz hic karsılasamıyoruz bi konusamadık.. seni merak ediyorum kac gündür nasılsın cnm askerin nasılmıs hergün görüsebiliyormusun

Sağol canım şu an daha iyiyim .Sesi artık hüzünlü gelmiyo askerimin böyle sanki yarın buluşacakmışız da heyecanlanıyor gibi konuşuyor.Bu da beni rahatlatıyo canım.Tek sorunumuz orda telefon kartı bulmanın zor olması.Karaborsa olayları varmış canım kartları 2 katına satıyormuş üst devreler.Dünde ortalık baya karışmış.Ceza alan çok olmuş Allah'tan sevdiğimin bölüğü ceza almadı.Ve beni mutlu eden bir haber daha euribia adlı arkadaşımız yani güzide askerine 10 günün sonunda ulaşabildi :) Sen nasılsın canım askerin nasıl ?

canım bsy sorcam suan siz 100 günü bitirdiniz.. askerinizde bi degisme oldumu sinirli yada sakin hareketlerinde falan.

canım aslında bence o askerın bulundugu yere ve yapısına baglı ilk günki kadar mutsuz hüzünlü değil benim nişanlım zamanın gectıgını gordukce daha cok ınanamaya basladı askerlıgın bıtecegıne normalde çok sinirli ama ben sinirlendirmedikçe sinirli davranısları olmuyo

sevindim canım :) euribia sonunda ulasabildimi gercekten cok sevindim nasıl üzülüyodu canım kıyamam :/ neden aramamıs askeri biliyormusun canım..
bende alısmaya calısıyorum yani bugün sesi kötü geliyordu morali cok bozuktu nedenini sordum söylemedi malesef onun dısında bizde aynıyız yarın bulusacakmısız gibi heyecanla konusuyoruz yemin törenini 4 gözle bekliyoruz

selam kızlar askerim gitti diye zırlıyordum 10 gün geçti bile
alışamadım tabi ama ne yapalım alışacağız zamanla inşallah
10 günü de çok geçmiş gibi yazdım ama ne yapayım buda benm için bir teselli
takvimde yaptım karalıyorum sevdiceğimin haberi yok tabi ona süpriz
Zor zamanlar geçiriyorum her yönden ama onun sesini duyunca rahatlıyorum nedense
allah hepimize sabır versinn:2::2:

anladım canım telefon kullanıyormuydu senin sevdiğin

Canım aramak için dahi zamanı olmuyormuş.Aramasaydı ben dün gittim bugünde gidecektim çok merak ettik doğrusu neden aramıyor diye.Birde Güzide'nin üzülmesine dayanamıyorum yani..Canım askerlik psikolojisi böyle olmaları normal sende kendini üzme lütfen ..Bende geçenlerde çok üzüldüm böyle sesi kötü geliyodu diye meğersem hastalanmış ondan öyleymiş.Ama bak şu an iyi

11 gün geçti bizimde ama bana sorarsan gecmiyor hergünüm gözyası
az önce msj attım onun numarasna ama iletilmedi malesef:2:

ayy aynen benim minnakcıgımda hastalanmıs bende aglıyo sandım ilk basta kıyamam ya hava degisimi soguklar falan hasta olmus zavallılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…