- Konu Sahibi yener_tugba
ewet canım ama cok kısıtlı bellı saatlerde acıo
usta birliğinde ilk gün sokabilirmi acaba gülşah ayy bari telefon olsundaa içimizi rahatlatalım bu seklde..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet canım ama cok kısıtlı bellı saatlerde acıo
Öyle oluyor canım..Biz konuşurken hep arkadaşları Gökhan tamam ağlama kavuşacaksınız deyip duruyolar arkadan :) Birde canım sevdiğim komutanına nişanlım diye anlatmış beni araması için komutanı 15 dakika izin veriyormuş şanslıyım yineayy aynen benim minnakcıgımda hastalanmıs bende aglıyo sandım ilk basta kıyamam ya hava degisimi soguklar falan hasta olmus zavallılar
selam kızlar askerim gitti diye zırlıyordum 10 gün geçti bile
alışamadım tabi ama ne yapalım alışacağız zamanla inşallah
10 günü de çok geçmiş gibi yazdım ama ne yapayım buda benm için bir teselli
takvimde yaptım karalıyorumsevdiceğimin haberi yok tabi ona süpriz
Zor zamanlar geçiriyorum her yönden ama onun sesini duyunca rahatlıyorum nedense
allah hepimize sabır versinn:2::2:
11 gün geçti bizimde ama bana sorarsan gecmiyor hergünüm gözyası![]()
az önce msj attım onun numarasna ama iletilmedi malesef:2:
usta birliğinde ilk gün sokabilirmi acaba gülşah ayy bari telefon olsundaa içimizi rahatlatalım bu seklde..
Öyle oluyor canım..Biz konuşurken hep arkadaşları Gökhan tamam ağlama kavuşacaksınız deyip duruyolar arkadan :) Birde canım sevdiğim komutanına nişanlım diye anlatmış beni araması için komutanı 15 dakika izin veriyormuş şanslıyım yine![]()
Canım senin askerinin silüs tarihi neydi ?![]()
ya bilmem mi benimde öyle diyorum geçermi bu günler yaaaaa ne kadar acı veriyor insana
benimkinin telefonu yok ordan aramaya çalışıyor yavrum neler çekiyormuş öyle üzülüyorum ki bende güçlü olmaya çalışıyorum
mutluluğu oynuyrum resmen üzülmesin diye
telefon götürebiliyor mu öyle bilmiyordum gerçekten ustalıkta oluyorda acemilikte oluyormu acaba
Benim askerimin 21ide canım ondan sordumya şöyle diyeyim silüs falan biilmiyorum ama 26 kasımda teslim oldu ama 23unde almıştı o kağıdı ozamandan beri asker sayılıyormuş doğrumu biliyorum onuda bilmiyorum ondan 10 gün dedim yoksA 7 gündür orda
Benim askerimin 21ide canım ondan sordum2 gün daha geçti diyecektim ama farklıymış demek ki.Seni sevindirmek istedim ama maalesef olmadı.
canım acemide olmuyor malesef cok riskli.. ama ustada kullanabiliyor gizliden..
biliyormusun bende yatagımın baş ucuna pano astım hergün bi çizik atıyorum mutlu oluyorum valla her attıgım ciziğe
:) benimkide izin alabiliyor 20 dk falan konustugumuz oluyor ama sanırım bugün aramıycak sabah 2 3 dk konustukta morali bozktu noldu diyorum söylemiyor konuyu degistrdim yemek yedin mi fln dedim bu sefer bana patladı yok efendim neymis o morali düzelsin diye bni arıyormus bende fazla sorularımla bunaltıyomusum zor yaa vallahi alttan almak cok zor:)
aynen ya bir de hergün yazıyorum ona neler yaşadıklarımı birnevi dertleşiyorum onunlagelsin ona vericem hem panoyu hem defteri
Benim askerimin 21ide canım ondan sordum2 gün daha geçti diyecektim ama farklıymış demek ki.Seni sevindirmek istedim ama maalesef olmadı.
Maalesef canım gidemiyorum aynı gün 2 tane vizem var .Kayınbabam da davet etti biz götürürüz dedi ama şartlar uygun olmadı ..Bende çok istedim gitmeyi sanırım kısmet değilmiş.benimkiside 20si :) gidicekmisin yemin törenine cnm
Maalesef canım gidemiyorum aynı gün 2 tane vizem var .Kayınbabam da davet etti biz götürürüz dedi ama şartlar uygun olmadı ..Bende çok istedim gitmeyi sanırım kısmet değilmiş.
bende bi yandan günlük tutyorum :) bide giderken verdim ona küçük içi dolu bi defter okuyor simdi orda yazdıklarımı![]()
sende gidicekmisin cnm yemin törenine
bana hic bitmeyecek 76 gün hic gelmeyecek gibi geliyor gelmeyecek kızlar..
Amin canım,demekki herkes bizim geçtiğimiz yollardan zor da olsa geçiyor.Ve alnının akıyla da bu testi bitiriyor.Üstlerden byle teselli almak ,günlerin eötiğini duymak güzel..merak etme bitecek elbette... 1 gün gelecek 1 gün kalacak... bunu unutmayın ve sabredin allahım yeterki can sağlıgı versin biter alahım bütün askerlerimizi korusun herkezi yuvasına sağ salim dönmesini nasıp etsinn...
canım bsy sorcam suan siz 100 günü bitirdiniz.. askerinizde bi degisme oldumu sinirli yada sakin hareketlerinde falan.
Sağol canım şu an daha iyiyim .Sesi artık hüzünlü gelmiyo askerimin böyle sanki yarın buluşacakmışız da heyecanlanıyor gibi konuşuyor.Bu da beni rahatlatıyo canım.Tek sorunumuz orda telefon kartı bulmanın zor olması.Karaborsa olayları varmış canım kartları 2 katına satıyormuş üst devreler.Dünde ortalık baya karışmış.Ceza alan çok olmuş Allah'tan sevdiğimin bölüğü ceza almadı.Ve beni mutlu eden bir haber daha euribia adlı arkadaşımız yani güzide askerine 10 günün sonunda ulaşabildi :) Sen nasılsın canım askerin nasıl ?
inşallah yaaaaa çalışırsam gidemem gibi gidersem arada 12 saat var nasıl geli,icem çok takıyorum kafama inşallah gidebilirim yoksa taaa şubatta gelecek ne yaparım ben ozamana kadar ama çok gitmewk istiyorummsen gidecekmisin canım uzak mı seninkide ? ya bir de ilk defa oldugu içiin ne yapacagımı bilemedim nasıl olcak ne bitecek hiçbişey bilmiyorum çok kafama takıyorum bu konuyu