92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

aa :) nasıl biyer peki canıııım :)

canım giriişi anadolu lisesiyle yan yana tabi büyük bi yer başka girişleride olabilir ama askerler çarşıdan sonra lisenin yanındaki kapıdan giriyo çarşıya çok yakın yemek hanesınde sınava gırmıstım ıcerı camlardan serceler girio içinde gezıo cok tatlı kucuk kucuk bınalar var tek katlı baskada bısı yok heralde :)

Aay :) Amaa Ora hep dogu ve sınıra çıkıoomşşş usta birlikleriiiii ((

öyleymiş canım ama yinede moralini bozma kader kismet bi bakmışsın cok rahat biyerde sivas hakkında ne dedi sevdiceğin :)

Valla şşimdiye kadar bi şikayeti olmadııı iyi filan dedi ilk egitimler başladıgımda bagırmakdan sesi filan kısılmşdı kurban oldugumn sonraa yazıcıya seçlmiş şimdi hep pc başnda sıcack oturuomş .d rahat yani şuanlk :) inşAllah usta blrgmzde rahat biyer çıkar hayırlısıyla gelir :) senin askern nerdeydi peki canm :)

benımkinın acemılıgı burdur usatlıkta kıbrıs canım benımkıde yazıcı :)

Nasıl peki askeriiiiin rahatmı uraşıp duruodur ama bilgisayarla :) kıbrısda bide ne sıklıkla konuşabiliosunz ? bazı yarenleri görüorm 1 ay konuşamayanlar oluyo

canım kıbrısta bazı yerler cok kotuymus ılk once bı bırlıge gıttı 2 gun felan arıyamadıgı oluodu sureklı elektrık kesıntısı oluomus fırar edenler ıntıhar edenler oluomus orası cok kotuydu sımdı kıbrısta baska bı yere gectı burası ordan ıyı tabı ıyı yere gecınce ıtıraf ettı bole kotuydu dıe :)

Ay Allah korusuuun ya Rabbim bütün askerlerimizi sag saglim kavuşmayı nasip etsin inşAllah canım ya hayırlısıyla şu usta brlgmzde rahat biyere çıksada bende rahatlasam..

S.a yarenler.Bende 92/4 tertip asker yareniyim.İçim o kadar çok sıkılmıştı ki nette gezerken sizleri gördüm kayıt oldum.Hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.Benim askerimde Ankara-mamak'ta bizde ankaralıyız 2 günde bir yanına gidiyorum şanslıyım ama acemi birlik sonuçta usta birligi nereye çıkıcak çok merak ediyorum.Sevdigim beni günde 10 dan fazla arıyo fırsatını bulmak için çok ugraşıyo ilk 4 gün telefonda karşılıklı o kadar çok agladık ki ben hala aglıyorum ama askerime belli etmiyorum.Biz karı koca gibiydik her günümüz birlikteydi şimdi o gitti kolum kanadım kırıldı sanki.2 günde bir yanına gitmeme ragmen dayanamıyorum özlemine ama canı sagolsun sesini duymak bile yetiyo yarın sabah yine ilk işim yanına gitmek artık komutanlar tanıyo beni :) Şafak az sayanlar nasıl dayanmamız gerektigini söylesinler bize buna çok ihtiyacımız var zaman geçmek bilmiyo sanki nasıl başarıyorsunuz onsuz olmayı banada bir yolunu söyleyin ne olur her gece aglıyorum dayanamıyorum çok zor geliyo Allah hepimize sabır versin askerlerimizi korusun.

Son düzenleme:

Merhaba Canım
Öncelikle bence çok şanslısın yakınına düşmesi gidip görmen her gün çok büyük bir nimet
Ama şuda varki görmen demek sürekli başa sarman anlamına geliyor.Yemin töreninde gittim ziyaretine gittim yine aynı sancıyı yaşamadım ilk günkü.Yinede şansın varken iyi değerlendir hep git derim umarım ustası yine sana yakın bir yerlere çıkarOlayı ilk kabullen canım yarin askerde ve uzun bir süre yanında olamıycak bunun kabullendikten sonra duruma alışmaya başlıyorsun.Askerlik zor kolay diyemem ama durumu kabullenirsen duruma alışırsın acın hiç dinmiycek hep özliyceksin veya hep yanında olmak istiyceksin ama durumu kabullendiğin için ilk başlardaki gibi olmıyacaksın zaman geçtikçe alışacaksın.Benimde şafak pek az değil maalesef 354

Bugün gidicektim aşı varmış sıra yetişmedi gidemedim yarına kısmet oldu artık.Biz çocukluk arkadaşıyız ve 5 yıldır da çıkıyoruz ben onu tanıdıgımda 6 yaşındaydım kolum kanadım kırık gibi hissediyorum kabullenmeye çalışıyorum onun askerde olmasını en uzun ayrılıgımızı yaşıyoruz biz . Rabbim herkesin yardımcısı olsun nasıl alışılcak bilmiyorum.Firar etmesinden de korkuyorum ayın 21 inde yemin töreni var yılbaşını seninle geçiricem askere gitmem asla diyo gecikmeli gidicek hepiniz aynı sorunları yaşadınız mı ? askerlik psklojisi ile mi söylüyo yoksa geldiignde gitmemezlik yapmaz degil mi :s

Canım benimde 8 yıldır sevgilim askere gitti aynı mahallede oturuyoruz.Burda en büyük görev sana düşüyor.Kesinlikle zamanında teslim olsun.Ceza alabilir.Askerde herşey kurallara bağlı her istediğini yapamıyorsun maalesef.Senin onu motive etmen gerek zaman geçicek biticek önümüzdeki engel kalkıcak gibi sözler söylemen lazım

Ceza olarak ne alıcagını biliyormusunuz öyle bir durumda her an korku içindeyim çünkü . sakinleştiriyorum elimden geldigince ama olmuyo yapamıyorum yeminler verdiriyorum.Orda askerlik yapmadıgını üstlerine hizmet ettigini sürekli küfür yedigini orda kalırsa başım derde giricek diyo.Cezaevinde yatmış birisi daha 20 yaşında olmasına ragmen kimseye boyun egemiyo.Cezası ne olur bilen birisi varsa söyleyebilir mi acaba

Canım geç giderse ne ceza veriyorlar bilmiyorum.1 veya 2 gün geç kalırsa belki vermezler.Tam fikrim yok yapan biri varsa askerlik cevrende sor derim.Askerde devrecilik var herkes aynı yollardan geçiyor.Oda aynı yollardan geçicek herkes gibi kendi çok göze batmasım derim askerlik yetrince zor daha zorlaştırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…