92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

bence çok sevinir ne var aklında bakalım bizede söyle belki bizde yaparız :)
Kızlar biz Beşiktaş aşığız sevdiğimle hatta hikayemizde Beşiktaş'la başladı Onu İzmir'e ben almaya gidicem İstanbul'a götürcem dönüşte de .Ailem orda bizi bekliyorlar diye kandırcam .O inanır kesin.Ailemden kastım Beşiktaş ailesi.Maç var o akşam maça götürcem .Onun en yakın arkadaşı şehit oldu belki duymuşsunuzdur Erdal Başer'i onun fotoğrafını bi t-shirte bastırdım ve unutulmadın yazdım onu vericem :) Birde tribünde sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar yazılı pankart açtırcam sonuna da fotoğrafımızı koydurcam.Eminim çok beğenecek Çıkışta da bi mekan ayarlıyoruz abi dediğim biriyle orda kutlama yapıcaz Sizce sevinir mi?

ahh sen harikasın arkadaşım :)
bende çookk koyu bir beşiktaşlı olarak bu planını çok sevdim sonuna kadar destekliyor önünde eğiliyorum mutlaka uygula derim :)

sewınmezmı bayılır bence o kadar askerlıgın stresı ustune bu ılac gıbı bısı resmen :)

ahh sen harikasın arkadaşım :)
bende çookk koyu bir beşiktaşlı olarak bu planını çok sevdim sonuna kadar destekliyor önünde eğiliyorum mutlaka uygula derim :)
Ayy çok sevindim canım :) Burda Beşiktaşlı biriyle karşılaşacağım daha doğrusu fanatik biriyle karşılaşacağım aklımın kenarından dahi geçmezdi Eğer İstanbuldaysan o akşam davetlimsin İnönüye

sewınmezmı bayılır bence o kadar askerlıgın stresı ustune bu ılac gıbı bısı resmen :)
İnşallah canım inşallah :) Bana da ona da moral olacak ameliyat sonrası ilk maçım olacak .Ve en önemlisi İnönü'ye ilk defa sevdiğim insanla gidicem .Şu ana kadar hep yalnız gittim.İki sevdiğim de yanımda olacak

bnm sevdiceğimde besktas asıgı az önce telefonda askını anlatıyodu anlatılmaz yasanırmıs falann :))

keşke yakın biyer bile olsa gelirdim ama manisalıyım canım benim yerimede eğlenin sizz :)

bnm sevdiceğimde besktas asıgı az önce telefonda askını anlatıyodu anlatılmaz yasanırmıs falann :))
Uuğ enişteye selamlar Bizimde her telefon konuşmamızda Beşiktaş geçer.Mesela en sevdiğimiz besteyi söyleriz Gitme hep kalbimde kal iste tüm ömrümü al diye

ben kaçıyorum arkadaşlarr :)
ev gezmesine gidicem yakın arkadaşıma.
hepinizi teker teker öptüm yanakcıklarınızdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…