92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

aa neresinden sivasın peki canım oralar çok souk oluomş şuan nasıl hava orda :/

merkezdeyim canım şuan mevsim geneline göre hava gayet iyi tabi sıcak bi şehirde yaşıyosanız şuanki hava soğuk gelebilir:) kışları soğuk oluyo boşa dememişler soğuğu sert yiğidi mert olur die :) temel tepedemi askerin

heyy kızlarr :) sevdiğim aradı bugun baya bi sabah bi akşam üzeri. evin adresini aldı :)
ıspartada galiba bana bişiler göndercekk :)

ooooooooo ne güzell şimdi sen her kapı calmasında heyecanlanırsın :):)

vallaha ya noldu dedim hiçç dedi lazım olur belki dedi.
kuzenimin nişanlısı ıspartada assubay o kuzenime bi sepet dolusu gül özlü şeyler alıp göndermişti. gül parfümğ losonu kolanyası şampuan duş jeli oda parfümü. herşey var aklınıza gelebilcek :)
ali de diyodu ıspartaya gitçem bende sana alırım aşşkımm demişti :) bugun bizim enişte gitmiş yanına herelde ona al gönder dedi öyle tahmin ettik kuzenimle :)

iide enişteyle göndericek olsa nie adres istesin ama bencede gül özlü şeyler göderir bide mektup yazıp koymustur belkı içinee ayy cok heyecanlı :):)

heyy kızlarr :) sevdiğim aradı bugun baya bi sabah bi akşam üzeri. evin adresini aldı :)
ıspartada galiba bana bişiler göndercekk :)
Oooo hadi hayırlısı canım.acaba ne gönderecek ben bile merak ettim

iide enişteyle göndericek olsa nie adres istesin ama bencede gül özlü şeyler göderir bide mektup yazıp koymustur belkı içinee ayy cok heyecanlı :):)

aşkım çarsıya çıkamıo ya eniştemiz çıkıyo assubay olduğundan o getirmicek o postaneye verir oda gelmicek canım :)

valla bilmiyorum ki tahminlerimiz doğru çıkarda birsey gelirse sizede yazarım hemen :)
Yaz tabii :) Kızlar bende dağıtım izninde sevgililer gününde yanında olamayacağım için süpriz yapıcam Hiç beklemiyo acaba tepkisi ne olacak

kızlar bu arada bana dans edilcek güzel anlamlı şarkılar lazım aklınıza gelirse burda paylaşın ismini falan yazın olur mu :)

Yaz tabii :) Kızlar bende dağıtım izninde sevgililer gününde yanında olamayacağım için süpriz yapıcam Hiç beklemiyo acaba tepkisi ne olacak

bence çok aşırı mutlu olur ne süprizi yapıcan :)
kızlar bu arada bana dans edilcek güzel anlamlı şarkılar lazım aklınıza gelirse burda paylaşın ismini falan yazın olur mu :)

olur canım bende şarkı araştırıcaktım banada fikir olur türkçemi yabancıda olurmu

Canım Bora Öztoprak - Seni Seviyorum
Yaşar - Benim Bütün Hayallerim Seninle
Sezen Aksu - Seyirlik Değil Ömürlük Olsun
ve sona sakladığım benim en sevdiğim Safarad - Seni Ne Çok Sevdiğimi şarkısı harika

saolasın canımm :)
sezan aksuyu çok seviyorum o şarkısını.
birde seviyorum seni var o da güzel bunlarıda ekliycem listeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…