- Konu Sahibi yener_tugba
Hoşbuldum canım.. Nerde yapıyo askerin pekiii :)
Canım benimkinin ustası muş acemiligi ankara etimesgutda başladı bilecik merkezde devametti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canım.. Nerde yapıyo askerin pekiii :)
canım ben sivaslıyım sivastayım![]()
aa neresinden sivasın peki canım oralar çok souk oluomş şuan nasıl hava orda :/
heyy kızlarr :) sevdiğim aradı bugun baya bi sabah bi akşam üzeri. evin adresini aldı :)
ıspartada galiba bana bişiler göndercekk :)
ooooooooo ne güzell şimdi sen her kapı calmasında heyecanlanırsın :):)
vallaha ya noldu dedim hiçç dedi lazım olur belki dedi.
kuzenimin nişanlısı ıspartada assubay o kuzenime bi sepet dolusu gül özlü şeyler alıp göndermişti. gül parfümğ losonu kolanyası şampuan duş jeli oda parfümü. herşey var aklınıza gelebilcek :)
ali de diyodu ıspartaya gitçem bende sana alırım aşşkımm demişti :) bugun bizim enişte gitmiş yanına herelde ona al gönder dedi öyle tahmin ettik kuzenimle :)
Oooo hadi hayırlısı canım.acaba ne gönderecek ben bile merak ettimheyy kızlarr :) sevdiğim aradı bugun baya bi sabah bi akşam üzeri. evin adresini aldı :)
ıspartada galiba bana bişiler göndercekk :)
iide enişteyle göndericek olsa nie adres istesin ama bencede gül özlü şeyler göderir bide mektup yazıp koymustur belkı içinee ayy cok heyecanlı :):)
Oooo hadi hayırlısı canım.acaba ne gönderecek ben bile merak ettim![]()
aşkım çarsıya çıkamıo ya eniştemiz çıkıyo assubay olduğundan o getirmicek o postaneye verir oda gelmicek canım :)
hııı evet bak bencede öle yapıcakk bişi gelirse bizede haber ver :)
Yaz tabii :) Kızlar bende dağıtım izninde sevgililer gününde yanında olamayacağım için süpriz yapıcamvalla bilmiyorum ki tahminlerimiz doğru çıkarda birsey gelirse sizede yazarım hemen :)
Yaz tabii :) Kızlar bende dağıtım izninde sevgililer gününde yanında olamayacağım için süpriz yapıcamHiç beklemiyo acaba tepkisi ne olacak
![]()
Yaz tabii :) Kızlar bende dağıtım izninde sevgililer gününde yanında olamayacağım için süpriz yapıcamHiç beklemiyo acaba tepkisi ne olacak
![]()
kızlar bu arada bana dans edilcek güzel anlamlı şarkılar lazım aklınıza gelirse burda paylaşın ismini falan yazın olur mu :)
bence çok aşırı mutlu olur ne süprizi yapıcan :)
olur canım bende şarkı araştırıcaktım banada fikir olur türkçemi yabancıda olurmu
Canım Bora Öztoprak - Seni Seviyorumkızlar bu arada bana dans edilcek güzel anlamlı şarkılar lazım aklınıza gelirse burda paylaşın ismini falan yazın olur mu :)
Canım Bora Öztoprak - Seni Seviyorum
Yaşar - Benim Bütün Hayallerim Seninle
Sezen Aksu - Seyirlik Değil Ömürlük Olsun
ve sona sakladığım benim en sevdiğim Safarad - Seni Ne Çok Sevdiğimi şarkısı harika![]()