92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Geçmiyor günler.sanki yıllardır görmüyorum.Çok özledim "Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır" deyip gün geçiriyrm .

off ben öylede demiyorum diyemiyorum yeter artık kaldıramıyorum dün gece ilk defa ona ulasamamanın caresizliğini yasadım.. zor cokk zorr senin kacıncı gün bugün cnm

off ben öylede demiyorum diyemiyorum yeter artık kaldıramıyorum dün gece ilk defa ona ulasamamanın caresizliğini yasadım.. zor cokk zorr senin kacıncı gün bugün cnm

Canım bak sana bi tavsiyede bulunayım.günlük tut.insana çok iyi geliyor.ona anlatmak,paylaşmak istediğin ne varsa not tut. sanki ona anlatıyor gibi hissediyor insan ve birazda olsa rahatlıyor.döndüğü zamanda ona verirsin.

zaten tutyorum cnm günlük yaklasık 4 5 aydır.. hatta giderken yarime verdim günlüğü askerde okuyor simdi.. bende baska bi deftere gectim ona yazıyorum herseyi.. ama yetmiyo olmuyo iste zaman lanet zamann gecmiyo.. her gecen gün daha bi isyankar oluyorum cok özledim cünkü

Bol bol dua canım o zaman Allah hepimize sabır güç versin

Benim 12. günüm canım erken yollayınca böyle oldu :) Kasım'ın bitmesine bende çok seviniyoruum ya

Ooo sen benim söylediğimden 3 gün daha fazlasınn:) evet kasım bitti aralıkta çabucak geçip gidicek hayırlısıyla.Hepimzi Allah tez zamanda kavuştursunn amiiiinnn:))

kasımın bitmesine bnde cok seviniyorum.:) nasılsınız kızlarr ben oldukca yorgun ve bitkinim cok özledim yarimi cok dokunuyor bana

Kasım ne iç karartıcı geçti yaaa bitsnde gitsin artık.seneye bu zamanlar oh artık plakalarda olmuş olcaz hatta bazılarımzn askeri gelmş olacakk ne güzel:) iyi diyelm iyi olalm canım tam gaz beklemeye devam,sen nasılsın?görüşebiliyo musunz rahatça

çok teşekkür ederim canımm özelden cevap bile veremiyorum :) eğer yarın aramazsa akşam ben arıcam çok sağol :) bu nerdeki ankesör acaba? ya birliği çok uzaktaysa? 18 tane birlik varmış orda :18:

çok teşekkür ederim canımm özelden cevap bile veremiyorum :) eğer yarın aramazsa akşam ben arıcam çok sağol :) bu nerdeki ankesör acaba? ya birliği çok uzaktaysa? 18 tane birlik varmış orda :18:

Canım bu yemek yerindeki olması gerekiyor öyle hatırlıyorum o şekilde bulmuştum:13:

Selamünaleyküm kızlar benim yarimde 12 Aralıkta asker inşaALLAH(C.C) ama şafağımız dünden itibaren atmaya başladı... yarın askeri sınvlar var uyuyamıyorum ders çalışıorum ama anlamadan... umarım askerliği iyi bir yere çıkar ve içim rahat olur... ALLAH(C.C) tüm askerlerimizin yar ve yardımcıı olsun inşaALLAH(C.C)...

2.bölük canım yani yanlş hatrlamyosm kağıt kalem bulamadgmdan yazamadım tamda aklımda kalmdı.senin ki?
Bende yanlış hatırlamıyorsam 7. bölükte canım ama sevdiğimin 2. bölükte arkadaşı var .)

Amin canım amiin :)

...herkeze merhaba kızlar bende asker yolu bekleyenlerden biriyim ama benim sevgilim değil eşimm.benim eşim 91/4 gitti şuan safak ..78.. bu güne gelmek gerçekten çok zor ama inanınki bi şekilde geçiyo. ypmanız gereken tek şey sabretmek ve kafanıza takmayın hiç geçmez yoksa.allahım bütün askerlerimizi korusun bizleride sabır versinn aminnnnnn...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…