• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Ooo sen benim söylediğimden 3 gün daha fazlasınn:) evet kasım bitti aralıkta çabucak geçip gidicek hayırlısıyla.Hepimzi Allah tez zamanda kavuştursunn amiiiinnn:))

Kasım ne iç karartıcı geçti yaaa bitsnde gitsin artık.seneye bu zamanlar oh artık plakalarda olmuş olcaz hatta bazılarımzn askeri gelmş olacakk ne güzel:) iyi diyelm iyi olalm canım tam gaz beklemeye devam,sen nasılsın?görüşebiliyo musunz rahatça

şehit haberlerini gördükçe kahroluyorum durmadan aglıyorum bugün 9. güün git gide karamsarlasmaya basladım cok özledim :( görüsebiliyoruz günde 1 2 kez arıyo canım :(

...herkeze merhaba kızlar bende asker yolu bekleyenlerden biriyim ama benim sevgilim değil eşimm.benim eşim 91/4 gitti şuan safak ..78.. bu güne gelmek gerçekten çok zor ama inanınki bi şekilde geçiyo. ypmanız gereken tek şey sabretmek ve kafanıza takmayın hiç geçmez yoksa.allahım bütün askerlerimizi korusun bizleride sabır versinn aminnnnnn...

Amin canım amiin Allah bi an önce askerlerimize sağ salim kavusmayı nasip eylesin hepimize sabır güç versin..

...herkeze merhaba kızlar bende asker yolu bekleyenlerden biriyim ama benim sevgilim değil eşimm.benim eşim 91/4 gitti şuan safak ..78.. bu güne gelmek gerçekten çok zor ama inanınki bi şekilde geçiyo. ypmanız gereken tek şey sabretmek ve kafanıza takmayın hiç geçmez yoksa.allahım bütün askerlerimizi korusun bizleride sabır versinn aminnnnnn...

Amin canım Allah herkesi sevdiğine sağ salim kavuşmayı nasip eder inşallah..

Kızlar az önce babamla konuşuyordum yarenimiz Seher'i evimizde misafir edip Gata'ya gitmesinde yardımcı olmakla ilgili.Şu an öğrendim ki sevdiceği Duyal Ceylan şehit olmuş.Gerçekten şok oldum ve üzüldüm...Ne diyeceğimi bilmiyorum..Allah Seher'e ve şehidimizin ailesine sabır versin..Dualarınızı eksik etmeyin..

Kızlar az önce babamla konuşuyordum yarenimiz Seher'i evimizde misafir edip Gata'ya gitmesinde yardımcı olmakla ilgili.Şu an öğrendim ki sevdiceği Duyal Ceylan şehit olmuş.Gerçekten şok oldum ve üzüldüm...Ne diyeceğimi bilmiyorum..Allah Seher'e ve şehidimizin ailesine sabır versin..Dualarınızı eksik etmeyin..

şehit haberlerini gördükçe bende kahroluyorum yaa :43:
yetenek sizsinize bakıyordumm orda çıkan bir adayda şehit olmuş ismail akça:43:
allah rahmmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
allah böyle bir acı yaşatmasın kimseye çok zor ya :42:
sehere de allah sabır versin inşallah şehi:42:dimizi tüm şehitlerimizi allah yerinde dinlendir:42::42:

şehit haberlerini gördükçe bende kahroluyorum yaa :43:
yetenek sizsinize bakıyordumm orda çıkan bir adayda şehit olmuş ismail akça:43:
allah rahmmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
allah böyle bir acı yaşatmasın kimseye çok zor ya :42:
sehere de allah sabır versin inşallah şehi:42:dimizi tüm şehitlerimizi allah yerinde dinlendir:42::42:

mekanları cennet olsun..çok üzüldüm..

ama ben seher i hatırlayamadım kızlar bizim bu topick te miydi

Kızlaaar mereba bende yeni katıldım aranızaa :) 92/4üz bizde.. Acemi birligimiz Sivas merkez çıkdı.. acemisi orda yapmş olanlar varmıııı :)

Kızlaaar mereba bende yeni katıldım aranızaa :) 92/4üz bizde.. Acemi birligimiz Sivas merkez çıkdı.. acemisi orda yapmş olanlar varmıııı :)
Hoşgeldin canım aramıza ..Benim de sevdiğim 92/4 :) İzmir Yenifoçada benimki de :))

Back