- Konu Sahibi yener_tugba
-
Canım kabul ederse komando olamazmış o komando olmak istiyo ondan kabul etmemiş.Hasta olmuş sesi çok kötüydü ve bana da soğuk konuştu.Bişey mi oldu anlamıyorum aklım onda kaldı
hastalıgından dolayıdır sesi cnm bnmkide hastamalesef günlerdr soguk algınlıgı bi gecmedi cok üzülüyorum eldende bisey gelmiyo
Canım kabul ederse komando olamazmış o komando olmak istiyo ondan kabul etmemiş.Hasta olmuş sesi çok kötüydü ve bana da soğuk konuştu.Bişey mi oldu anlamıyorum aklım onda kaldı
Off ya benim sevdiceğim de beni arasaaa delleniyorumm çok pis.Canım yorgundur canı sıkılmıştır senle alakası yoktur kötü düşünme.
hastalıgından dolayıdır sesi cnm bnmkide hastamalesef günlerdr soguk algınlıgı bi gecmedi cok üzülüyorum eldende bisey gelmiyo
İnşallah canım öyledir..Off ya benim sevdiceğim de beni arasaaa delleniyorumm çok pis.Canım yorgundur canı sıkılmıştır senle alakası yoktur kötü düşünme.
evet canım doğru söylüyosun her yer doğuya atıyor ama bizim saydıklarımız kesin gibi bişey. evet bi yer daha vardı vardı diyodum onuda sen eklemişsin adı aklıma gelmemişti :) senin askerin nerede şuan ?
canım benimki şuan muşta
Bende anlamıyorum ki..Canım sıkıldı buna ..Sesi de kötü geliyodu aklım onda kaldıCanım neden komonda olmak istiyor sewgilin komonda olmak hem tehlikeli hem cok cileli
Bende anlamıyorum ki..Canım sıkıldı buna ..Sesi de kötü geliyodu aklım onda kaldı
ben sewgilime askerlik konusunda karışmaktan cok korktum kötü bir yer cıkarsa kendmi sorumlu hissederim diye ama yazıcı oomak bence komonda olmaktan daha iyi canım karış diyemiyorum bu işlerde karışmakda bir olay karışmamakta maalesef
Hakkında neyse hayırlısı o olsun öyle dua et canım Karışmamak sanırım daha iyi
Aynen canım karışınca kötü oluyo gibi..Bende sen en iyisini bilirsin istediğini tercih et dedim bakalımAz önce ağlayan ben birlikte olan fotoğrafımızı görünce nasılda mutlu oldum şimdi
Kızlaar çok sessizsiniz son günlerde ben harbiden sıkılmaya başladım..Nerde benim topik arkadaşlarım
etimesgutta yaptığı için ulaşamıyorum bölüğünü falan bilmem gerekiyor elli yeri aradım kesinlikle ulaşamıyorum ve ordan da görüşme olmuyormuş,anca onun aramasını bekliceksin dedi telefona çıkan asker. duysanız 10 dk muhabbet etti benimle. eminim o da seni özlemiştir,burası cehennem çok yoğunuz o da yorgunluktan arayamıyordur fazla ankesör yok falan dedi,benim şafağa kalmış 300 gün ben bile arayamıyorum onu anlamaya çalış aklına yamuk bişi getirme falan dedi ahahaha öldüm telefonda gülmektenumarım yarın arar artık ! kapanışı ben yapıyorum sanırım,hepinize iyi geceler fıstıklarr öpüldünüzz
benim sevdiceğime de genelde dogu cıkar diyorlar hic istemiyorum usta birliğini doguda yapmasını kızlar yaa[/
ısparta
manisa kırkağaç
izmir foça
bilecik söğüt
erzincan
bunlardan birindeyse eğer evet genelde doğu çıkıyormuş canım
benim sevgilimde ıspartada. en kesin olanı da ıspartaymış. diğerleri yine batı yada gönderiyormuş ama ısparta batıya gönderse dahi kaydırma birliği olarak 1 ay sonra tunceli hakkari şırnak a alıyormuş..
canım benim yarimde Isparta da yapmıştı acemiliğini.araştırmıştım herşeyi Kıbrısa gitme ihtimali var dendi ama hiçbişey olmadı direk doğu güney doğuya yolluyolar. tim tim seçiyolar zaten refize (önemli rahatsızlığı) olanları en başta tim oluşturmadan ayırıyolarmış başka şehirlere yolluyolarmış.timdeki refizeleride hafif olanları kayseri yada iç anadoluya yolluyor 2ay kalıp dediğin gibi doğuya gönderiyolar.Benim askerim Muşa gitti.inşallah seninkide hayırlısıyla iyi bi yere gider
Tamam canım katılırım artık sizeMervenin dediği gibi canım bizim topige gel genelde dolu
Mobilden okudum sana yazdım canım zor oluyor.Benimde askerde kızdığım zamanlar oldu ama normal buradaki gibi düşünme orası öyle değil canım kimbilir neler yaşıyorlar
Tamam canım katılırım artık sizeDün düşündüm de hasta olduğu için ve timde bazı askerler yüzünden dağda 2 gece kaldıkları için sinirliydi ondan sesi öyle geliyordu..Ve iyiki varsınız canlarıım
Kızlaar çok sessizsiniz son günlerde ben harbiden sıkılmaya başladım..Nerde benim topik arkadaşlarım
canım benim yarimde Isparta da yapmıştı acemiliğini.araştırmıştım herşeyi Kıbrısa gitme ihtimali var dendi ama hiçbişey olmadı direk doğu güney doğuya yolluyolar. tim tim seçiyolar zaten refize (önemli rahatsızlığı) olanları en başta tim oluşturmadan ayırıyolarmış başka şehirlere yolluyolarmış.timdeki refizeleride hafif olanları kayseri yada iç anadoluya yolluyor 2ay kalıp dediğin gibi doğuya gönderiyolar.Benim askerim Muşa gitti.inşallah seninkide hayırlısıyla iyi bi yere gider
haksızlık bu yaaa( insallah hayırlı bi yer cıkar Allahım gücüne gitmesin ama dogu istemiyorumm istemiyorummm babamdan biliyorum herseyii dogu cokkk zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?