92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Canım oldukça kararlı bende sen istiyorsan olsun dedim.Bugün sesi çok iyi geliyordu revire gitmiş salgın olduğu için hasta olduğu söylenmiş.Yarında hastaneye sevk edeceklermiş.Çok şükür ki ciddi bir durum olmadığını söyledi.Birde ziyaretçi alanından geçerken gözlerim doluyo dedi benimde gözlerim doldu..Okul ve vizeler nedeniyle gidemedim.Ama en yakın zamanda ziyaretine gitmem lazım ..

Grip salgını var.Benim yarimde acemilikte hasta oldu 1 hafta igne yaptılar.Hava değişimindende hasta oluyorlar canım.Hasretlik birşey ah canımVizelerin bitsin canım gidersin hemencik yanına

Grip salgını var.Benim yarimde acemilikte hasta oldu 1 hafta igne yaptılar.Hava değişimindende hasta oluyorlar canım.Hasretlik birşey ah canımVizelerin bitsin canım gidersin hemencik yanına
Öyle yapıcam canımda bir hoca uzattıkça uzattı süreyi onu bekliyorum..Ocakta hiç gidemem ameliyat hazırlıkları falan yapıcam ..Napsam bilemedim

Göğsümde kist var onu aldırıcam ve asimetri var onunla ilgili estetik yaptrcam canım.Yemin töreninde 2 vizem var onu da düşündüm ama.

Geçmiş olsun canım.Canım olmadı yemin töreninden sonra gidersin bazı yerlerde cumartesi görüşme günleri var haftasounu görüşe gidersin hiç olmadı

Geçmiş olsun canım.Canım olmadı yemin töreninden sonra gidersin bazı yerlerde cumartesi görüşme günleri var haftasounu görüşe gidersin hiç olmadı
Sağol canım.Yemin töreninde sonra çarşıya çıkabilecekler o zaman giderim :)) Hem vize derdim de olmaz Sevdim bu fikri canım sen napıyosun bakalım

haksızlık bu yaaa ( insallah hayırlı bi yer cıkar Allahım gücüne gitmesin ama dogu istemiyorumm istemiyorummm babamdan biliyorum herseyii dogu cokkk zorrr

Canım inşallah istediğin yer gelir..

Son düzenleme:
Sağol canım.Yemin töreninde sonra çarşıya çıkabilecekler o zaman giderim :)) Hem vize derdim de olmaz Sevdim bu fikri canım sen napıyosun bakalım

Benim yarim şuan hava değişiminde yani yanımda şimdilik iyi geçiyor canım.Burnunu ve dişlerini kırdı bu yüzden hava değişimi aldı

Benim yarim şuan hava değişiminde yani yanımda şimdilik iyi geçiyor canım.Burnunu ve dişlerini kırdı bu yüzden hava değişimi aldı
Hadi ya..Ciddi birşeyi yoktur umarım..Çok geçmiş olsun canım

Bugün 9.gününüz dimi kızlarr :) nice 9 günler geçsnn gitsin inşallah.Kasımda çekip gidiyor çok mesudumm:))

Bugün 9.gününüz dimi kızlarr :) nice 9 günler geçsnn gitsin inşallah.Kasımda çekip gidiyor çok mesudumm:))
Benim 12. günüm canım erken yollayınca böyle oldu :) Kasım'ın bitmesine bende çok seviniyoruum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…