- Konu Sahibi yener_tugba
-
haksızlık bu yaaa( insallah hayırlı bi yer cıkar Allahım gücüne gitmesin ama dogu istemiyorumm istemiyorummm babamdan biliyorum herseyii dogu cokkk zorrr
günaydın canım.hiç birimiz istemiyoduk ama Allah neresi olursa artık hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin. senin askerin erzincandamıydı.
günaydın canım.hiç birimiz istemiyoduk ama Allah neresi olursa artık hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin. senin askerin erzincandamıydı.
evet canım erzincanda topcu
evet canım erzincanda topcu
benim en yakın arkadaşımın nişanlısıda oradaydı canım acemilikte şimdi diyarbakırda.bişeyin olursa sen bana sor bende ondan öğrenirim. olurmu
Evet canım onlar gergin oluyorlar.Ben beni ilk gün aramadı diye çok sinirlenmiştim.Meğer işlemleri geceye kadar sürmüşNeler yaşadıklarını bilemiyoruz.Ama komando olma k konusunda bence yarin düşünsün canım
Aynen canım yaa :) Ben siz olmasanız bu günleri bu kadar kolay atlatamazdım yani :)kimse yokki balım yaa toplasan 2 3 kişi ancayız.. bi bizmi asker yolu gözlüyoz yaaaa:)
Canım oldukça kararlı bende sen istiyorsan olsun dedim.Bugün sesi çok iyi geliyordu revire gitmiş salgın olduğu için hasta olduğu söylenmiş.Yarında hastaneye sevk edeceklermiş.Çok şükür ki ciddi bir durum olmadığını söyledi.Birde ziyaretçi alanından geçerken gözlerim doluyo dedi benimde gözlerim doldu..Okul ve vizeler nedeniyle gidemedim.Ama en yakın zamanda ziyaretine gitmem lazım ..
Öyle yapıcam canımda bir hoca uzattıkça uzattı süreyi onu bekliyorum..Ocakta hiç gidemem ameliyat hazırlıkları falan yapıcam ..Napsam bilemedimGrip salgını var.Benim yarimde acemilikte hasta oldu 1 hafta igne yaptılar.Hava değişimindende hasta oluyorlar canım.Hasretlik birşey ah canımVizelerin bitsin canım gidersin hemencik yanına
Öyle yapıcam canımda bir hoca uzattıkça uzattı süreyi onu bekliyorum..Ocakta hiç gidemem ameliyat hazırlıkları falan yapıcam ..Napsam bilemedim
Ne ameliyatı olucaksın canım?Yemin törenine gidersin canım
Göğsümde kist var onu aldırıcam ve asimetri var onunla ilgili estetik yaptrcam canım.Yemin töreninde 2 vizem var onu da düşündüm ama.
Sağol canım.Yemin töreninde sonra çarşıya çıkabilecekler o zaman giderim :)) Hem vize derdim de olmazGeçmiş olsun canım.Canım olmadı yemin töreninden sonra gidersin bazı yerlerde cumartesi görüşme günleri var haftasounu görüşe gidersin hiç olmadı
haksızlık bu yaaa( insallah hayırlı bi yer cıkar Allahım gücüne gitmesin ama dogu istemiyorumm istemiyorummm babamdan biliyorum herseyii dogu cokkk zorrr
Sağol canım.Yemin töreninde sonra çarşıya çıkabilecekler o zaman giderim :)) Hem vize derdim de olmazSevdim bu fikri canım sen napıyosun bakalım
Hadi ya..Ciddi birşeyi yoktur umarım..Çok geçmiş olsun canımBenim yarim şuan hava değişiminde yani yanımda şimdilik iyi geçiyor canım.Burnunu ve dişlerini kırdı bu yüzden hava değişimi aldı
Hadi ya..Ciddi birşeyi yoktur umarım..Çok geçmiş olsun canım
canım benim yarimde Isparta da yapmıştı acemiliğini.araştırmıştım herşeyi Kıbrısa gitme ihtimali var dendi ama hiçbişey olmadı direk doğu güney doğuya yolluyolar. tim tim seçiyolar zaten refize (önemli rahatsızlığı) olanları en başta tim oluşturmadan ayırıyolarmış başka şehirlere yolluyolarmış.timdeki refizeleride hafif olanları kayseri yada iç anadoluya yolluyor 2ay kalıp dediğin gibi doğuya gönderiyolar.Benim askerim Muşa gitti.inşallah seninkide hayırlısıyla iyi bi yere gider
inşallah canım artık batıya gelsin demiyorum olmuycak biliyorum. muşa gitsin ona bile rağzıyım kars a ağrı ya.ne bileyeim. sıcak bölgeler olmasın yeter.
Amiin canım..Atlatacaksınız bu süreci inşallahSaol canım ön dişleri ve burnu kırık.Doktorla raporlarla uğraşıyoruz canım.Allah daha kötüsünden korusun:26::26:
Benim 12. günüm canım erken yollayınca böyle oldu :) Kasım'ın bitmesine bende çok seviniyoruum yaBugün 9.gününüz dimi kızlarr :) nice 9 günler geçsnn gitsin inşallah.Kasımda çekip gidiyor çok mesudumm:))
Canım benimde sevdiğim İzmir Yenifoça da.Ve bugün meslek seçimi olmuş yazıcı olma şansı vardı komando olabilmek için kabul etmemiş teklifi :/
Benim sevdiğimde Yenifoça da..:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?