- Konu Sahibi yener_tugba
Canım Hacettepe de okuyorum , raporu zor kabul ediyorlar.Bu Cuma hocalarla konuşucam bakalım ne diyecekler.Süpriz yapmak istiyorum sevdğime![]()
Aa ankaradasın ne okuyosun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Hacettepe de okuyorum , raporu zor kabul ediyorlar.Bu Cuma hocalarla konuşucam bakalım ne diyecekler.Süpriz yapmak istiyorum sevdğime![]()
Aa ankaradasın ne okuyosun?
Radyoterapi okuyorum canım :) Sıhhiye Kampüsündeyim :)
Canım 4 yılıkların farklı oluyor sen 349. dönem oluyorsunAllah amin hepimizin yardımcısı olsun
aaa bende 92/4 üm diyorum şimdi biz 349.. dönem mi oluyoruzzz![]()
Bende trabzondayım canım ben de burda okuyorum:) ankara bürokrasinin orta yeri iyidr iyi:)
Tamam canım giremezsen görmezsek iyiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun şimdiden![]()
:) teşekkür ederim canımm. ben 1 gün önceden hediyemi aldım. sevgilimin sesini duyarak o kadar mutlu oldum ki içim artık çok rahat. şu 3 günü atlattık rahatım artık bitanem merak etme her gün çok kez arıycam dedi :)bende de hiç kafa kalmadı yaa, doğum günün kutlu olsun tatlım![]()
Doğum günün kutlu olsun canım .Sevdiğinle nice mutlu yıllara![]()
teşekkür ederimm :) bugun aradıı hemde 2 saat arayla 2 kez aradı :) çok mutlu oldum çok rahatım aşkım merak etme dedii. kendi isteği üzerine komutan taburunu değiştirmiş şansa bak :) bizim bey komutanım beni 2. tabura alın orda çok egeli var bende egeliyim orda olayım bi sakıncası yoksa demiş olur demiş :) şuan 2. tabur 2.bölükte.
çok yoğunduk ondan arayamadım diyor. :) akşama gene ararım artık her gün ararım en az 3 kere merak etme dedii :)
teşekkür ederimm :) bugun aradıı hemde 2 saat arayla 2 kez aradı :) çok mutlu oldum çok rahatım aşkım merak etme dedii. kendi isteği üzerine komutan taburunu değiştirmiş şansa bak :) bizim bey komutanım beni 2. tabura alın orda çok egeli var bende egeliyim orda olayım bi sakıncası yoksa demiş olur demiş :) şuan 2. tabur 2.bölükte.
çok yoğunduk ondan arayamadım diyor. :) akşama gene ararım artık her gün ararım en az 3 kere merak etme dedii :)
Çok sevindim canım görüşmenize![]()
Çok sevindim canım :) Hadi bakalım hayırlısı olsun :)
canım teşekkür ederim bende çok sevindimm :)
ah birde bana sor :)
Bende telefonla kardeş oldum hadi dostum çalman lazım saatin geldi diyorumBabam da damat geç kaldı bugün diyip duruyo :)
Doğum günün yarın sabah arayıp kutlar
Ben telefonumu banyoya bile götürüyorum
Ben nereye o oraya![]()
OYLE ZOR KI SEVDIGINDEN UZAK OLMAK HA ARADI HA ARAYACAK DIYE TELLE YASAR OLUYORUZ VE TELIN SESI ACIKTA OLSA SUREKLI TELE BAKIYORUZ ARADIMI ARAYACAKMI DIYE .SUREKLI MERAK EDIYOSUN NE YAPIYO DURUMU NASIL DIYE .HEP ENDISE ICINDE OLUYORUZ .ONUNLA BIR DAKIKA BILE KONUSSAK OAN DUNYALAR BIZIM OLUYOR . ONDAN BASKA BISIY DUSUNUNEMIYORUZ VE HEP YASADIKLARIMIZ GELIYOR AKLIMIZA ...( OOOF OOOFFF ASKER YOLU GOZLEMEK COK ZOR HELE HELE ONDaN AYRI OLMAK ÖLÜM RESMEN ...
(
Aynı benBabam yedek telefon da alacakmış bana ne olur ne olmaz diye
Eğlence konusu oldum evde iyice canım
![]()