92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Bende trabzondayım canım ben de burda okuyorum:) ankara bürokrasinin orta yeri iyidr iyi:)

Ankara bürokrasinin orta yeri olduğu için iyi zaten :) Ama yürüyüşler yüzünden hergün biber gazına maruz kalıyoruz :)

Tamam canım giremezsen görmezsek iyiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun şimdiden:54:

teşekkür ederimm :) bugun aradıı hemde 2 saat arayla 2 kez aradı :) çok mutlu oldum çok rahatım aşkım merak etme dedii. kendi isteği üzerine komutan taburunu değiştirmiş şansa bak :) bizim bey komutanım beni 2. tabura alın orda çok egeli var bende egeliyim orda olayım bi sakıncası yoksa demiş olur demiş :) şuan 2. tabur 2.bölükte.
çok yoğunduk ondan arayamadım diyor. :) akşama gene ararım artık her gün ararım en az 3 kere merak etme dedii :)

bende de hiç kafa kalmadı yaa, doğum günün kutlu olsun tatlım :16:
:) teşekkür ederim canımm. ben 1 gün önceden hediyemi aldım. sevgilimin sesini duyarak o kadar mutlu oldum ki içim artık çok rahat. şu 3 günü atlattık rahatım artık bitanem merak etme her gün çok kez arıycam dedi :)

gece 9 da uyuyoruz 5 e çeyrek kala uyanıyorum dedi herkesi o uyandırıyomuş :)
normalde yanında davul çalsan uyanmaz orda uykusu düzene girmiş sevdiceğimin :)

teşekkür ederimm :) bugun aradıı hemde 2 saat arayla 2 kez aradı :) çok mutlu oldum çok rahatım aşkım merak etme dedii. kendi isteği üzerine komutan taburunu değiştirmiş şansa bak :) bizim bey komutanım beni 2. tabura alın orda çok egeli var bende egeliyim orda olayım bi sakıncası yoksa demiş olur demiş :) şuan 2. tabur 2.bölükte.
çok yoğunduk ondan arayamadım diyor. :) akşama gene ararım artık her gün ararım en az 3 kere merak etme dedii :)

Çok sevindim canım görüşmenize:16:

Çok sevindim canım :) Hadi bakalım hayırlısı olsun :)

ınsallah herkes sevdıgıne kavusur tez zamanda benım yıgıdımın 2 ayı kaldı sag saglım kavusuruz ya allahım herkesın yanında olsun .. Amıııııııınn

OYLE ZOR KI SEVDIGINDEN UZAK OLMAK HA ARADI HA ARAYACAK DIYE TELLE YASAR OLUYORUZ VE TELIN SESI ACIKTA OLSA SUREKLI TELE BAKIYORUZ ARADIMI ARAYACAKMI DIYE .SUREKLI MERAK EDIYOSUN NE YAPIYO DURUMU NASIL DIYE .HEP ENDISE ICINDE OLUYORUZ .ONUNLA BIR DAKIKA BILE KONUSSAK OAN DUNYALAR BIZIM OLUYOR . ONDAN BASKA BISIY DUSUNUNEMIYORUZ VE HEP YASADIKLARIMIZ GELIYOR AKLIMIZA ... :(( OOOF OOOFFF ASKER YOLU GOZLEMEK COK ZOR HELE HELE ONDaN AYRI OLMAK ÖLÜM RESMEN ... :((

Doğum günün yarın sabah arayıp kutlar:16:
Ben telefonumu banyoya bile götürüyorum:9:
Ben nereye o oraya:9:

Aynı ben :9: Babam yedek telefon da alacakmış bana ne olur ne olmaz diye :1: Eğlence konusu oldum evde iyice canım :9:

OYLE ZOR KI SEVDIGINDEN UZAK OLMAK HA ARADI HA ARAYACAK DIYE TELLE YASAR OLUYORUZ VE TELIN SESI ACIKTA OLSA SUREKLI TELE BAKIYORUZ ARADIMI ARAYACAKMI DIYE .SUREKLI MERAK EDIYOSUN NE YAPIYO DURUMU NASIL DIYE .HEP ENDISE ICINDE OLUYORUZ .ONUNLA BIR DAKIKA BILE KONUSSAK OAN DUNYALAR BIZIM OLUYOR . ONDAN BASKA BISIY DUSUNUNEMIYORUZ VE HEP YASADIKLARIMIZ GELIYOR AKLIMIZA ... :(( OOOF OOOFFF ASKER YOLU GOZLEMEK COK ZOR HELE HELE ONDaN AYRI OLMAK ÖLÜM RESMEN ... :((

Canım askerde sevgilinden mi ayrıldın?Anlıymadım pek kusura bakma:44:

Back