92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Karakoldan seni aradğın daimi bir telefon varmı benimkinin vardı onu ara canım adını söyle hemen çağrıyorlar

Canım allah korusun birşey olsa hemen haber geliyor arama imkanın varsa ara rahatla canım.
Amin canım sağ salim gelecek sana bende inanıyorum:26::26:

numara var ama normalde şu saatlerde nöbette olması gerekiyor canım o yüzden arasam bile konuşamam biliyorum

Bölgede acil bir durum varsa sevk yapıyorlar.Canım ama bizimkiler daha yeni yollayacaklarını sanmıyorum.Takviye yapmışlar bölgeye bence seninki şuan büyük ihtimal karakolda

benimki gitmez sanmıyorum daha 1 haftalık asker kendi karakolunda demek istedin degilmi canım :/

Bölgede acil bir durum varsa sevk yapıyorlar.Canım ama bizimkiler daha yeni yollayacaklarını sanmıyorum.Takviye yapmışlar bölgeye bence seninki şuan büyük ihtimal karakolda

canım karakola saldırmışlar benim askerimin olduğu yer değil amaa yakınında o yüzden endişeleniyorum..

benimki gitmez sanmıyorum daha 1 haftalık asker kendi karakolunda demek istedin degilmi canım :/

canım karakola saldırmışlar benim askerimin olduğu yer değil amaa yakınında o yüzden endişeleniyorum..

Yok canım sana yazdım gibi olmuş cevap kamileye yazmak istedim.Seninki gitmez o bölgedede değil.Karakol değil canım zaten seninki birliktedir

Kamilecim maalesef hep genelde karakollar baskın yiyor daha az kişi olduğu için diye düşünüyorum.Canım eğer bölgeye sevk etmişlerse 4 te arasanda bulamazsın.Ara bence şimdi eğer nöbetde olursa sana derlerki nöbette olmazsa yok falan derler ara bence rahatla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…