Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr çok kötüyüm mardinde çatışma varmış askerimin olduğu yerde değil ama yinede çok korkuyorum![]()
Canım bol bol dua et:26oğudaki her il tehlikeli hep mağralar hep çatışmalar var ben seni anlıyorum.Bende yaşıyorum canım korkular
Canım bol bol dua et:26oğudaki her il tehlikeli hep mağralar hep çatışmalar var ben seni anlıyorum.Bende yaşıyorum canım korkular
ediyorum canım etmez miyim..Allahım korusun hepsini..haberde alamadım daha hiç![]()
canım bızım dualarımızda hep butun askerlerle çok dua et sabret Allah yardımcısı olsun askerinin
ediyorum canım etmez miyim..Allahım korusun hepsini..haberde alamadım daha hiç![]()
kızlaarrr nasılsınız bakalım:)
Hoşgeldin Zuhal
İdare ediyorum.Sen nasılsın adını doğru söyledim umarım
Hoşgeldin Zuhal
İdare ediyorum.Sen nasılsın adını doğru söyledim umarım
hoş buldum Gülşencim:)
Evet canım doğru söyledin:) teşekkür ederim bende iyim bi bakıyım dedim kızlar ne yapmışlar diye
kızlarrr çok kötüyüm mardinde çatışma varmış askerimin olduğu yerde değil ama yinede çok korkuyorum![]()
Canım benim yarimde inanılmaz zayıf 55 kilo düşün yani ama yapacak birşey yok hepsi yapıyor maalesef![]()
anam 55mi :/ yazık yaaa zayıf derken o kadarınıda kastetmemiştim
kızlarr nolur içinizi karartmayın sağ salim askerlerimize birgün kavusucaz insallah hepsi Allaha emanet..
Evet canım çok zayıfAmin canım sağ salim hepimiz allahın izniyle sevdiceğimize kavuşalım
kazasız belasız canm insallah..
hic kilo almadımı askerlikte gülsencim
Canım şuan ora karışıktır.Operasyon falan vardır.Telaş vardır.Ondan arayamamıştır. Muhakak ilk fırsatta seni araıyacaktır.
anam 55mi :/ yazık yaaa zayıf derken o kadarınıda kastetmemiştim
kızlarr nolur içinizi karartmayın sağ salim askerlerimize birgün kavusucaz insallah hepsi Allaha emanet..
saatlerdir telefonun başındayım bi arasa sesini duysam rahatlıycam..
amaa kötü düşünmüyorum hayırrr sağ salim gelicek bana..